Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iilenk

masa z margaryny i fogurtu owocowego.

Polecane posty

Gość iilenk

upiekłam biszkopt chciałam zrobić 2 masy. jedną z jogurt. natur. połączona z galaretkami. a 2 masę z margaryny na jogurcie owocowym...tylko nie wiem czy tak można łączyć margaryna z jogurtem owocowym i w jakiej proporcji. może ktos doradzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyno ....
.... margaryny nie mozna laczyc z niczym ani w ogole jesc bo to TRUCIZNA !!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość roladinia
w życiu bym nie zjadła ani nie zrobiła ciasta na margarynie !!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kurdeczko
w kupnych slodyczach, ciastkach, batonach tez jest margaryna, trzeba czytac i uwazac, zeby sie tego swinstwa nienalykac :o olej utwardzoany to zwa :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wielkie dzięki !
ja tam używam Palmy, zawsze była zajebista

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość beznikozja
wiesz, niektorzy uwazaja ze vegeta i inne chemiczne trucizny tez sa zajebiste :D :D wszystkie oleje utwardzone na styl masla to trucizna, a zaraz za tym ida oleje roslinne w ogole (oprocz olwiy i kokosowego). poczytaj sobie o tym, warto dla zdrowia i smaku :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fedfedfefcedf
ale Palma zawsze była i zawsze jej się używało do pieczenia a te kostki i vegety są w sumie od niedawna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
margaryne uzywa sie do pieczenia, czyli obrobki termicznej. nigdy do kremow. w polaczeniu z jogurtem, masa po prostu sie zwazy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edgfcdegfdeg
często topię margarynę i dodaję czekoladę - mam polewę czekoladową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lomatko ale syf !!
fuj, margaryne jesc :P nie wazne czy obrobiona termicznie (czyli podwojnie toksyczna), czy do kremu. do tego trzeba miec zryty smak i zryty mozg. poczytajcie sobie jaki ten syf jest niezdrowy, nie wposminajac jaki ohydny ma smak. ludzie karmieni sieczka z telwiezji i kupujacy badziewie, bo reklama tak im kaze. do margaryn i olejow roslinnych, z ktorych robia margaryne, uzywa sie odpadow przemyslowych. to sie nadaje jako olej do samochodu albo maszyn, a nie do jedzenia. rafinuja je w super wysokich temperaturach, zeby nie smierdzialy tak jak spaliny, a wy TO JECIE. normalnie rzyg!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kurczak ryba karkówka
szto eta fogurt ? ki chuj ? ja nie znaju :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×