Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosialis

płaski brzuch!!!!!!!!

Polecane posty

Witam!!Mam pytanie,od 2 tygodni jestem na diecie,w ktorej ograniczyłam weglowodany,ponoc dieta ta jest dobra na zrzucenie brzucha,ud i posladkow....staram sie jesc w małych ilosciach,regularnie,pięć posilków co dwie godziny,a ostatni posiłek jem przed osiemnasta i do tego pije dużo wody nie gazowanej,do diety dołaczyłam rowneż skakanie na skakańce,skacze juz od tygodnia,mam specjalna z licznikiem wiec moge sobie regulowac ile kalorii chce stracic albo ile kilometrów wyskakuje,przez ostatni tydzien skakałam po poł km a od dzisiaj zaczełam juz po kilometrze.Wiem ze to jest jakaś aktywnosc wiec napewno zrzuce pare kilogramów,juz widze efekty ale zastanawiam sie czy skakanie na skakance pozwoli mi osiagnąc plaski brzuch bo na tym mi najbardziej zależy,prosze o jakos podpowiedz i co wy o tym sadzicie?

Gość gortiana
Dobra jest dieta south beach na plaski brzuch

na płaski brzuch polecam 5 minut ćwiczen ze Skalpela Chodakowskiej i bieżnię/jogging :) w połączeniu ze skakanką myślę że efekt będzie super :) do tego wszystkie ćwiczenia w pozycji deski czy z turbo spalania czy z ćwiczeń z yt z fitappy :) jakieś 10 lat temu koleżanka mojej Mamy skakała na skakance i schudła niesamowicie :) szkoda że nie pamiętam jak i ile czasu skakała, ale efekt był niesamowity :)

heh wlasnie sprawdziłam w necie i okazało sie ze własnie ta diete mam,poleciły mi ja moja mama i siostra,ktore tak ze ta diete stosowały,tylko zapomniałam nazwe i nie wiedzialam jak ta dieta sie nazywa:P

Gość madziunia36
Dziewczyny płaski brzuch to nie takie proste jak wam się wydaje. A czemu? jak pokazuja najnowsze badania raz nagromadzony tłuszcz nie spala się jak to nam wmawiano przez dziesięciolecia. Tkanka tłuszczowa zachowuje się jak napęczniała od wody gąbka .Gdy ćwiczymy czy ruszamy się to spalamy jej zawartość czyli tak jakby wyparowywała z niej nagromadzona woda . Gdy nasze posiłki sa za duże ta gabka znowu chłonie. Tak więc gdy nagromadzisz duży zapas moze byc problem z powrotem do idealnej sylwetki. To dla tego znane postacie medialne stosują odsysanie tłuszczu ale oficjalnie niewiele sie o tym mówi.

kurcze a ja własnie mam taką oponke i bardzo chciała bym ja zrzucic,jestem juz dwa tyg na diecie i nie powiem bo juz widze roznice,boczki sa miejsze,brzuszek tez ale do plaskiego to mi jeszcze daleko:(

Gość Zrzuc brzuch
Ja jestem na diecie od grudnia jak na razie fajnie mi idzie , chociaż nie jest łatwo, wszystko opisuje na swoim blogu http://zrzucbrzuch.blogspot.com/

zrzuć brzuch - lubie Waszego bloga :D zachęcam do czytania - dużo przydatnych i rzeczowych informacji! a Twoja dziewczyna jest boska! pozdrawiam :)

no to podziwiam ze od Grudnia jestes na diecie i wciaz ja utrzymujesz....ja od 2 i poł tygodnia i nie powiem jest cieżko ale narazie jakos daje rade:)

Gość gość
kazdy topikm o tym temacie zaraz upada , jest tu ktos? albo bedzie ?

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim musisz wiedzieć że organizm spala tłuszcz z całego ciała równomiernie a nie tam gdzie chcesz czy miejscowo np tylko z brzucha. Więc skup się na całym ciele a nie tylko na brzuchu :) Mnie tego nauczyła pani u której opiekuję się potomkami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem po miesiącu pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
po diecie sb maam brzuch plaaski ( ponad 2 lata temu na niej bylam) , nie cwiczylam ( bo jestem len) brzuch plaski, az mi mowili ze mi wrosl w plecy , naprawde ta dieta dziala

Gość gość
a ja tez polecam sb