Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna.joanna

Są tu jacyś mili panowie po 40?

Polecane posty

po 40tce to sie juz chyba tą partnerkę idealnie zna??:P

Gość jo tyż ze wsi
A jak ja znasz dopiero tydzień?:-D

Można więc śmiało powiedzieć, że my kobiety dojrzewamy szybciej i nasza świadomość seksualna objawia się po 30, no a wy panowie musicie czekać 10 lat dłużej. ;)

Gość jo tyż ze wsi
Chyba nie:-) kolego do dzisiaj szybko strzela, papierosa i spać;-) Już od dawna nie chodzimy razem na wódkę Wstyd mi za niego, po tym jak koleżanka prosiła o pomoc, a mnie zapytała czy w tym wieku wszyscy tak robimy? Bałem się tłumaczyć.

czyli, po czterdziestce facet zwalnia, dłużej się delektuje i takie tam czy przyspiesza, bo jest bardziej świadomy seksualności?:-o to dla mnie ważne, bo nie wiem w kogo celować swoją szczałom amora;)🖐️

Gość jo tyż ze wsi
A on jeszcze później dojrzewa!:-D

Dark... Dość często tak bywa że ludzie rozmijają się... wcześniej Ona nie chce, a on szaleje...potem odwrotnie... zakręcone jak domek ślimaka :) Ale na 40 letniego mężczyznę można śmiało stawiać :) tfu... siadać heheh

Gość jo tyż ze wsi
Nie, jak widzisz to nie kwestia wieku. Mam kolegę 33 lata i nie może się opędzić. Ciężko mu wybrać. Chyba jest dobry w te klocki. Opowiada o podbojach i nikt mu nie wierzy, a ja sam widzę co laski bez względu na wiek są w stanie dla niego poświęcić.

ranya..... Mi chodzi o to, że mężczyzna doświadczony może więcej... jeśli kobieta potrzebuje czułości i ciepła to on jej to da, a jeśli zechce ostrej jazdy to zapewne Ona nigdy nie zapomni tego :) Ale są wyjątki...

jak zawsze są wyjątki:( szkoda, bo sytuacja do 40 i powyżej ułatwiałaby poszukiwania odpowiedniego kochanka (nie lubię tego słowa:()

Cordolan, no właśnie...do tego zmierzam. Do tej różnicy wieku. To jest trochę tak, że ona powinna być różna w zależności od naszego wieku. Dwudziestoletnia dziewczyna dogada się idealnie z dwudziestoletnim chłopakiem co do spraw łóżkowych. Trzydziestolatka lepiej dogada się z czterdziestolatkiem. Wiem, że to ciągle spore uproszczenie, ale tak jest. No i teraz czas na wnioski-partnera powinno wymieniać się najmniej raz na pięć lat by móc idealnie się zsynchronizować;)

ranya :) sasiadke proponuje, nie dosc, ze rano nie bedzie darla ryja, gdzie sa jej skarpetki i kto je do prania wyrzucil skoro tylko 3 dni mialy :D i byly calkiem swieze, to w dodatku obiadu nie bedzie zadac i gderac, ze znowu kotlety sojowe i ze wy jestescie pojebane z tym odchudzaniem :D

Gość jo tyż ze wsi
Brawo!!!

Gość JPG FOR FAP
Ale banialuki !! mam nadzieje, że mnie ominie kryzys wieku średniego

heheh może i masz rację Dark... Na szczęście nie jest to regułą :) Stawiam na doświadczenie w pewnych sprawach oraz zawsze na szacunek... myślę, że wtedy będzie drugi raz :)

Gość jo tyż ze wsi
kryzys wieku średniego To wymysł przez kobiety, aby móc dowartościować swoje niepowodzenie!

Gość JPG FOR FAP
Pewnie nie zauważyliście ale autorka się zmyła bo strach coś tu napisać :D

ranya.... a gdzie link do fotki xxx no już jest;) wrócił na swoje miejsce ;)...

Gość jo tyż ze wsi
kryzys wieku średniego To wymysł przez kobiety, aby móc dowartościować się po swoim niepowodzeniu. Tera o kej

wylacz caps lock, to raz :), sorry ale debilnie ten nick wyglada, po drugie ominie cie onanistow on nie dotyczy bo sa zawsze zadowoleni a poza ty,m pora do ksiazek, nauka czeka "masterze"

5 lat i zmiana?! biorąc pod uwagę fakt, że średnio partnera szukam trzy lata i że po 60-tce wypada już umrzeć...aha i że się w życiu "szanowałam" czyli pierwszego partnera miałam w wieku 24 lat, to oznacza, że miałabym tylko 4 facetów?:(

ranya... od razu lepiej :) czyli ten poprzedni to ściema? :D

proszę nie rozmawiajmy o mnie jestem nieśmiała:(...wróćmy do tematu

Napisałam "najmniej raz na pięć lat";) Czyli w Twoim przypadku: 60-24=36 36:3=12 nie jest źle