Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizantrop mizogin i co jeszcze

Jak się nazywa człowiek, który nienawidzi wszystkiego wokół?

Polecane posty

Gość mizantrop mizogin i co jeszcze

Ludzi, zwierząt, swojej ulicy i miasta, wszystkiego po prostu. Co ciekawe: nie cierpię swoich przyjaciół.

Gość a!
Prawik. Zdecydowanie:-D

Gość hvkvvvkvk
jak niedowidzi to pewnie ślepok :D

Gość Ghyujyg
Ja nienawidze wszystkich I wszystkiego, ludzie to zwykle malpy w zoo, tylko klody pod nogi potrafia wrzucac I ciebie tez nienawidze zrozumialcu, najwiekszy optymista by sie zalamal majac tyle problemow nie z wlasnej winy

Gość dres
Ten napewno;-)

Gość pewnaossoba
Jak nazywa sie czlowiek, ktory pomaga ci niszczac cie w tym razie z 3 krotna sila? I prosze mi nie pisac , ze to jest NIEREALNE bo to jest fakt. A moze tak - bo taka jest realnosc niszczy cie pomagajac ci i jescze 3 razy cie niszczy , zeby sie to nazywalo jak powinno. :(

Gość terwy
Nie myl mizantropa z mizoginem. Jeden nie lubi ludzi, stroni od nich a drugi jest pierdolniety i nienawidzi kobiet.

Gość pewnaossoba
zapomnialam jeszcze dopisac Polak katolik bo zycie jest dla takiego czlowieka???? ksiazka. dlatego probowalam sie wyniesc. pisze to zeby nie gorszyc ludzi. bo mi ukradli ksiazki. ja tyle rozumiem z katolicyzmu. ale nie udalo mi sie. obecnie nie wiem co sadzic o wielu problemach. mam nad czym myslec. chcialam napisac jeszcze ze nie skonczylam Rzeszowa i nie mam dzieci. tyle. bo co chcialabym napisac jeszcze nt. Polski.tyle. Ale nie uznalalam wam takich wartosci. Jedynie nazwisko.Tylko czy mam prawo?Tak lecieli mimo wszystko bo nazwiska mi tez kradli.Nazwisko. A tu takie wartosci. Wykonczylam sie jak wykonczylam. I tak nie mialam racji - zadnej. Dla pewnych osob. I zrobili ze mnie kaleke. jak w takim filmie. ale ja nie jestem po Rzeszowie.nic ich to nie obchodzi - taki kandydat do oskara. Nie ma szans i tyle :( I chyba dlatego tak kiedys mnie ciagneli do oskarow - co by tu z tym zrobic? Zapocic sie jak polski rolnik. tyle im zostaje. Mnie tez - ale jak sie poci polski rolnik? tyle :(

Gość pewnaossoba
Dlatego wiecie pisze w nocy i kazali mi wstawac i pisac w nocy,zebym sie nie spodzila jak polski rolnik -kandydat do oskara? nie wiadomo. ograne wielkimi milosciami - takimi "naprawde". tyle :( Filmami polskimi i za to oskary, Janosik w banku i ja 3 rok bez pracy. W sumie 13 albo 20 bo nie chcialam sie wydac za ...weterynarza z internetu, ktorego na oczy nie widzialam, a tyle mi zostalo. Jak juz to Janosik i tyle :(

Gość pewnaossoba
I tak jestem od dziecka okradziona z kasy, pani w Holandii byla Janosikiem -dlatego miala dziecko, ze kobieta. To jest polski kk. I szybko bo podhale jest bez szkol.to sa nieuki.Aona? Nigdy nie rozumiala niczego.Ale lepszy Janosik powie niz polski rolnik by tyle mi po nich zostalo. Maryna? bez szans - zreszta mnie zatrzasli za te Maryne juz dawno temu. Ta rolniczka? To miala kase. Ja? polski rolnik i tyle. po lasce z Holandii:( polski KK w praktyce to jest. :(

Gość coolioocoo
Pytanie: Jak się nazywa człowiek, który nienawidzi wszystkiego wokół? Odpowiedz: Mizantrop? nieeee.... mizogin? nieeee.... misiaczek? eeeee teeeez nieee. Juz wiem! Esteta !! :-P

Gość pewnaossoba
ja chyba mialam opinie zanim dostalam ciekawsza??? ze nienawidze wszystkich wokol. to trzeba cokolwiek rozumiec. A dalej? i tyle. Ja niczego nie rozumialam.dlatego poszlam w planete. I mnie wykonczyli nazwiskiem na 3 planety. no i zostalo mi sie wyniesc z tej planety w roku 2008 bo mi wszystko poszlo. to sie wyniose - chyba mam prawo do tego. a wam co zostaje? jesli sobie mnie nikt nie zyczy to moze dostane jakas planete ze sama tam zamieszkam. no tyle mi zostaje od wszystkich panstwa bo sprzedana jestem od dziecka. moze za darmo ta planeta bo ode mnie zostaje panstwu zakupic sobie planete za moje zycie bo co to wszystko mialo byc? A ja sie wyniose? no nie o to mi chodzilo dokladnie. i tyle. chyba wszystko. i przynajmniej beda miec cywilizacje i normalne zycie, a ja no zobaczymy. najwyzej dzungla. no jakby mieli ok ta cywilizacje? a instrumenty muzyczne? to chyba bym mogla dostac. a takze rozne sprzety. No to juz jest cos. A oni jak zamierzaja zyc? :(

