Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka...24...

Gdzie znaleźć porządnego faceta?

Polecane posty

Gość Agnieszka...24...

Pytanie jak w temacie. Gdzie mozna znalezc porzadnego mezczyzne? Trafiam na samych takich, ktorym z latwoscia przychodzi oszukiwanie kobiety

Gość SzlachetnyGwałciciel
Wiesz porządni goście starają się,są nieco zdystansowani i onieśmieleni,zatem dostają kosza,.Wychodzi na to,że zostają wam sami nieporządni,którzy będą chcieli jedynie sobie was poużywać jak lalek z sex shopu.Mi tam was nie szkoda.Gwałcę jedną po drugiej.

Gość do Agnieszka...24...
Na Twoje pytanie nikt Ci nie odpowie, bo nie ma złotego środka. Miej oczy szeroko otwarte.........

Gość Agnieszka...24...
O to niestety chodzi ze ja pracuje w miejscu gdzie pracuja same kobiety, studiuje kierunek na ktorym sa same kobiety. Gdzie ja moge poznac mezczyzne porzadnego a nie takiego ktory bedzie na dzien dobry oszukiwal

Gość krwisty...
Co znaczy porządny dla ciebie??? Zdefiniuj...

Gość Vivariva
Nie ma porządnych facetów !!!

mój jest porządny, przynajamniej do tej pory tak myślę to brat koleżanki, znam go od lat znam jeszcze 3, wydaja się porządni... trafiłam 2 razy na typka, przystojny zabawny, ale tylko o sex im chodziło, obaj spod znaku bliźniąt, zdradliwe i obłudne typy

wiekszość jest porzadna, ale jak czytasz dłużej kafe to nie dziwie Ci się, że sądzisz wręcz odwrotnie :)

Gość loolo lolo lol
h

tutaj sie nie "tarfia" - to nie loteria;/ tylko swiadomy wybor - winne nie sa okolicznosci (typu: nie ma uczciwych mezczyzn) tylko ty nie umiesz takich znalezc lub ich pomijasz - wiec troche dziwne jest to pytanie;/

Gość tak to widzem
Nie ma odpowiedzi na takie pytanie, bo mozesz go znaleźć wszędzie, mijając sie z nim na przejsciu, będąc obsługiwaną przez niego w barze, lub moze usiaść obok Ciebie na ławce czy spytac o drogę. Pozostaje Ci zatem trzymać mężczyzn na dystans, dac sobei czas na poznanie ich i zobaczyc jakimi naprawdę są. A wiekszości tym porządnych nikgdy nie spotkasz, bo są zbyt niesmiali lub niepewni, że ktos taki jak Ty mógłby na nich zwrócic uwage

Gość Agnieszka...24...
Moja definicja porzadnego ojej trudne pytanie bo wiele zalezy od roznych czynnikow ale dla mnie wazna jest w zwiazku szczerosc, takie poczucie ze jest sie waznym dla drugiej osoby. Mezczzyna nie pijacy w nadmiarze, potrafiacy kobiete kochac i pokazac jej to ze ona jest najwazniejsza.

Gość do Agnieszka...24...
29 lat, wysoki brunet, wysportowany, zarabiający nieco ponad średnią krajową z własnym mieszkaniem (bez kredytu) i samochodem, pijący alkohol b.rzadko, uczciwy (chociaż w dzisiejszych czasach jest to chyba wada) by Tobie odpowiadał:)?

Ja znalazłam w internecie. Zagadał do mnie na fb

Gość Pytanie do autorki
A po co CI porządny mężczyzna ? Przecież wszyscy dobrze wiemy, że takich ustawiacie w kategorii kolega przyjaciel.

Gość popycham offerme w błoto
.

Gość popycham posty
a one dziękują

Gość żeby być kolegą wystarczy
być porządnym facetem :P

Gość Agnieszka...24...
Do osoby wyżej ktora podala opis z pytaniem czy taki by mi odpowiadal. Nie musi byc przystojny ani wysportowany. Nie musi miec swojego mieszkania ani samochoodu z salonu. Przejechalam sie na slodkim przystojniaczku. Potrzebuje mezczyzny, ktory bedzie mnie kochal, ktory bedzie mial w zyciu swoje wartosci, dla ktorego wjechanie swoim samochodzikiem w dziure nie bedzie najwieksza tragedia bo sie felga zarysa ( z takim bylam). Ktory nie bedzie klamal, oszukiwal, zdradzal. