Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codoślubu

Obrączki

Polecane posty

Gość gazdziocha
śliczne!

ladne. ale polecam wziac zdjecie i zamowic u prywatnego jubilera a nie kupowac w sieciowkach. ja zamowilam obraczki dwa razy szersze od tych ktore pokazalas - 6mm i zaplacilam troche ponad 1700 zł wiec roznica jest spora

Gość ove27
a co w nich ślicznego? są zwykłe

Gość larona
śliczne, bo proste, a impressimo to nie sieć, więc o to właśnie chodziło. Jestem w kontakcie, nie wiem czy kupie, ale gadka się klei ;)

Gość kkkkk kk kkkk
ładne, ale moje ładniejsze ;)

Gość fajneeeeeeeee
klasyka jest chyba najlepsza. Matowe się ścierają, z kamieniami nie da się zmienić rozmiaru. a klasyczne zawsze praktyczne

Gość żę tak powiem
3 mm to bardzo cieniutkie, a i cena wysoka przy takiej szerokości. Ja również zamawiałam tradycyjne ale o szerokości 5 mm tyle że z własnym złotem i koszt robocizny wyniósł 250 zł

Gość gość
Nasze obraczki będą jedyne w swoim rodzaju nikt takich nie bedzie miam i poeiem wanm wiwcej nie bedziemy mieli ich z typu firm APART czy YES czy inne pobodne znane firmy tylko z firmy ktora my znamy i nie bede miwila jakiej zeby ktos sobie nie sciagnal obraczek a maja naprawde sliczne 100 razy ladniejsze niz te jubilerskie itd a wiedzcie wydalismy na nie 10 mil zł a warto bylo naprawde pewnie cena was przerazilaa ale mnie stac na tego typu wydatki jestem mega bogata i dla mnie to nie ma znaczenia powiem wam wiecej wydalismy do tej pory na slub i wesele uwaga 900 milionow zł a to jeszcze nie koniec przygotowan slub w 2014r

Gość poli30
bardzo cieniutkie,mi sie nie podobają takie gładkie klasyczne