Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiw Dżobs

Dlaczego Polacy (prawicowcy) boją się feministek, gejów, aborcji itp ?

Polecane posty

"a moje wpisy maja charakter edukacyjny np. dla takich oferm - ktore ucza sie w ten sposob nowych powiedzonek, jak widac nauka jest skuteczna" x tobie się naprawdę wydaje ze jak się tak nadymasz to robisz na kimkolwiek wrażenie? nie przesadź tylko bo narobisz w gacie z tego nadęcia.

xxxx "Maciek B. Ja jestem polskim zasciankiem Dla mnie osoba bez chrztu, to dzikus" xxx pozostaje mi tylko szczerz wspolczuc...;/ xxx !offerma a w jaki niby sposób chrzest to jest "kula u nogi"? jak ktoś nie jest antyklerykalnym psycholem to mu akurat tyle ten chrzest przeszkadza co niemodna fryzura którą mu rodzice zrobili w dzieciństwie." xxxx to zapisz swoje dziecko do sekty czczacej smoka wawelskiego - "co to bedzie ci przeszkadzac"?;-) ;-) jak kali ukrasc to dobrze, ale jak kalemu ukrasc to juz zle - ot, i cala filozofia;-) xxxx śmieszni są ci wszyscy antychrześcijańscy psychopaci próbujący zakazywać rodzicom wychowywania dzieci w ich wierze." xxx nie zrozumiales, to jest forum wymiany opinii - nikt tutaj nikomu niczego nie zakazuje. amen;-) xxx offerma - masz obsesje na punkcie aborcji i komunistow i wszystko ci sie z tym kojarzy;-) forum to dobre miejsce do wylania swojej zlosci - czekam na wiecej "dowodow" ze 'komunisci sa zli';-) ;-) ;-) xxx tobie się naprawdę wydaje ze jak się tak nadymasz to robisz na kimkolwiek wrażenie? nie przesadź tylko bo narobisz w gacie z tego nadęcia." xxxx jak widac ciebie kazda moja wypowiedz rusza - a kazdym swoim poscie sie do niej odnosisz - w tym kontekscie to korzysc edukacyjna - w koncu gdybys nie musial, to niepodpieralbys sie autorytetami;-) as easy as it is;) a i bycie wulgarnym - uwazam za przejaw uleglosci;-)

i oczywiście że komuniści są źli, to nie ulega wątpliwości. ogrom ich zbrodni nie da się porównać z niczym. a jak nie są zbrodniarzami to w najlepszym nawet wypadku są tacy jak ty - prymitywnymi prostakami, "inteligencją z awansu społecznego", mierni, bierni ale wierni. gotowi na każdego kto ośmieli się mieć własne zdanie rzucac się z wyzwiskami, obelgami, pogardą. komunistyczny system w samych swoich założeniach ma przemoc, inżynierię społeczną, przymus wobec tych którzy nie chcą żyć tak jak tego żądają komuniści.

xxxx "!offerma twoje prostackie szyderstwa z wiary innych ludzi świadczą tylko o tobie. takie właśnie jest to komusze bydło, więcej nie trzeba pisać naprawdę?" xxxx masz jakas paranoje na punkcie komunistow wiec wszedzie ich widizsz ;-) i to jest zabawne;-) dodawanie przymiotnikow swiadczy o twojej mialkosci oraz emocjach odnierajacych logike;-) a zapisanie do sekty smoka wawelskiego - bedzie dla ciebie tym samym, co dla osob stroniacych od wszelkich sekt przywiazanie kuli do nogi w postaci chrztu;-) poawtzrzam reperezntujesz filozofie: jak kali ukrasc to dobrze, a jak kalemu ukrasc to zle;-) xxx !offerma i oczywiście że komuniści są źli, to nie ulega wątpliwości." xxx to twoja subiektywna opinia ;-) nikt ani nic nie jest obiektywnie dobre albo zle i to wie kazdy kto skonczyl co najmniej 15 lat;-) mnie bawi co strach z toba robi;-)

oczywiście że dobro i zło istnieje obiektywnie a "relatywizm moralny" to tylko narzędzie w rękach kanalii którym usiłują zamaskować swoją niegodziwość. tobie jest bardzo potrzebne bo jesteś zwyczajnie zła, zakłamana i podła. a ja komunistów widzę tylko tam gdzie oni są. definicja jest prosta - komunista to taki człowiek, który chce zmuszać innych do życia wg swoich poglądów. dlatego komuniści dopuszczali się licznych zbrodni. do tej pory tak jest. stąd się biorą takie "myslozbrodnie" jak "homofobia" czy "mowa nienawiści" ścigane przez współczesnych komunistów. czyli po prostu wyrażanie własnych poglądów, sprzecznych z "linią partii".

