Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemontv

impreza integracyjna w firmie chlopaka

Polecane posty

Gość lemontv
Mysle, ze jakas czesc facetow nie potrzebuje czegos takiego do szczescia bedac w szczesliwym zwiazku. Moze nie powinnam byc z kims takim jak on. Ja naprawde rozumiem jak wazne sa kontakty z ludzmi, ale nie rozumiem jak bedac w zwiazku mozna narazac partnera na przykrosc i isc sie upic z cala grom,ada osobnikow plci przeciwnej. Jak dla mnie to szukanie wrazen. Nie rozumiem powodow jego checi pojscia tam.

Gość kobiety są emocjonalne
i nie mogą iść same na picie wódki z kolegami. Wam wystarczy dobry bajer na trzeźwo zapodać i rozkładacie nogi.

Gość lemontv
nie zamierzam mu zabraniac. decyzja nalezy do niego. ja tylko zastanawiam sie czy jest sens bycia razem skoro nasze potrzeby w zwiazku sie nie zgadzaja. Akurat o ze bylby moim mezem nic by w tej kwestii nie zmienilo..

Przesadzasz. Ja pracuję w firmie budowlanej, większosc współpracownikow to faceci. Jeździmy i na integrację i na szkolenia- i nic sie nie dzieje! Wszystko zależy od osoby zainteresowanej- czyli Twojego faceta. Jak nie będzie chciał to go nie zgwałcą. Jeśli masz zaufanie do niego to gdzie problem?

Gość lemontv
wiekszosc, a nei tylko ty i faceci.

Gość dsffsed
ja tylko zastanawiam sie czy jest sens bycia razem skoro nasze potrzeby w zwiazku sie nie zgadzaja. xxxxxxxxxx Nie przesadzaj kobieto! Niedługo zabronisz mu się widywać z własną siostrą czy matką w końcu też kobiety.

Gość niezle niezle
przestan pisac bzdury, ze mu ufasz - gdyby tak bylo nie byloby tematu jezeli nie chce zdradzic to tego nie zrobi nawet jak sto kobiet bedzie sie do niego slinic tekst o innych potrzebach w zwiazku tez kulawy :D to sa osoby z jego pracy, ma prawo mic ochote napic sie z nimi wodki a to ze ty w podobnej sytuacji bys nie poszla, nie oznacza ze on tez ma tak robic, nie jest toba i tyle

większosć, bo z kobiet są jeszcze sekretarki, które na szkolenia z nami jeżdzą rzadko :) Wiec zdarzało się juz, ze np. na szkolenie jechałam ja i czterech gosci. Dajże spokój. Nie ufasz facetowi i tyle. Im prędzej sobie to uswiadomisz tym lepiej.

Gość lemontv
Czy wy czytacie co ja pisze? Pisalam ze chodzil z nimi na pizze itp. --- wiec po co te teksty ze mu zabronie z wlasna matka sie spotykac Pisalam ze nei boje sie ze on mnie zdradzi tylko ze inne kobiety beda probowaly na niego polowac i nawet jak on im odmowi to po co naraza sie na takie sytuacje - wiec po co teksty ze nie mam do niego zaufania Podajcie mi racjonalne powody dl aktorych on odczuwa potrzebe znalezienia sie w jednym miejscu z pijanymi kobietami?

Gość lemontv
Nie to ze ja bym nie poszla w podobnej sytuacji tylko wiem ze on by sie nigdy na to nie zgodzil wiec nawet nie proponowalabym.

Gość pampa lampa
Szukasz pretekstu i tyle. Jak głupia impreza jest dla Ciebie takim problemem to co będzie potem? Tak ci szkoda że jakas podpita baba koronie go po tyłku?

Gość lemontv
CO innego isc na piwo w gronie facetow i kobiet, co innego isc na wdoke w gronie facetow i kobiet ale co innego kiedy facet idzie pic wodke z samymi kobietami. Nie pojme tego nigdy po co.

Gość niezle niezle
widocznie on nie uwaza swoich kolezanek z pracy za wyglodniale, krwiozercze stado, ktore rzuci sie na niego po pierwszym toascie :D moze je lubi i chce z nimi wyjsc naprawde ty chcesz decydowac jaka sytuacja jest dla niego komfortowa a jaka nie? o jezu :D

Gość lemontv
Po prostu mi sie to kojarzy z zszukaniem wrazem.

Myślę, że możesz być spokojna :) jeśli będzie tam sam z tłumem bab nic nie ma szansy się wydarzyć...bo grupową orgię jak w Pachnidle raczej wykluczam :p sto razy większa szansa że "coś" się wydarzy byłaby gdyby towarzystwo było mieszane, a tak baby będą się obserwować nawzajem i nawet poflirtować na boku nie będzie miał szansy

Gość bambarryla147
a jakie sa potrzeby znalezienia sie w jednym miejscu z pijanymi facetami? No przestan, traktuje je poprostu jak kumpelki z pracy ... A jak te kobiety mialyby ochote na twojego faceta. to wierz mi, ze w pracy i na trzezwo tez by dzialaly.

Gość pampa lampa
bo to jest impreza integracja. Odczuwa potrzebę by się zintegrować.

Gość lemontv
A bylyscie keidys w takiej sytuacji? Naprawde nei wiem czy widzicie wyraznie ta roznice kiedy towarzyustwo jest mieszane a kiedy idzie tylko wasz facet i kobiety.

Gość szczotka pasta...
Nie autorko to nie co innego, jak napalona kobieta chce wyrwac faceta to nie ma znaczenia czy facet jest tylko jeden czy jest ich kilku. A wrecz sytaucja gdzie towarzystwo jest mieszane bardziej sprzyja flirtom w roznych kombinacjach. Nie ufasz mu, przestan sie oszukiwac.

Gość lemontv
Ale logiczne ze po alkoholu na imprezie beda miec wiecej smialosci i hamulce im sie wylacza.

Gość pampa lampa
Autorka problemów widzę nie ma to sobie znalazła

Gość lemontv
I co z tego ze beda sie obserwowac? Komu to bedzie przeszkadzac?

jakby Ci to powiedzieć... Współpracowników traktuje się jak kupli z roboty- tak szczerze to nie wyobrażam sobie po pijaku przespać z kumplem, a potem się z nim w pracy spotykać :):) Ja nie widzę nic złego w tym, ze Twoj facet chce isc, pomimo tego, ze będą same baby. Widać taką ma specyfikę pracy, bywa. Nie masz totalnie racji. Bo nie ma znaczenia czy na integracji są same babki, towarzystwo mieszane, czy sami faceci. Wiec wrzuc na luz.

Gość lemontv
Ale jesli on szuka wrazen? Jesli swiadomie chce sie znalezc razem z pijanymi kobietami zeby zobacxzyc co sie bedzie dzialo, zeby sie super zabawic? Niby mówil, że pojdzie tylko jesli to bedzie jakas dobra impreza, tzn ze nie chce isc byle tylko isc i juz. Ale boli mnie tez ze nie liczy sie z moim zdaniem.

Gość pampa lampa
To może zabron mu tych wyjść na pizzę i najlepiej niech od razu robotę zmieni, bo to tex tylko z babami.

Gość lemontv
Ale tyle sie mowi o tym ze faceci fantazjuja o kobietach z pracy, wydaje mi sie ze faceci na to inaczej patrza. Ze oceniaja swoje wspolpracownice pod wzgledem seksualnym (i nie uwazam ze to nei naturalne,, tylkmo taka ich natura), ale boje sie ze on idzie tam wlasnie szukac wrazen, ze wcale nieuwaza ich za bezplciowe kolezanki z pracy.

To chore, że w ogóle chodzą ci takie myśli po głowie. Nie masz prawa oczekiwać od niego, że nie pójdzie. Nie robi nic złego.

Gość lemontv
Pampa lampa nie przesadzaj juz z tym zabranianiem. Poza tym tyle sie czyta na forach ze integracje to jeden wielki seks i zdrady. Nawet widzialam gdzies wypowiedz psychologa ze stres pracy i pozniejsze rozluznienie przy wodce sprawiaja ze ludziom puszczaja hamulce.

hahahahahaha- jak podejrzewasz, że szuka wrazeń to przed imprezą integracyjną wykup mu skok na spadochronie :):)

Gość lemontv
Nie sadze zeby byl zadowolony jesli ja pojde z samymi facetami pic wodke. Chcialabym widziec jego mine w tym momencie.