Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaza, porod, macierzynstwo 85

Goście w białych sukienkach na ślubie.

Polecane posty

Jak się tak ogląda te różne filmiki z pierwszych tańców, to widać, że kobiety mają białe sukienki, co to w ogóle jest?? Ja bym się obraziła, jakby jakieś koleżanki poprzychodziły w białych sukienkach na mój ślub! x http://www.youtube.com/watch?v=Ujnd2LvH_5k x Tutaj przykład. Około trzeciej minuty, jak kamera pokazuje gości. Zazdrość bierze te kobiety?:)

Może:) A jezeli nie, to szczyt chamstwa ubrać się na biało, przecież te niektóre sukienki mogłyby się nadawać na ślubne nawet...

Gość jURGOWAzE SPCYHPWA
co?? tam tylko panna mloda ma biala daltonistko!!

Gość oh ah eh ja
mi nie przeszkadzają białe sukienki gości w mojej rodzinie we wrześniu była taka sytuacja moja siostra brała ślub jednak do sali weselnej właściwie do dworku, weszła taka hmm kiczowato ubrana kuzynka - buały gorset, biała sukienka, gdyby to ładne było i orkiestra jak ona weszła zaczęła grać! myśleli że ona to panna młoda

Tak, tak.... i spróbuj tu pogadać normalnie... Przynajmniej 5 kobiet ma białe sukienki!

Oh, ah, dlatego mówię, że to chamstwo, żeby ktoś myślał, że jest panną młodą, chociaż nią nie jest.

Gość ja tam nie mam nic przeciwko
a niech sobie mają białe, mi to nie przeszkadza :)

Też uważam, że inni goście nie powinni być nia biało!!! To zwykły wstyd i brak wyczucia!!! Tak jak biała sukienka i welon przeznaczony jest dla dziewczyny, która nie rozkłada nóg przed ślubem i jest w ciąży

Skąd w ogóle ta moda na ładowanie tych filmików na you tube???

Dokładnie Kotka, brak wyczucia. To wyjątkowy dzień dla PM, a tu połowa bab w białych sukienkach. Tak samo jest na tych innych filmikach. Mam nadzieję, że mi żadna białej sukienki nie założy...

Gość lubelle, ach lubelle
Jasne... nie przeszkadza, a jakby na wasz slub ktos zalozyl biala sukienke to oczy byscie wydrapaly i foch na cala impreze:D Nietakt, tyle mam do powiedzenia. Brak szacunku dla Młodych, zwłaszcza Panny Młodej.

ale wy jestescie durne :D co to za roznica w czym przyjda goscie? kazdy ubiera sie jak chce. nie bede oczekiwac ze ktos specjalnie bedzie kupowal inna kiecke na moj slub skoro ma biala i ma ochote ja akurat zalozyc. i nie wierze ze mozna pomylic zwyklego uczestnika wesela z panna mloda bo to widac od razu :) biore slub w sierpniu i nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby obrazac sie na dziewczyny ktore przyszlyby w bialych badz ecru sukienkach. naprawde macie problemy :D

Chcą być lepsze od Panny Młodej?

Ale to jest taki zwyczaj, tradycja, że goście nie ubierają się na biało. Zawsze tak było. I jak jakaś kobieta miała białą sukienkę, to wszyscy to krytykowali. Czasy się zmieniły? Kultura ludzka i poszanowanie fajnych zwyczajów i tradycji też się zmieniły?

Gość 29243576
a ja mam gdzieś czy na biało, czy nie. dopóki ktoś na mój ślub nie przylezie w sukni ślubnej albo kiecce wieczorowej zbliżonej do ślubnej to nie widzę nigdzie żadnego braku wyczucia 🖐️

Ubierać to oni mogą jak są w domu. Nie robią łaski. Jak idą na wesele powinni wyglądaj skromniej i nie na bialo. To brak kultury. To panna młoda ma wyglądać najładniej a nie inne. Jeśli ktoś tego nie rozumie nie powinien być na weselu. Biała suknia to miejsce dla panny młodej nie dla dziewuchy która nie umie uszanować drugiej osoby.

to moze u was jest taka tradycja bo u mnie nikt nie robilby z tego problemu. moi goscie moga przyjsc na bialo na czarno albo z golym tylkiem jesli maja ochote :) i nie uwazam ze zalozenie bialej sukienki jest czyms nietaktownym. jest znaczna roznica miedzy suknia slubna a np biala czy jasna sukienka koktajlowa do kolan czy krotsza. to chore moujm zdaniem przejmowac sie takimi pierdolami. a co zrobicie jesli ktos na wasze wesele wlasnie tak przyjdzie? bedziecie obrazone i na wlasne zyczenie popsujecie sobie wlasna impreze :D

Ale te sukienki były BARDZO zbliżone do sukni ślubnej! Na którymś filmie Panna Młoda miała bardzo skromną sukienkę, a obok niej trzy takie same! I naprawdę ciężko było odróżnić na pierwszy rzut oka, która to Panna Młoda.

jakie zblizone? wszystkie skromne krotkie do kolan :D albo masz problemy ze wzrokiem albo to prowo 🖐️

Napisałam, że na innym. A ty tylko tak mówisz, przyjdzie ci jakaś w białej sukni i będziesz obrażona:)

Gość weźźź
ale macie kurwa problemy. w ogole jak mozna jarać sie jakimi wiejskimi weselami :o

Gość kfjf
dobra, mam taką sytuację - znajoma bierze ślub kocielny, ale jest ekstrawagancka i jej sukienka będzie w kolorze błękitnym. Mogę iść w białej sukience na jej wesele?

napewno nie bede bo nawet nie wiedzialam ze nie mozna zakladac bialych dopoki nie przeczytalam tego topicu :D :D nie jestem zalosna i nie bede ryczec w kiblu ani zamartwiac sie ze ktos zalozyl biala kiecke no litosci :D na wlasnym weselu mam zamiar sie bawic i tylko to sie liczy a nie wyglad moich gosci

Znow fanatyczka kotka k..... pokaz swoje foto jakie mialas na slubie szwagra kiecka 20 lat temu modna

Gość o32rfhjgvbgf
tylko chyba jakieś niedowartościowane lalunie mają takie problemy albo wielbicielki przedpotopowych tradycji. teraz już się dawno odeszło od tradycyjnego ślubu, więc od jechania po gościach w białych sukienkach też się odchodzi 🖐️ jak nie chcesz nikogo w białym to napisz to na zaproszeniu i głupich problemów nie stwarzaj.

W Polsce to jakies dziwne zwyczaje. Ja za bylam na kilku slubach za granica i bylam w bialej sukience. Jak sie spytalam panny mlodej czy jej to nie przeszkadza to sie tylko smiala. Nikt poza Polska nie slyszal o takim "zwyczaju2 tylko Polki sie obrazaja. :D

Gość ove27
w białej nie, w czarnej słyszałam że też nie, paranoja

Gość Z dystansem .....
To dopiero brak wyczucia ze wogole sie tego czepiacie dziewczyny. Ślub to koncert życzeń czy jak? Malostkowosc i drobnomieszczanstwo przez was przemawia. Ile chcecie w kopercie powiecie, w co goście maja sie ubrać powiecie a same od siebie to tylko na języki brać innych a won .... Do koryta drogie panie! Co to za gadanie...

Gość rzadko, bo mój ulrop
mnie by do głowy nie przyszło oburzac się na kogos, bo ma biała sukienke :D:D