Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yfgughju

nie radzę sobie w społeczeństwie w dzisiejszych czasach

Polecane posty

Gość yfgughju

Wszyscy są tacy pewni siebie, z wymaganiami, tupetem, potrafią być bezczelni, wybrnąć z każdej sytuacji, potrafia podrywac kobiety albo np bezczelnie powiedziec coś drugiej osobie bez ogrodek niemilego, potrafią być cyniczni. Ja nie potrafie tego

Gość qsadafsfc
No i fajnie :) to ,że inni to wilki nie ludzie to nie fajne. Mozesz byc z siebie dumna.

Gość jak pracujesz zarabiasz
jestes samodzielny niezalezny to miej w dupsku co inni o tobie mysla nie oni ci papu dają i płaca za ciebie rachunki a co do podrywu tego mozna sie nauczyc nie kazda kobieta lubi wyszczekanego fafarache sa takie które wolą tych spokojnych normalnych

Gość yfgughju
Tylko ze ja jestem facetem :o

Gość Pan ParadoX
To nie prawda. Wiekszosc ludzi tylko udaje, gra cwaniakow. Cynizm jest sposobem na pewnosc siebie. Tak naprawde to ci o ktorych piszesz tez maja ciezko. I nawet najwieksa oferma czasem ma swoje 5 minut

Gość przykro mi, ale
to niemożliwe, nie mak tak, że wszyscy potrafią. Uwierz, właśnie większość z nas nie potrafi. A jak już ktoś się odezwie, to są to zwykłe, czasami prymitywne odzywki. Poza tym jest to gra pozorów. Jest takie powiedzonko Polak potrafi, mówię tobie, wystarczy tylko się dobrze przyjrzeć a wychodzi szydło z worka. Dam ci radę, jak jesteś facetem, zachowuj się jak facet, a jak dziewczyną, bądź dziewczyną.To proste.

Gość przeanalizowałam
"Wszyscy są tacy pewni siebie, z wymaganiami, tupetem, potrafią być bezzczelni, wybrnąć z każdej sytuacji, potrafia podrywac kobiety albo np bezczelnie powiedziec coś drugiej osobie bez ogrodek niemilego, potrafią być cyniczni. Ja nie potrafie tego " Przyjrzałam się twojej wypowiedzi: pewność siebie, wymagania - to nie wady tupet - tez niekoniecznie bezczelność - owszem znajdowanie wyjścia z każdej sytuacji - bardzo dobra cecha podrywanie kobiet - żadna nowość, w końcu jak zdobyć kobietę? powiedzieć komuś coś niemiłego bez ogródek - trzeba umieć mówić prawdę w oczy.