"dodawanie przymiotnikow swiadczy o twojej mialkosci oraz emocjach odnierajacych logike" x a przyimków i rzeczowników o czym świadczy :D poziom twojej śmieszności osiąga już granice absurdu.

" co dla osob stroniacych od wszelkich sekt przywiazanie kuli do nogi w postaci chrztu" x raczej dla tych którzy mają psychozę antychrześcijańską i wyprany przez komuchów mózg, w którym jakaś ceremonia sprzed kilkudziesięciu lat, której nawet nie pamięta, jest pretekstem do ujawnienia się tej paranoi.

oczywiście że dobro i zło istnieje obiektywnie a "relatywizm moralny" to tylko narzędzie w rękach kanalii którym usiłują zamaskować swoją niegodziwość. tobie jest bardzo potrzebne bo jesteś zwyczajnie zła, zakłamana i podła. a ja komunistów widzę tylko tam gdzie oni są. przecież komuna istnieje nie od dzisiaj i walka z kościołem i religią to podstawa tego systemu. do tego przekonanie że można wobec tych którzy się z komuchami nie zgadzają stosować przymus, zakazy i nakazy egzekwowane przemocą. dlatego komuniści dopuszczali się licznych zbrodni. do tej pory tak jest. stąd się biorą takie "myslozbrodnie" jak "homofobia" czy "mowa nienawiści" ścigane przez współczesnych komunistów. to po prostu wyrażanie własnych poglądów, sprzecznych z "linią partii". a tego komuna nie dopuszcza.

Gość dlaczego ta ... czepia się kk
a ani słowa nie o o obrzezaniu , czyli okaleczaniu w dzieciństwie u żydów, albo o mechanicznym uszkadzaniu łechtaczki u muzułmanek , co jest bardzo powszechnym okaleczeniem organów płciowych , co prowadzi pożniej do stworzeniem zwichrowanej i zaburzonej seksualności u takich osobników . co żydzi i muslimi są święci ???

xxxx a przyimków i rzeczowników o czym świadczy poziom twojej śmieszności osiąga już granice absurdu" xxxx pisanie do mnie ze jestem smieszna , szkaradna i przyglupia - ukazuje twoj wlasny strach - nie umiesz rozmawiac na poziomie pozbawionym emocji;-) xxx raczej dla tych którzy mają psychozę antychrześcijańską i wyprany przez komuchów mózg, w którym jakaś ceremonia sprzed kilkudziesięciu lat, której nawet nie pamięta, jest pretekstem do ujawnienia się tej paranoi" xxxx ty masz paranoje;-) a jesli ktos nigdy nie zetknal sie z ustrojem o ktorym piszesz bo a ) nie bylo go na swiecie b) nie mieszkala w tamtym czasie na terytorium skazonym - to tez bedzie "komunista" co nie? ;-) xxx !offerma oczywiście że dobro i zło istnieje obiektywnie" xxxx ach - powtarzasz "prawdy" zawarte w bajce o czesrwonym kapturku ;-) zauwaz ze w tym momencie wiekszosc osob konczy czytanie twoich postow;-) xxx tobie jest bardzo potrzebne bo jesteś zwyczajnie zła, zakłamana i podła." xxxx czekaj niech zgadne ty pewnie jest katolikiem, co nie?;-) nie pytaj skad wiem - z powyzszej wypowiedzi - hahahahahahaha ;-) napisz jeszcze ze jestem gruba, brzydka, mam kroste na jezyku, zeza, i celulit na nosie a do tego nie mam poczucia humoru, inteligencji, no i puszczam sie z koza. amen;-)

xxxx "dlaczego ta ... czepia się kk a ani słowa nie o o obrzezaniu , czyli okaleczaniu w dzieciństwie u żydów, albo o mechanicznym uszkadzaniu łechtaczki u muzułmanek ,(...) co żydzi i muslimi są święci ???" xxxx nie kazdy postrezga swiat i wszelka przynaleznosc do stowarzyszen wszeslkiej masci (moi ulubiency to ci co wierza w smoka wawelskiego;-) ) jako konkurs i wspolzawodnictwo. Jedni pisza ze nie lubia kotow bo ich siersc drazni - a ktos na to ze ma uczulenie na kanarka i sie zlosci ze ta pierwsza osoba o kanarku nie wspomina;-)

