Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiw Dżobs

Dlaczego Polacy (prawicowcy) boją się feministek, gejów, aborcji itp ?

Polecane posty

Gość njun niezalogg
"my jak postkomuna jesteśmy w każdym razie w czołówce tłumienia wolności słowa " nie potrafię sie ustosunkować, brak danych co do tej czołówki, generalnie można by apriori uznać, że w czołówce są takie państwa, gdzie nawet nikt nie pisnie poza wiedzą władzy i nie wiemy o tym jak bardzo sie tam żle dzieje. Czyli jakieś Matrixy- uciśnieni nie wiedzą o manipulacji. Jezeli mozna miec swiadomosc nieprawidlowosci, a nawet o tym gdzekolwiek napisac, to juz jest o poziom wyzej;)

Gość rerdqppp
Ror ma racje, ostatnio wywalili z roboty jakiegos polaczka bo fikał w szkocji lasce w pracy (jest bi) i koledze z turcji (muslim). Bardzo dobrze, niech wraca do pcimia dolnego. To samo tyczy sie innych np muslimów ktorzy nie akceptują stylu zycia holendrów czy duńczykow, won do siebie paść kozy :D

Gość co nie ma już wklejek z netu
w czołówce pośród państw pseudo - demokratycznych , na razie . zaczynają 'wsadzać ' już za pisanie , tak że wszystko toczy się normalnie ;)

Gość co nie ma już wklejek z netu
'Ror ma racje, ostatnio wywalili z roboty jakiegos polaczka bo fikał w szkocji lasce w pracy' a ty kim jesteś , że na Polaka - swojego rodaka mówisz 'polaczek ' i jeszcze się cieszysz , ze go wywalili ?

Jak to kto? Pan Szkot, kumpel Seana Connerego, gra na dudach i chodzi juz w kilcie, a do kazdego posilku saczy szklaneczke The Famous Grouse. Pelna asymilacja.

Gość wyjasnijci mi cos dlaczego
tam o godzinie jest wklejony film o cristiada 12:18

xxxx "rerdqppp Ror ma racje, ostatnio wywalili z roboty jakiegos polaczka bo fikał w szkocji lasce w pracy (jest bi) i koledze z turcji (muslim). Bardzo dobrze, niech wraca do pcimia dolnego. To samo tyczy sie innych np muslimów ktorzy nie akceptują stylu zycia holendrów czy duńczykow, won do siebie paść kozy " xxxxx gdy ja mowie o ludziach innej rasy to nie mam na mysli najnizszych grup spoelcznych, w dodatku imigrantow w europie. jak sie wezmie najnizse grupy spoleczne z PL - wezmy "przecietnego" emigracjusza w UK - to tez nie powala;-) czy to oznacza ze wszyscy w PL nie maja wyksztalcenia, ale za to - w przyapdku kobiet - skore skazona solarium, hm/ czy to oznacza ze kazdy mezczyzna z Polski to alkoholik, ktory przeklina a szczytem jego marzen jest praca na budowie? Czy to zonacza ze w Pl nie ma ludzi ktorzy cos potrafia i maja pieniadze? itd. itp. Chcecie porownywac hindusow i polakow - wezcie pod uwage np. lekarzy z indii i z polski i porownajcie te dwa srodowiska - jak mozna na podstwie najnizszych warstw spoelczenych robic zalozenia jakiekolwiek? Albo porownajmy jakiekolwiek inne srodowiska - np nauczycielie czy prawnikow czy inzynierow

xxxx "Ja pierdolę, Amerykę odkryła No jasne, że Downy są mniej wartościowe od zdrowego dziecka, gdyby było inaczej, to rodzice nie załamywaliby się na wieść o tym, że owocem ich miłości będzie Down. Downy nie są nikomu na rękę, takie ciążę powinno się od razu usuwać i to bez mrugnięcia okiem, co to za pomysły, żeby te Downy później chować, i to za nasze podatki, chcieli kalekę, to niech mają na to fundusze." xxxxxx osoby ktore maja obsesje na punkcie jakiegos tematu (nie opienie, a obesesje i nie moga zniesc odmiennosci opinii w temacie) po pierwsze wszystko sprowadzaja do tego wlasnie tematu;-) przyklad o aborcji jest tutaj bardzo trafny;-) po drugie, nie rozumieja ze dyskurs nie dotyczy w ktorym stadium co sie dzieje - tylko ze ostateczna decyzja nalezy do indywidualnych osob - mi nie przeszkadza ze ktos uwaza ze plemnik to w zasadzie juz jest "istota";-) dopoki mowi o swoich plemnikach - to co charkateryzuje wiekszosc (ale nie wszysstkich) przeciwknikow aborcji to calkowity brak tolerancji wzgldem innej opinii i histerczyna proba narzucenia swojego zdania - oczywiscie z gory nieudana (i zadne "dowody naukowe" tutaj nie pomoga) bo kazdy ma suewrennosc ich uznania lub nie. Sa np. sekty ktore uznaja ze dusza i czlowieczenstwo pojawia sie z pierwszym samodzielnym oddechem - kazdy ma prawo do wlasnej definicji, as easy as it is;-)

xxxx [zgłoś do usunięcia]mi mala mobilna. a nie udawać , że jesteśmy demokratyczni , niezależni i wolni xxxx mow za siebie ja jestem niezalezna i wolna - kwestia wyboru xxx i do tego inteligentna, nie szukajaca sympatii przypadkowych mezczyzn z forum oraz "nie-wulgarna";-)

xxxx "Maciek B. "z calym szacunkiem ale forumowa sympatie znaczy dla mnie tyle samo co i antypatia - as easy as it is " Spoko, ale tu nie chodzilo o Ciebie, tylko o mnie" xxx ;-) wiesz dla mnie forum to zbiory anonimowych wypowiedzi - nie budza u mnie zadnych emocji- wiadomo ze czesc ludzi bedzie sie identyfikowalo z tym co pisze, a pozostala czesc nie. Nie lubie tylko buractwa i chamstwa - ktore traktuje jako przejaw wlasnej mialkosci;-) wierze, ze osoby inteligentne nie musza sie znizac do poziomu piaskownicy oraz wyzwisk - a malo tutaj takich osob;/ (ale troche jest;-)

xxx "won z tym pedałem ROR to przeciez niesamowity tuczek pusty człowieczek przestepca," xxx alez oczywiscie;-)

Gość rerdqppp
co nie ma już wklejek z netu - pewnie, że się ciesze a dlaczego niby nie ? :D OStatnio katolicka propaganda stała się bardzo aktywna , szukają chyba ''aktywistów'' do głoszenia słowa bożego poprzez księdza OKO :D. ''Ksiondz'' najpierw niech spojrzy na swoje złodziejskie środowisko a potem czepia się pedałow :D

"z calym szacunkiem ale forumowa sympatie znaczy dla mnie tyle samo co i antypatia - as easy as it is" x jakże by inaczej. a te całe strony zasmarowane to właśnie z obojętności i "braku emocji" - as easy as it is :D postaraj się zachować choćby minimum wiarygodności to może ci ktoś uwierzy - as easy as it is :D

"OStatnio katolicka propaganda stała się bardzo aktywna" x raczej komusza. czy to się wam podoba czy nie to naszą cywilizację zbudowali chrześcijanie a ofensywa komunistów to najwyżej 70 ostatnich lat, trochę mało żeby wypędzać z europy kogokolwiek.

Gość njun niezalogg
Nasza cywilizacje zbudowalo tyle kultur niechrzescijanskich Łużycy Etruskowie Grecy Celtowie Goci Rzymianie itp że chrześcijanie przy tym to ekipa wykończeniowo-konserwujaca, sprytnie kasujaca za całośc prac.

"bo podstawy czyli idee zawsze są takie humanitarne i piękne, ale na etapie realizacji zaczyna sie brutalna gra." x nieprawda. komunizm czy jak kto woli socjalizm to system oparty na zniewoleniu. w którym ludziom pod przymusem odbiera się owoce ich pracy. takie są nawet "teoretyczne" założenia tego systemu i skoro on jest taki w teorii to w praktycie staje się zbrodniczy. a kapitalizm to system oparty na wolności. w którym każdy ma prawo dowolnie kształtować swój los a państwo chroni tę wolność nic nikomu nie nakazując ani nie zakazując.

