Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem facetem 007

Jak powiedziec kobiecie ze marze o ostrym wyuzdanym seksie ??

Polecane posty

Gość jestem facetem 007

Moimi fantazjami erotycznymi jest wyzywac, gnoic moja kobiete jak szmate, pluc na nia, pluc jej w twarz albo byc opluty, lizac jej cipke i na nia pluc. A potem jebac jak dziwe. Poprostu sie wyzyc na niej. Jak cos takiego przekazac kobiecie ? Jak zrobie to podczas stosunku to moze dojsc do niemilej sytuacji choc niemusi. Temat ten pisze tak pol na serio zebyscie wiedzieli. Ale chcialbym znac odpowiedz na to pytanie.

Gość hmm.. no chyba najlepiej tak
normalnie, tylko wiesz nie naskakuj na nia tylko spokjnie wytłumacz.. moze zrozumie

Gość onaonaona33warszawa
mmmmmmmmmm marze o takim seksie

Gość jestem facetem 007
szczerze mowiac to wstydzilem sie nawet tego tu napisac a co dopiero jej powiedziec. A co dopiero powiedz to kobiecie poznanej na seks

Gość j.j.j
nie nawijaj w temacie tylko to zrób. zeszmać ją bardzo. jak zaczniesz pytać to ci bankowo odp że nie i jeszcze bedzie z tego jakiś foch czy krzywości będą. chyba że chcesz taki hardkor odczynić jak cięcie mojką facjaty albo bedziesz ją karał młotkiem - wtedy ją delikatnie uprzedź że będzie ostro, ale tak raczej bez szczegółów .

Gość duet
Powoli. Wdrażaj może przekleństwa, ale bardzo czule ją obłaskawiaj słowami i kochaj!!! Po seksie za to, że pozwoliła tobie na takie... Mów to otwarcie. Dziękuję jej za to i rób tak, ale tylko w seksie!!!! Po, bądź miły, delikatny. Poprostu zamknij rozdział.!!!! I nie kochaj jej tak zawsze tylko od czasu do czasu. Wdrażaj to powoli. Weź ją podstępem tak jak mądra kobieta robi z nami:-D A następnie coś nowego, ale tylko w seksie! Jak nie potrafisz tego rozgraniczyć to pizda z ciebie;-) Oczywiscie możesz powiedzieć jej to bezpośrednio, ale... Kobiety nawet jak chcą to wstydzą się do tego przyznać. Pisałem to co tak robiłem i 2 razy zadziałało. I co najważniejszej, musisz ją wyjebać jak nigdy dotąd! Suplementy są wskazane;-) Nie radzę, tylko wspominam:-)

Gość raj utracony j milton
Niektóre lubią, znajdź taką.

Gość jestem facetem 007
Dzieki. W sumie racja, mowic jej to to szalenstwo. O wiele latwiej bedzie to zrobic podczas stosunku, krok po kroku wprowadzac jakies elementy jak piszecie. Ja wiem ze sa kobiety co tak lubia, ale jak taka znalezc !

Gość sensualll seductionnn
najlepszy wyuzdany sex jest z obcymi kobietami:) mówie to z doswiadczenia!!

Gość Tosia pyta
dlaczego to lubią? Jebnięte czy co?

Gość Cennym,.lkp
Duet - I like u :)