xxxx "dlaczego ta ... czepia się kk a ani słowa nie o o obrzezaniu , czyli okaleczaniu w dzieciństwie u żydów, albo o mechanicznym uszkadzaniu łechtaczki u muzułmanek ,(...) co żydzi i muslimi są święci ???" xxxx nie kazdy postrezga swiat i wszelka przynaleznosc do stowarzyszen wszeslkiej masci (moi ulubiency to ci co wierza w smoka wawelskiego;-) ) jako konkurs i wspolzawodnictwo. Jedni pisza ze nie lubia kotow bo ich siersc drazni - a ktos na to ze ma uczulenie na kanarka i sie zlosci ze ta pierwsza osoba o kanarku nie wspomina;-)

"a jesli ktos nigdy nie zetknal sie z ustrojem o ktorym piszesz bo a ) nie bylo go na swiecie b) nie mieszkala w tamtym czasie na terytorium skazonym - to tez bedzie "komunista" co nie?" x co za idiotka. oczywiście że będzie. jose manuel baroso w młodości był maoistą, mimo że nie urodził się w chinach tylko w portugalii. to nie jest sprawa miejsca urodzenia tylko poglądów właśnie. a ty masz poglądy komunistyczne, komunistyczne metody ich szerzenia i dlatego uznaję cię za komunistkę.

xxxx "dlaczego ta ... czepia się kk ciebie chyba jednak w dzieciństwie obrzezano albo obtłuczono , bo gadasz ciągle od rzeczy i masz manię prześladowczą " xxxx jasne;-) a do tego wylano mi kubel zimnej wody gdy bylam niemowlakiem;-) wszystko to prawda;-)

xxxx co za idiotka. oczywiście że będzie." xxxx idiotka - ladnie cie matula powila, oj ladnie;-) do matuli sie zwracasz per-nieidotko?;-) katolik - jak sie domyslam przemowil z ciebie;-) xxx to nie jest sprawa miejsca urodzenia tylko poglądów właśnie. a ty masz poglądy komunistyczne, komunistyczne metody ich szerzenia i dlatego uznaję cię za komunistkę." xxxx ty nawet nie masz wiedzy na temat komunizmu smiem twierdzic;-) ty lecisz jakimis schematami ze swojego waskiego podworka i na sile probujesz je podpiac pod cos wiekszego;-)

ten co rzucił się z siekierą na księdza na Wawelu , to twój znajomy wierzący w smoka wawelskiego i twierdzący, że Wawel do niego należy ?

xxxx co za idiotka. oczywiście że będzie." xxxx idiotka - ladnie cie matula powila, oj ladnie;-) do matuli sie zwracasz per-nieidotko?;-) katolik - jak sie domyslam przemowil z ciebie;-) xxx to nie jest sprawa miejsca urodzenia tylko poglądów właśnie. a ty masz poglądy komunistyczne, komunistyczne metody ich szerzenia i dlatego uznaję cię za komunistkę." xxxx ty nawet nie masz wiedzy na temat komunizmu smiem twierdzic;-) ty lecisz jakimis schematami ze swojego waskiego podworka i na sile probujesz je podpiac pod cos wiekszego;-)

"napisz jeszcze ze jestem gruba, brzydka, mam kroste na jezyku, zeza," x a krosty to możesz mieć nawet na dupie, nie obchodzi mnie to. nie piszę o twoich krostach tylko o twoim prostackim, ujawnionym tu wobec nas wszystkich, światopoglądzie komucha. światopoglądzie który "zdemaskował" mnie jako "katolika" bo komunistyczna nagonka na religie mnie mierzi. dlatego że w przeciwieństwie do "tolerancyjnych" lewaków nie uważam żeby w dobrym tonie było obrażanie czyjejś wiary. i co gorsza dostrzegam udział religii chrześcijańskiej w tworzeniu cywilizacji w której żyję a którą obecnie niszczą właśnie "tolerancyjne" komuchy.

