Gość nie wiem czy pomóc Napisano Maj 7, 2013 na lokalnych ogłoszeniach od dawna rozpisuje się pewna pani Monika w potrzebie. Ma 16 mc córkę, i jest w ciąży w 8 mc. Niby ma złą sytuację, prosi o rzeczy dla dzieci i inne niepotrzebne, ba, nawet o laptopa pisała, więc zrobiła się dla mnie niewiarygodna, myśle, że to może jakaś wyłudzaczka, no ale chodzi o dzieci. Mam witaminy dla ciężarnych, zostały mi. Ubranek też mam trochę, większość dostaliśmy, więc tak jakby nie moje, umownie do zwrotu jak w rodzinie pojawi się kolejne dziecko, po moim synku zarezerwowała sobie moja siostra, starają się o dzidziusia z mężem, tylko mają problem i może im szybko się nie udać, zresztą starają się raz na jakiś czas..... Coś by mogła z ubranek wybrać, ale nie chcę dac się oszukać.....Szkoda mi dzieciaczka jeśli to prawda....... to jej ogłoszenie Błagam (2013-05-06 20:11:23)[ Dom i ogród ] Nie ignorujcie moich ogłoszeń,nie oceniajcie jeśli nie znacie mojej sytacji która jest naprawdę ciężka ,jestem w prawie 8 msc ciąży i mam 16-stomiesięczną córeczke , brakuje mi ubranek,zabawek ,obuwia i wszystkiego co dla dziecka ;( żyje tylko z zasiłku rodzinnego z którego kupuj pampersy i mleko dla małej a co dalej? skąd mam wziąść na leki dla dziecka czy witaminy dla siebie? gdyby nie taka pani wylądowałabym z dzieckiem pod mostem ,na szczęście wynajeła mi pokój za 250 zł i zgodziła się poczekać na spłate gdy zaczne mieć jakieś pieniądze,w opiece byłam ,w caritasie i innych pomocach też ,ale ta jednorazowa pomoc nie wystarczy na długo , Jeśli coś macie błagam nie wyrzucajcie!!! są osoby potrzebujące żywności ,ubrań,kosmetyków itp.. podaje poniżej maila mam nadzieje że ktoś się odezwie PS" moją sytuacje zna Pani Karina z redakcji ponidzia i pewna pani z opieki społecznej w busku jeśli mi nie wierzycie idźcie i zapytajcie czy kłamie czy nie:( Kontakt: Monika, , Miejscowość: 28-100, Busko tel. email: potrzebujacaa@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach