Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki plan dnia ?????????

Do mam które nie pracują zawodowo

Polecane posty

Mam pytanie do mam które nie pracują zawodowo i maja już większe dzieci (takie co chodzą już do przedszkola czy szkoły ) .Jaki macie plan dnia ?

Gość ja biorę ekstrakt
Rano odprawiam towarzystwo do szkoły, ok 9 jestem już sama w domu. Ogarniam trochę dom (max godzinę mi to zajmuje), potem robię sobie kawę, siadam do komputera (właśnie trwa ta chwila :P), potem robię jakieś zakupy (co 2,3 dni), wracam, robię obiad, potem znów chwila dla siebie, a o 14/15 mam już dziecko z powrotem w domu. Popołudniu wiadomo - lekcje, lektury, wspólny spacer itd. Dla niektórych może się to wydawać nudą, ale ja tam nie narzekam, lubię taki tryb :)

Gość kisić się w domu
a z wysępionej kasy od męża iść po waciki. Poza tym nuda i nuda. Opowiadam koleżance codziennie to samo,tej sie słuchać nie chce. Jestem nudna.

Gość zaden plan dnia
co muszę kiedy zrobić to robię a jak chce nic nie robić to nic nie robię ( tzn obiad mam taki co się sam robi długo np piecze albo mam z wczoraj), a czasem robię żarcia na kilka garów i jeszcze desery bo mam wenę ( prowadzę bloga kulinarnego). Poza domem tez różnie bywa bo mam dwa karnety miesięczne na zajęcia ale godzinowe i idę kiedy ile chce więc naprawdę różnie to bywa

Gość ja biorę ekstrakt
Sępisz kasę od męża? Ja tam niczego nie sępię. Współczuję układu w takim razie.

Gość mama mamma
Fajnie macie :) jakby mój mąż więcej zarabiał to bez wahania rzuciłabym prace i zajęła się domem .Ehh może kiedyś się doczekam takich czasów :)

Mnie nie stać na nic,więc przeważnie nie wiele robię.

Mój mąż mało zarabia,ale mi się nie chce iśc do pracy

Gość ja biorę ekstrakt
Trzeba myśleć,ja mam tez na boku parę sponsorów,więc nie narzekam :)

Gość pracuje bo musze i chce
Nie mogę sobie pozwolić siedzieć na tyłku,ze wzgledu finansowych,ale gdybym mogla to i tak chcialabym pracowac chociaz 3 godziny dziennie :P

Gość hjkjaka
ja,jak to nazywacie,sepie kase od meza. Mam szkolenie i za to mi nic nie placa. Moj maz mi nie wylicza wacikow,ciuchow,dodatkow do auta. Kase mamy wspolna.

Gość spiochloddj
Ja dopiero wstałam z łóżka :) Rano wyprawiam dzieci do szkoły, idę dalej spać :) Wstaje koło 11 idę sie wykąpie i zjem śniadanie, ogarnę dom, zrobie obiad . Koło 13 znow nie mam co robić , czekam na dzieci, podaje obiad. Od 14 do 18 robimy coś razem , czyli lekcje , uczymy się czytać, wychodzimy na podwórko. Koło 18 oglądamy serial , i idziemy jesc kolo 19. DO godziny 20 dzieci muszą wykonać swoje obowiązki-sprzątają (każdy ma wyznaczone) . DO 21 kąpiel i do łóżek :)