Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Macie przyjaciół gejów lesbijki ???

Polecane posty

Gość kurdeczko
wsrod pedaly nachalni tez sa, na pewno. tak samo jak wsrod hetero. ale i w jednej i drugiej grupie sa normalnie ludzie, ktorzy nikomu nie wadza. najbardziej pedalow boja sie faceci niepwni wlasnej meskosci (nie mam tu na mysli sily fizycznej czy umiejetnosci bicia, tylko meskosci przed duze M)

Gość vx
a wiecie co oznacza skrót VX ?

Gość kurdeczko
ciekawe jakie to "badania" mowia, ze kazdy pedal jest pedofilem :D :D chyba w czujejs chorej wyobrazni :P

Gość vx
Dziwki KURWA nasram wam do butów. na chuj ten internet by debile ze sobą się bawili. jak ja chciałbym zobaczyć was martwych TAK ZDYCHAJCIE i możecie mi possać chuja!

kurdeczko- A potem będziesz płakać że cię zgwałcili... W USA kobiety maja broń palną i strzelają do zboczeńców jak do kaczek, a ty niestety jestes potencjalną ofiarą, można cię wyruchać jak sukę, bo nawet bronić się nie umiesz, skoro nie umiesz walczyć, to zgodnie z naturą powinnać zginąć lub być ofiarą.

Gość gak daj linki tym lewakom
.

Gość vx
pragnę wyrwać wam płuca i JE ZEŻREĆ ! koń przeleciał krowę! ach jak dobrze jest wrócić !

kurdeczko- dziwne że na plażach naturystycznych są jedynie incedenty z pedałami, są tam samotne kobiety i jakoś się nie boją, a pojawi się pedał to od razu jest zadyma. Jakoś hetero nie sprawiają kłopotów w tego typu miejscach a pedały zawsze.. Dla ciebie pewnie zbieg okoliczności.

Gość vx
do si do raz się żyje? nie NIE ? założę majtki na spodnie i użyję supermocy

Tamari- Ty twierdzisz że jestem nienormalny mimo ze mnie nie znasz. Tak samo nie znasz swojego pedała pod względem tego, co mu w głowie siedzi i z czym się kryje. Co by było, gdyby zgwałcił twoje dziecko, umiała byś swojemu dziecku po takim czymś spojrzeć w twarz? Co byś powiedziała swojemu dziecku, którego zgwałcił by twój "przyjaciel'? Pewnie jeszcze byś pobiła swoje dziecko i powiedziała że "zmyśla" a do tego jest homofobem... żal mi twojego dziecka ..

Gość bar-t
wnerwia mnie to w jaki sposób sie poruszają i ta ich pedziowa mowa .

Gdybym miała broń pierwsze co bym zrobiła to strzeliła do G.A.K!!!! Boże skąd takie chamstwo się bierze. Chłopie masz problemy sam z sobą!!!! Brak ci obycia, kultury już nie mówiąc języka.

MAGDA_______- To nie forum kulturowe aby być kultularnym. Ale skoro umiała byś mnie zabić, to już cię lubię. Lubię ludzi którzy umieją jeszcze walczyć i swoich wrogów zabijać.

osobiscie cie nie znam i poznac bym nie chciala, ale jesli reprezentujesz swoje poglady to czesc z nich dla mnie jest chora kumpel jest normalnym czlowiekiem, krzywdy nikomu nie zrobil a juz na pewno nie dziecku, a to ze jest homo to juz jego sprawa/problem tak samo teoretycznie moze zgwalcic mi dzieciaka kumpel hetero, tez nie wiem co mu w glowie siedzi:) a dziecka nie mam, wiec wspolczuc mu nie musisz pisalam czysto hipotetycznie jesli z kims sie zadaje i kogos lubie to raczej nie przewiduje, ze ten ktos to jakis zbok ktory rzuci mi sie na dzieciaka i to chyba proste

Tamari- A twoim zdaniem pedofile chwalą się tym że są pedofilami? Jak hetero może być pedofilem, skoro hetero ma pociąg do kobiet, które mają cycki i wygląd kobiecy. Natomiast ideałem pedałów, to jest młody, chudy, kościsty chłopiec o delikatnych rysach twarzy. Wypisz i wymaluj-dziecko...

*BLE BLE*- Nie jesteś u siebie, miejsce lewaków jest dwa metry pod ziemią, tam będziesz u siebie.

haha no bo faktycznie nie zdarzylo sie zeby ojciec wykorzystywal seks wlasnej corki ojciec i maz-czyli ktos kto wspolzyl niejednokrotnie z kobieta ale tego juz twoj mozdzek ograniczony nie ogarnia jak widac tak samo pewnbie nie zdajesz sobie sprawy, ze homoseksualisci to nie tylko chudzi, chlopiecy z cienkim glosikiem zdziwilbys sie jak mesko moze wygladac gej... bardziej niz niejeden hetero powtarzam jeszcze raz i moze zatrybi jesli znam swojego kumpla od 7-8 lat, i od poczatku nie przeszkadzalo mi, ze jest homo, to tak samo nie biore pod uwage, ze moglby skrzywdzic mi tak bliska osobe jak moje dziecko a jesli ty masz takie chore mysli, ze dla ciebie gej=pedofil to juz twoj problem

Tamari- Opisz mi swoje wyobrażenie o pedofilu... Jaki twoim zdaniem jest pedofil, jak go twoim zdaniem poznać?

Gość mmmm1234
Miejsce lewicy pod ziemią a małp w zoo więc co robisz na forum

mam 6 bliskich kolegów gejów, wszyscy są świetni :) w tym 2 polaków i obydwaj mężaci z obcokrajowcami (oczywiście w polsce to nie wazny związek no ale ;/) :D

Gość kurdeczko
ja akurat mieszkam w stanach i tu kobiety nie strzelaja do zboczencow jak do kaczek :D :D nie wiem, czy do kogokolwiek maja okazje strzelac. najczesciej ich pistoletami bawia sie dzieci i sobie oraz innym robia krzywde. zadko lub nigdy slyszy sie, ze komus pomoglo posiadanie broni w samoobronie. zreszta tutaj to co mowilam wczesniej to nie bylo o gwalcicielach, tylko o natretnych facetach co sie przystawiaja i nagabuja na jakies podrywy. pedofilem moze byc tak samo pedal jak hetero, a czesciej hetero, poniewaz statystycznie jest ich conajmniej 3-4 razy wiecej. miales nieszczescie spotkac natretnych pedalow, albo wyczuli w tobie prawicowa brak logiki bijacy na kilometr, wiec sie chcieli pozaczepiac. tyle ze nie zajarzyli, ze ty z tych najskrajniejszych przypadkow akresywnych prawikow :P ty gak masz niezle narabane pod sufitem, ze az taka straszna nienawisc, agresja i skrajne ZAMKNIETOMOZGOWIE w tobie kipi, ale predzej ci wspolczuc niz cie krytykowac. podzrawiam i zycze wszystkiego dobrego :)