Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W końcu go dopadłam

Mój były mąż to perfidna świnia

Polecane posty

Gość W końcu go dopadłam

Jak mu dokopać, aby poczuł ?

Gość W końcu go dopadłam
Może tak w skrócie: Po rozwodzie zostałam sama z dzieckiem.Olał je. Nie płacił alimentów przez o 15 lat. Puszczono za nim ENA, bo nie wiadomo, gdzie przebywa za granicą. W Pl ma mieszkanie, które ma być zlicytowane. Nie będzie, bo niestety muszę tę egzekucję zawiesić. I teraz mam kilka opcji: 1. Ustaliłam jego adres , nr telefonu - podać go Policji? 2. Zrobić podwyżkę i ściągać alimenty z UK?

Gość dsddfdffg
a czemu nie chcesz zlicytywac mieszkania?

Gość jtzjrzjrz
po co?sama sobie radz, a on niech sobie w spokoju zyje, glupie pytanie....

Gość W końcu go dopadłam
Mogłabym, ale wtedy chyba byłabym też świnią. Dziś dowiedziałam się,że mieszka w nim jego niepełnosprawny brat i dostanie on eksmisję do ośrodka. A ta świnia powiedziała,że go to nie obchodzi, że komornik ma sobie je zabrać.

Gość W końcu go dopadłam
Nie , on spokoju nie zazna, bo nie zasłużył.

Gość W końcu go dopadłam
Mieszkanie dostał w spadku po rodzicach. Rodzeństwo zrzekło się na niego swoją część, bo miał się bratem zajmować. Tak ustalili.

Gość dsddfdffg
faktycznie kawal skurvysyna

Gość W końcu go dopadłam
No i dziś przyjechał po tylu latach jego drugi brat z sąsiadką prosić mnie o zawieszenie egzekucji.

Gość lidia lidia
no niewiem ciezka sytulacja naprawde zeby ci cosi doradzic

Gość W końcu go dopadłam
Z jednej strony powinnam ich olać, tak jak oni mnie. Zamknąć im drzwi przed nosem, bo mi ta kasa bardzo by się teraz przydała, bo akurat nie mam pracy. Ten brat co dziś był mieszka zaledwie 4 km od nas, a nigdy nas nie odwiedził. Na Komunię też się nie pofatygował, a jest ojcem chrzestnym. Ale żal mi tego niepełnosprawnego, bo on jest całkowicie sparaliżowany,wymaga opieki. Niby obcy, ale jednak żal mi.

Gość lidia lidia
wiec sie zastanow dobrze zebysi miala sumienie czyste

Gość lidia lidia
wiec sie zastanow zebysi miala czyste sumienie

Gość W końcu go dopadłam
,,Celobreya wydaj go policji, ale po cichu" A czemu po cichu? Ja na niego doniosłam o nie alimentacji, ale wtedy nie wiedziałam,że jest za granicą. Miasto dostałam od moich ,,gości" z prośbą o pomoc w ustaleniu adresu. Przeszukałam google i znalazłam adres, nr telef

Gość jfkkflvlv
A nad toba ktos sie litowal????

Gość sensualll seductionnn
głupia suka szuka sponsora

Gość Moim zdaniem nie powinnas sie
przejmować komornikiem i niepełnosprawnym bratem. Oprócz twojego eksa to chory brat ma również rodzeństwo i obowiązek opieki nie spoczywa na tobie, ale na tym rodzeństwie, które również się zrzekło. Rodzeństwo może mieć sądownie zasądzone alimenty na rzecz brata. Nie masz pracy, masz dziecko. Podaj go do komornika, niech zlicytują mu dom i podaj go o alimenty. Zabezpiecz swoje dziecko i siebie.

