Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krix

proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość krix

W czwartek mam mature ustna z polskiego, nie dosc, że bardzo się stresuje to dziś zmarła bardzo bliska mi osoba. Jak mam sobie poradzić? Mam w pracy fragment o przemijaniu zycia, co bedzie jesli sie rozplacze...

Gość dsddfdffg
ja bym nie podeszla do matury w takiej sytuacji... a skoro ty w ogole chcesz podchodzic to chyba tak bardzo nie cierpisz. matura nie ucieknie, mozna zdawac za rok albo wczesniej, dokladnie nie wiem, to raz; dwa - i tak matura nic dzis nie daje, nie ma znaczenia, nie gwarantuje pracy.

Gość ejfierg39yfheoftu54tgf
to kulturalnie przepros i powiedz ze masz taka sytuacje i to wszystko Cie przeroslo ale tez mozesz wziazc jakies leki uspojajajace ale takie zeby cie nie otumanily i powodzenia ! dasz rade i nie dziekuj zeby nie zapeszyc 3maj sie

Gość Marta15001900
Nie mąć dziewczynie w głowie!

Gość kaliningrad2
nie pieprz głupot dziewczynie. Posłuchaj - do poniedziałku masz jeszcze tydzień czasu. Tak naprawdę na wyniki ustne praktycznie nikt nie zwraca uwagi przy rekrutacji więc skup się na pisemnych które masz teraz. Jeśli puszczą ci nerwy to przeproś komisję, naświetl krótko swoją sytuację i jedź dalej. Nie ważne ile dostaniesz punktów - ważne żebyś przeszła cały proces i zdasz bez problemu. Nie słuchaj doradców którzy mówią, że matura nic nie znaczy. Powiedzą tak tylko ci którzy sami byli zbyt leniwi żeby ją zdobyć.

Gość cjnvdkjfvndkjfvnfjvf
tos jej doradzila:/ idz i probuj i nie przejmuj sie. ustny polski wszyscy zdaja. a jak sie rozplaczesz, to zgonisz na stres, alebo powiesz, ze Ci ktos umarl, poruszysz ten temat z Twoja praca, rozczulisz komisje i 20/20 murowane. oni maja miekkie serca. a tak na powarznie, to bardzo mi przykro:(

Gość cjnvdkjfvndkjfvnfjvfeee
tos jej doradzila:/ idz i probuj i nie przejmuj sie. ustny polski wszyscy zdaja. a jak sie rozplaczesz, to zgonisz na stres, alebo powiesz, ze Ci ktos umarl, poruszysz ten temat z Twoja praca, rozczulisz komisje i 20/20 murowane. oni maja miekkie serca. a tak na powarznie, to bardzo mi przykro:(

Gość inka123456
idź na maturę jak się rozpłaczesz zawsze możesz powiedzieć dlaczego a może i trochę ulgowo cię potraktują. Matura za rok no coś ty cały rok w plecy? Owszep matura pracy nie gwarantuje ale otwiera drzwi na studia a pspierek lepiej mieć niż żałować że się go niezrobiło. Jeśli nie przystąpisz w tym roku w przyszłym może ci się nie chcieć bo to szmat czasu a z czasem będziesz żałowała.Koniecznie idź i nie szukaj wymówek nawet jeśli oblejesz to z poczuciem że poszłaś i dałaś z siebie wszystko.

Gość dsddfdffg
...

Gość sasassssssssss
za jaki rok :o w sierpniu jak już:o a ustna moze zdać nawet potem bo ustny jest ruchomy mozesz poprosić o przeneisienie na ostatni dzien matur ustnych i tyle 🖐️