Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie wiem czy pomóc

pomóc czy nie

Polecane posty

Gość nie wiem czy pomóc

na lokalnych ogłoszeniach od dawna rozpisuje się pewna pani Monika w potrzebie. Ma 16 mc córkę, i jest w ciąży w 8 mc. Niby ma złą sytuację, prosi o rzeczy dla dzieci i inne niepotrzebne, ba, nawet o laptopa pisała, więc zrobiła się dla mnie niewiarygodna, myśle, że to może jakaś wyłudzaczka, no ale chodzi o dzieci. Mam witaminy dla ciężarnych, zostały mi. Ubranek też mam trochę, większość dostaliśmy, więc tak jakby nie moje, umownie do zwrotu jak w rodzinie pojawi się kolejne dziecko, po moim synku zarezerwowała sobie moja siostra, starają się o dzidziusia z mężem, tylko mają problem i może im szybko się nie udać, zresztą starają się raz na jakiś czas..... Coś by mogła z ubranek wybrać, ale nie chcę dac się oszukać.....Szkoda mi dzieciaczka jeśli to prawda....... to jej ogłoszenie Błagam (2013-05-06 20:11:23)[ Dom i ogród ] Nie ignorujcie moich ogłoszeń,nie oceniajcie jeśli nie znacie mojej sytacji która jest naprawdę ciężka ,jestem w prawie 8 msc ciąży i mam 16-stomiesięczną córeczke , brakuje mi ubranek,zabawek ,obuwia i wszystkiego co dla dziecka ;( żyje tylko z zasiłku rodzinnego z którego kupuj pampersy i mleko dla małej a co dalej? skąd mam wziąść na leki dla dziecka czy witaminy dla siebie? gdyby nie taka pani wylądowałabym z dzieckiem pod mostem ,na szczęście wynajeła mi pokój za 250 zł i zgodziła się poczekać na spłate gdy zaczne mieć jakieś pieniądze,w opiece byłam ,w caritasie i innych pomocach też ,ale ta jednorazowa pomoc nie wystarczy na długo , Jeśli coś macie błagam nie wyrzucajcie!!! są osoby potrzebujące żywności ,ubrań,kosmetyków itp.. podaje poniżej maila mam nadzieje że ktoś się odezwie PS" moją sytuacje zna Pani Karina z redakcji ponidzia i pewna pani z opieki społecznej w busku jeśli mi nie wierzycie idźcie i zapytajcie czy kłamie czy nie:( Kontakt: Monika, , Miejscowość: 28-100, Busko tel. email: potrzebujacaa@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować