Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelkaR2003

Świetna odzież o La la!!!

Polecane posty

Gość EwelkaR2003

Witam! Kupiłam ostatnio świetną bawełnianą tunikę, która ma metkę z napisem O la la...! Czy ktoś może zna tą odzież i wie gdzie można zobaczyć więcej ubrań tej marki???!!!

Gość gość
Ciuszki z tej firmy sa sprzedawane m.in. w szczecinie, w pasażu Fala, ul. wyzwolenia. Tez kupuję :) Sa takie a la mania, a la Sylwia Majdan ;)

Gość gość
Słyszałam,że są także w CH Ptak w Łodzi. Czy ktoś wie w jakich cenach?

Gość gość
A w jakiej cenie jest ta odzież w Fali?:)

Gość gość
Niewiem czym się tak zachwycacie wszystko na jedno kopyto dobra firma nie szyję tylko z bawełny

Gość gość
Poznań.... ciuszki marki o la la! mozna kupic u babeczki w sklepie na Smochowicach ul. Lemierzycka, porównalam ceny i jest taniej niż w Internecie...sama kupiłam śliczną sukienką na sobotnie szaleństwo :) Pozdrawiam i polecam. Ubrania tej marki są super, ale trudno dostępne, mnie ten sklep poleciła koleżanka ze studiów, bo tam mieszka.

Gość gość
Super ceny mają w sklepie internetowym www.bymoda.pl. Czasem można trafić na przecenę. Kupiłam ostatnio sweter i spódniczkę. Jakościowo rewelacja. Naprawdę polecam!

Gość italyfashion
WYJAZDY PO TOWAR DO FIRMY by o la la ...! Nie musisz już szukać !!! W każdą środę jeździmy do firmy by o la la...! z klientami po najnowsze kolekcje UWAGA - zawiedziemy Cię pod same drzwi klimatyzowanym nowym busem - pokażemy najnowsze kolekcje by o la la... ! - zapoznamy Cię z firmą by o la la ...! - podpowiemy jak robić zakupy 100% satysfakcji wyjazdy z : - POZNAŃ - WROCŁAW - SZCZECIN SPRZEDAŻ TYLKO HURTOWA Najnowsze kolekcje by o la la ... ! Więcej informacji pod tel. MASZ PYTANIA ? ZADZWOŃ !!! 663-194-280 italyfashion@onet.pl

A może Faberlic? Elegancka i nietuzinkowa odzież projektowana w Rosji. Bardzo wyrazisty styl. Jeśli ktoś lubi klasyczne kroje ale oryginalnie dobrane materiały, kolory i zdobienia - to oferta dla niego. I trudno, by ktoś miał coś podobnego... :) Zapraszam do mnie - oferta dostępna w katalogu ON-LINE. faberlicslask(kropka)blogspot.com