Gość pewnaossoba
Popatrzcie planeta to cos rosnie, prawda? No to jedziemy dalej.Cos uroslo .Co jest dalej?i tyle. No ja mam prawo dalej. A oni? Zaczeli od cywilizacji.Nie to ja tak zaczelam. A planeta?I tyle. Cywilizacja. Ha! To jest ograne w sumie. Ja tego nie rozumialam. Ze cywilizacja ludzka jest ograna przez Boga oczywiscie. Pana Boga. No i co teraz? Tak zyc to lepiej swoje zasady. Amialam byc gwiazda i robic kariere sie dowiem. No .... nie wiem czy to bylo realne? Jak ta kariera? Z gwiazd w necie. Hmmmm...kariera, a co to jest? I tyle. Jak juz to w 1 celu bo i tak mialam pieprzyc bez sensu - powiedzmy i tyle. To co to za kariera. To jest wlasnie kariera. Takie cos?i tyle :(

Gość pewnaossoba
Wiecie ja to napisalam bo czy dalabym rady bez pogladow na orkiestre. A czy nie moglam dostac mojej naleznosc, zostac archeologiem i wyjechac nigdy nie wracajac zamiast dawac rade 180 jezykow w sumie, pilot samolotu, lodzi podwodnej, przydent wszystkich panstw- czyli wszystkie jezyki swiata- takie tam, cala MODA swiata bo bez ubran zostalam. Patrzcie - taka mialam byc i modelka swiatowa - a nie moglam dostac co moje, spakowac sie i sie po prostu wyniesc zawodem archeolog? Tyle musialam umiec? budowac domy, koscioly, mosty, drogi, wszystko umiec robic, wszystkie potrawy swiata. No wszystko - takie cos mialam prezentowac, ale wyniesc sie z fakultetem archeolog nie. Niesamowite. To jest polska wlasnie. pomagam nienawidzac i 3 razy nienawisc i robie kazdego ze nienawidzi. tez prawda, ale jak ktos sie stara poprawic to co.a ta nienawisc to cie wykoncza ale czym? A to wszystko jest ograne od starozytnosci i co teraz?i takim snem jestem ograna. I co teraz? tyle :(

Gość pewnaossoba
jato napisalam, zeby ludzie wiedzieli jak cenilam kk w Polsce i spowiedz a zawisc z tego powodu byla taka, ze cos niewyobrazalnego. o spowiedz. Jaka? i tyle :( bez chrztu, 1 komuni i bierzmowania bo ...mialam Anie Shirley to nie musialam miec bierzmowania. Tak powiedzieli w Londynie - bez sensu. I wszystkie figury z imion pozbierali,ale im poleciali i po latach mnie wyrzucili z pracy, ze kajs im sie potracily figury z imion. wy mnie wyrzuciliscie. mnie sie nic nie potracilo. nie sadzilam ze to takie wazne po prostu -kalendarz wasz. Ja tak wylecialam z pracy, z panstwa, z wszystkiego. i wy jestescie niepodlegli, tak? To chyba ja - niepodlegla planeta jak ja dostane i tyle:(

Gość pewnaossoba
No i co teraz? kazdy woli te moja rodzine bo z nich jest cywilizacja. Ale jak? i tyle. Ale z nimi jest dobrze, jest cywilizacja. A ja co se nie mysle? Jak zaloze cywilizacje? nie wiem. Musze to jeszcze przemyslec. Ale szkoda mi na to czasu. A jaka? pomoc jako nienawisc i 3 razy kataklizm? Po co mi taka cywilizacja. :(

Gość pewnaossoba
to jest ten swiat, nie uwazacie? i polska - 3 razy nienawisc i pomoc jako kataklizm. No a co tam robie na tej mojej planecie. Muzyka. Ale czy ktos by mnie chcial? Dalej sztuka. No i pisac mozna ksiazki. Oczywiscie jeszcze przybory wszystkie. Powiedzmy, ze klajdy by byly. No nie byloby cywilizacji i tyle. No co, zle? Troche moze by mi sie znudzilo z czasem. Chociaz nie wiem. Przynajmniej bym sie nie zachowywala jak wspolczesna cywilizacja i tyle:(

Gość pewnaossoba
poslajako nienawisc i 3 razy kataklizm ogranie polski. tak mialo byc. i taka planete przez polske nie moze istniec. tacy ludzie i tyle. tak wysoko i rady by nie dali. przez polske.to sie mialam trzymac Indian a nie telewizji i do nich isc. tacy byli w sumie. i to wszystko wykonczyla polska - taka planete i przez polske to nie jest cywilizacja. tacy ludzie. czy wy to rozumiecie? tyle :(

Gość pewnaossoba
takie mam mniemanie o was. i na ogranie tego slysze - w Polsce tez sie da cos zrobic? co? ja juz mam dosyc tej spowiedzi, a przeciez to taka laska. co ja tu mialam robic od dziecka?No to zostawalo mi budownictwo. nie. bo zniszczone. ja sie nie dam i tyle :( A tak sie ustawiliscie jako suwerenne panstwo - budownictwem. No to jak nie pani budownicza to nikt. Bez sensu reszta. Bo lekarka nie zostalam. tyle chcialam i tez moglam, ale bez sensu. No to mnie zniszcyli ze i tak bez sensu. nie rozumialam tego i tyle :(

Gość gość
Nie prawda,człowiek który nienawidzi wszystkiego,w psychologii, to - Filareta. Natomiast stan przeciwny,czyli człowiek kochający wszystko miłością absolutną i bezwzględną to - Filoman.

Gość gość
muslim - oni nienawidza nawet sami siebie.

Gość gość
Baba w okresie.