Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AZS-pomocy

AZS-pomoc y

Polecane posty

Gość AZS-pomocy

Jak rodziłyście sobie z azs u swojich pociech ?

Gość właśnie jestem w trakcie
leczenia, mała ma 4 lata strasznie się męczymy a leczenie mało skuteczne

Gość Karolina - mama
U mojego synka bardzo pomagały produkty z ciekłą parafiną: oillan, oilatum. Ostatnio używałam również produktów z serii Ziaja med. i synek też dobrze na nie reagował. Nam bardzo pomogła również kuracja latopickiem. Dzięki niemu zmiany skórne były prawie niewidoczne i co najważniejsze Maciuś przestał się drapać i przesypiał całe noce.

Gość AZS-pomocą
Czy ten lek jest drogi ? Czy jest on na receptę ? Czy długo trwa kuracja tym lekiem?

Gość Karolina - mama
To nie jest lek, tylko probiotyk z polskimi bakteriami mlekowymi przebadany na polskich dzieciach, dlatego jest taki skuteczny. Nie jest na receptę, podaje się saszetkę dziennie dziecku, tu może pani doczytać:www.latopic.pl U nas kuracja trwała trzy miesiące, ale już po miesiącu wygląd skóry się poprawił.

Gość annazuzannahjk
mieszkamy w Uk dziś byłam u lekarza bo moje dziecko ma na skórze paskudną wysypkę od kilku dni, skóra zajęta jest dodatkowo przesuszona i podrażniona i z każdym dniem było coraz gorzej i powiedziano że to egzema, pierwszy raz to się nam przytrafiło i w tej chwili ma oprócz twarzy zajęte całe ciał, dostałam lekarstwo do picia i do smarowania, jak długo to się utrzyma, czy za kilka dni te zmiany skórne ustąpią bo bardzo się męczymy

Gość marudna zosia
mojej córce pomogła dieta bezbiałkowa, bo miała skazę. piła nutramigen, pomogło podawanie latopicu. smarowałam ja a-derma z exomega.