xxxxx "dlaczego ta ... czepia się kk ten co rzucił się z siekierą na księdza na Wawelu , to twój znajomy wierzący w smoka wawelskiego i twierdzący, że Wawel do niego należy ?" xxxx oj niestety nie wiem o czym mowisz;/ to widocznie jakies lokalne zdarzenie wiec nie bardzo moge sie do niego odniesc. Ja jestem pacyfistka i nie potrzebuje uciekac sie do przemocy fizycznej by osiagac to na czym mi w danej chwili zalezy;-) ale zapewne chcesz zebym na to pytanie odpowiedziala twierdzaco - wiec oglaszam ze wszyscy huligani swiata to moi "znajomi, happy?;-)

xxxx "a krosty to możesz mieć nawet na dupie, nie obchodzi mnie to." xxxx a ten juz;-) poczal swoje fantazje na temat moich czesci ciala ;-) i pewnie mnie mierzy miarka swojej matuli;-) xxx nie piszę o twoich krostach tylko o twoim prostackim, ujawnionym tu wobec nas wszystkich, światopoglądzie komucha." xxxx ty nie piszesz - ty sie rzucasz;-) walac wyzwiskami wszem i wobec bo czujesz sie przerazony (oczywsicie oficjalnie temu zaprzeczas=efekt wyparcia;-) twoje subiektywne sady na temat mojej osoby sa mi obojetne - mozesz pisac ze jestem prostacka albo nieladna - tracis czas , ale jesli ci to pomaga? to prosze bardzo - enjoy;-) xxxx światopoglądzie który "zdemaskował" mnie jako "katolika" bo komunistyczna nagonka na religie mnie mierzi. dlatego że w przeciwieństwie do "tolerancyjnych" lewaków nie uważam żeby w dobrym tonie było obrażanie czyjejś wiary. " xxxx ja cie nie zdemaskowalam tylko zapytalam - po prstu syopien agresji i wyzwisk byl w tym wypadku czyms co mnie nakierowalo;-) jedyna osoba stozujaca wyzwiska - a wiec de facto obrazajaco cokolwiek - jestes ty;-) no ale matki sie nie wybiera, miales mniej sczzescia w zyciu;/

"ty nawet nie masz wiedzy na temat komunizmu smiem twierdzic" x poważnie? to przeczytaj sobie choćby o "związku wojujących bezbożników". zwalczanie religii to jeden z filarów komunizmu, nie tylko praktycznych ale i teoretycznych. przecież to nikt inny jak lenin napisał że "religia to opium dla mas". ile raz ja to słyszałem od takich jak ty - współczesnych komunistów którzy zarzekali się że komunistami nie są. tylko jakoś tak komunistyczne poglądy mają :D

dzisiejsza lewactwo to nawet nie skompromitowany dawny lewacki komunizm ( od którego się odżegnują wijąc się jak węże ) , tylko coś jeszcze bardziej prostego : - antyklerykalizm plus hasło ' chuj i pizda nad wszystkim gwizda ' (zwierzęta także wchodzą w rachubę )

"ja cie nie zdemaskowalam tylko zapytalam" x poważnie? to interesujące naprawdę. z poprzedniej strony: x "czekaj niech zgadne ty pewnie jest katolikiem, co nie? nie pytaj skad wiem - z powyzszej wypowiedzi - hahahahahahaha" x czyli wg ciebie napisanie że coś WIESZ, to jest pytanie. już się na dobre zaplątałaś w swoich bredniach.

a przepraszam. to nie było na poprzedniej a jeszcze na tej samej stronie.

xxxxx "!offerma "ty nawet nie masz wiedzy na temat komunizmu smiem twierdzic" x poważnie? " xxxx tak powaznie tak mysle;-)

x tramal___ a ten wszedzie widzi komunistów " xxxx bo on nie ma opinii tylko obsesje;-) obydwa slowa sa na te same litere - moze sie pomylic byle ofermie;-) i zobaczcie jak sie zlosci i wije;-) walsnie po tym poznaje sie obsesje - ze czlowiekiem zaczynaja rzadzic emocje takie jak np. zlosc na interlokutora;-)

x "!offerma czyli wg ciebie napisanie że coś WIESZ, to jest pytanie. już się na dobre zaplątałaś w swoich bredniach" xxxx e tam ;-) czepiasz sie - a pytanie nie musi konczyc sie znakiem zapytania - myslalm ze lapiesz te "wyzsza szkole jazdy" ale widze, ze niet a niet ;-)

Gość tramal___
widze czytam a no nonstop o tym samym. Zawieszka ? :D albo niech odstawi kwasa bo chyba mu nie służy :)

x "!offerma używanie słowa "myslę" jest w twoim przypadku nadużyciem wobec którego nie sposób przejść obojętnie." xxx a ten dalej sie zlosci - juz ci mowilam nie itersuja mnie twoje opinii - zaloz sobie osobny topik na ktorym bedziesz sie podlizywal albo obrazal dowolnych forumowiczow;-)

Gość tramal___
widze czytam a no nonstop o tym samym. Zawieszka ? :D albo niech odstawi kwasa bo chyba mu nie służy :)