Gość rerdqppp
miejsce chrzescijan jest w Jerozolimie a nie w Europie

Gość rerdqppp
Marinaleda w Hiszpanii to miasto w którym jest prawidziwy komunizm, jedyne miejsce na świecie w ktorym ten ustroj sie sprawdza, postanowili wrócic do niego po rozczarowaniu kapitalizmem, ludzie sa szczęsliwi i przybywają nowi :)

Gość njun niezalogg
Twierdzenie że czyjaś opinia jest śmieszna- to wybitny argument. Misjonarze w Afryce też stworzą pewnie tam cywilizację, której nie ma.

Gość rerdqppp
i co wy przeceniacie role chrzescijanstwa w naszej kulturze;) Europa rozwinęlaby sie bez kosciolow , wierzen w maryje i jezuska. Chiny, Japonia, Korea...tam nie było chrzescijanstwa a cywilizacja byla daleko przed Europą i teraz znow jest. Chrzescijanie zbałamucili tez mieszkancow Ameryki Poludniowej - zwłaszcza Indian :O szukanie owiec na całym swiecie, sekciarstwo jak jehowici i mormoni, robią dokladnie to samo tylko innymi metodami :O

"kazdy ma prawo do wlasnej definicji, as easy as it is" x skoro "każdy ma prawo do własnej definicji" to ja ci bez trudu znajdę takich dla których murzyn albo żyd to nie ludzie tylko "coś pomiędzy", tak jak dla aborcjonistów płód. czy oni też mają "prawo do własnej definicji" i w związku z tym za zabicie żyda czy murzyna karani być nie powinni? - as easy as it is

"rozwinęlaby sie bez kosciolow , wierzen w maryje i jezuska. " x no ba. ten "rozwój" wybitny można było zaobserwować w zsrr i innych komunistycznych krajach w których religię zwalczano tak jak wy tego chcecie. do tej pory najbardziej "rozwinięta" to jest chyba korea północna gdize o religii nie ma w ogóle mowy. bajeczki to sobie opowiadajcie we własnym gronie bo poza nim to tylko głupi w nie uwierzy. prawda jest taka że komuniści dorwali się do rozwiniętej, chrześcjańskiej cywilizacji i w niecałe 70 lat doprowadzają do jej zagłady. obecnie cała europa to kontynent starców w którym przyszłość należy tylko i wyłacznie do islamu a europejczycy skazani są na wymarcie.

nie mówiąc już o tym gdzie podziewa się ta wasza lewacka "tolerancja". jakoś tylko dla sodomitów ją macie a o szacunku dla cudzej wiary to w waszej chorej ideologii nie ma w ogóle mowy.

"Marinaleda w Hiszpanii to miasto w którym jest prawidziwy komunizm" x to znaczy jak tam jest? jaki jest ten "prawdziwy komunizm"?

Gość njun niezalogg
Kościoły odchodzą do przeszłości, tak jak odeszły rzymskie świątynie. Zmiana to jedyna pewna rzecz na świecie i tupanie nozką nic nie pomoze. Komunizm też już zdechł, dziś króluje oligarchia finansową wspomagana armią massmediow. Kto wie o co chodziło w najnowszej aferze z Korea ten mój zoom. Podpowiem że Japonia ma w plecy.

Gość njun niezalogg
*ziom

"Kościoły odchodzą do przeszłości, tak jak odeszły rzymskie świątynie." x tylko że razem z "odchodzeniem do przeszłości" kościoła, pada europa. a pisanie o tym jak gdyby było to jakiś niezależny od nikogo proces jest kolejnym dowodem na jakieś twoje niesłychane ogłupienie. to eurolewacy niszczą europę tak jak komuniści w zsrr niszczyli "blok wschodni". wbrew temu co twierdzisz to co obserwujemy nie jest niczym nowym. UE to ZSRR tylko 100 lat później. w związku z tym startuje z dużo lepszej pozycji w bogatszych państwach ale wyląduje tak samo. cudów nie ma.

xxx jakże by inaczej. a te całe strony zasmarowane to właśnie z obojętności i "braku emocji" - as easy as it is postaraj się zachować choćby minimum wiarygodności to może ci ktoś uwierzy - as easy as it is " xxxxx ofermie jak zwykle wszystko sie pomylilo jak np. chec bajdurzenia ze zdobywaniem sympatii, a moje wpisy maja charakter edukacyjny np. dla takich oferm - ktore ucza sie w ten sposob nowych powiedzonek, jak widac nauka jest skuteczna;-)