Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueheheheheheheeh

ludzie mają tupet!!!

Polecane posty

Gość bueheheheheheheeh

Wystawiłam na allegro pampersy, zaznaczyłam odbiór osobisty, nie chce mi się latać i wysyłać. A ktoś napisał mi takiego maila: Witam chętnie odkupię od Pana/Pani pampersiaki o ile w cenie wyśle mi je Pan /Pani do Świdnicy koło Zielonej Góry. Ponieważ w innym wypadku nie będzie mi się to opłacało!!!! Stąd taka moja propozycja!!! POZDRAWIAM!!!

Gość kasia zosia marysia
ja kiedyś też na tablicy wystawiłam autko dla dziecka, kobieta napisała że chętnie kupi jak jej przywioze do domu :)

Gość bueheheheheheheeh
jakaś masakra jak by łaskę robili :D

Gość do jkggg
ja kiedys wystawiłam kilka kompletów noży zeptera, a ze ciezkie wiec przesyłka kosztowała troche wiecej niz za zwykly list i jakas pipa mi napisala ze kupi dwa komplety ale pod warunkiem, ze za przesylke zaplaci tylko raz, o tym nie bylo mowy bo bym ze swoich doplacila i by mi sie ta transakacja woogole nie oplacala. zreszta nie jestem przedsiebiorstwem zeby takie rabaty robic. generalnie musialabym ze swoich doplacic za ten biznes

Gość madzi,(#
W sumie zakup tylko dla osob mieszkajacy w poblizu lub czesto bywajacych w twoich okolicach bo szczerze wolalabym dolozyc 5zl wiecej i isc kupic w drogeri niz i wlec sie przez cale miasto po pampki. A i nie nawidze chodzic do banku, poczty by wplacic komos kase na konto. Dobrze ze jest taka obcja za pobraniem, zawsze z niej kozystam.

Gość ludzie maja cos z glowa
sprzedawalm lozeczko ikeowskie, nowe, w paczkach, pisalm ze odbior osobisty z wlasnym transportem; nikt sie nie zglosil wiec po kilku meichach stwierdzilam ze trudno, kasa wydana, trzeba uzyc, wiec rozlozylam rozlozylam i po kilku dniach babka pisze, ze ona chetnie kupi jesli ogloszenie aktualne; odpisalam ze juz jest rozlozone ale jesli jej to nie przeszkadza to moze przyjechac na co ona, ze kupi ale mam je zlozyc i jej WYSLAC - tak, te 20 kilo bede skladac po calym dniu rozkladania a potem jeszcze wysylac :D myslalam ze ze smiechu padne :)

Gość ludzie maja cos z glowa
aaa dodam, ze cena prawie polowe nizsza niz chodzil mebel na allegro a w moim miescie nie ma ikei ;)

Gość a to news
madzi...naucz sie debilko pisac bez bledow:O:O:O

madzi - pół wieku pod lodem przeleżałaś?? nikt teraz nie chodzi do banku czy na pocztę, są przelewy przez internet