Gość W końcu go dopadłam
Licytację zawieszę jutro, ale nie wycofam (zabezpieczenie).W KW będzie nadal Komornik. Myślałam też o tym, aby przepisał je na córkę (skoro mu nie zależy), a ja tym samym rezygnuję z alimentów. Albo zawiesić egzekucję , podwyższyć ( ma 300zł) i ściągać dług z UK, z jego wypłaty

Gość W końcu go dopadłam
,,sensualll seductionnn głupia suka szuka sponsora" Nie bądź śmieszny/a

Gość W końcu go dopadłam
Odwiedziłam dziś tego sparaliżowanego brata. Szlag mnie trafia.Jak można być takim h*jem. Jego konkubina to wszystko zaplanowała. To mieszkanie to był jej pomysł na pozbycie się alimentów. Doskonale wiedzieli,że mieszkanie zostanie zajęte. Wykiwali rodzinę , bo ci się zrzekli praw spadkowych na ich korzyść w zamian za opiekę. Nie przewidzieli jednego,że pieniędzy z licytacji nie starczy na alimenty. Pomylili się w wyliczeniach, sądząc,że dziecko nie będzie się dalej uczyć. Nie pomyśleli,że jest jeszcze sprawa karna o nie alimentację. Nawet jeśli na pierwszej rozprawie dostanie tylko zawiasy, to na drugiej już tak łatwo nie będzie. A z wpisem do KRS też mu lekko nie będzie.

Gość On jest nienormalny
za 50 funtów takiego bałaganu sobie narobić.Idiota.

Gość W końcu go dopadłam
On jest nienormalny chyba. Przysłał mi na skypa wiadomość: ,,Ok.wystepuje o ustelenie ojcostwa!!!! I jak ci sie to podoba -teraz to sie martw jak zwrocisz mi pieniazki :))"

Gość W końcu go dopadłam
Potem napisał:,,Jestem" No więc mu odpisałam: ,,Widzę,że jesteś, ale skoro sprawę postawiłeś w ten sposób to życzę ci jedynie powodzenia. I tak na marginesie: Ustalenie ojcostwa ciebie nie dotyczy, bo ty ojcem jesteś od 17 lat. Złego masz doradcę." Ja kompletnie nie wiem,jak z nim rozmawiać, on nie zdaje sobie sprawy z tego,że ma poważne kłopoty.

Gość forobila
zabij chooja

Gość W końcu go dopadłam
I potem zadzwonił do córki. Powiedział,że ma rodzeństwo, bo jego kobieta ma troje dzieci,które traktuje jak własne. Córka pyta w jakim wieku jest to rodzeństwo.A on : 23,25,31. Kompletny idiota. Po 15 latach kontaktuje się z dzieckiem i w ten sposób rozmawia. Własne dziecko ma w d*pie , a dla cudzych jest tatusiem. Masakra....

Gość W końcu go dopadłam
Sory, że przynudzam, ale nie mam komu się wygadać. A muszę, bo zaraz wybuchnę:-(

Gość fhfdhfdbc
co za szmata jebana, pierdolone lapczywe babsko na kase, tyle jest innych co same wychowują a ta sie dziwka uczepila faceta tylko dla samej kasy, wypierdalaj do pracy babsztylu jeden ! robic sie nie chce? to zdychaj!

Gość kjbkjbk
musi byc z ciebie niezly pasztet skoro jednego faceta sie uczepiłas

Gość W końcu go dopadłam
,,fhfdhfdbc co za szmata j**ana, pie**olone lapczywe babsko na kase, tyle jest innych co same wychowują a ta sie dzi**a uczepila faceta tylko dla samej kasy, wypie**alaj do pracy babsztylu jeden ! robic sie nie chce? to zdychaj!" Dziwką to może ty jesteś.Dziecko jest z małżeństwa i decyzja o nim była wspólna.Ja wychowywałam dziecko ponad 15 lat, więc teraz kolej na tatusia. ,,kjbkjbk musi byc z ciebie niezly pasztet skoro jednego faceta sie uczepiłas" Ja się wcale go nie uczepiłam. Ma tylko płacić alimenty, co jest jego zasranym obowiązkiem.On ma kobietę ok 55-letnią,która ma dziecko niemal w jego wieku.Niech więc sobie z nią żyje dalej, skoro tak mu wygodnie i niech się cieszy życiem.