Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwa27

pierwsze tabletki antynkoncepcyjne

Polecane posty

Gość siwa27

Czesc, mam 21 lat, mam do was pytanie, a mianowicie chcialabym zacząć stosowac antykoncepcje hormonalna.. 2 miesiace temu bylam prywatnie u ginekologa, wykonal wszystkie badania - usg jamy brzusznej, usg dopochwowe, cytologia. Teraz chcialabym isc tylko po dobranie srodków antykoncepcyjnych, czy nie bede musiala znow sie badac, bo jak wiecie to nic przyjemnego, a wykonywanie badan co 2 miesiace nei jest chyba konieczne xD

Gość siwa27
orientuje sie któraś czy bede musiala znow sie badac?

Gość raczej tak, bedzie
każda wizyta u ginekologa powinna się kończyć przynajmniej badaniem ginekologicznym, przynajmniej wiesz wtedy za co płacisz i masz większą pewność, że wszystko ok, niektóre kobiety jak kategorycznie nie chcą się badać to idą do gina w trakcie miesiączki, wtedy na bank nie będzie badania, jak ginekolog olewa pacjentki i tylko liczy na ich kasę, to wypisze tabsy bez badania, byle szybciej, byle tylko następną pacjentkę zdążyć jeszcze skasować...

nie trzeba tak czesto sie badac :) ja jak odbieralam swoje tab anty tez nie bylam badana - bo tez tak jak Ty 2,5 miesiaca wczesniej bylam badana i sama lekarz powiedziala mi ze nie ma takiej potrzeby :)

Gość wyluuzuj kobieto
Ja też nie miałam żadnych badań jak dostałam tabletki anty. Ale podobno niektórzy lekarze je robią, także może to nawet lepiej jakby przed zrobił Ci jakieś potrzebne badania.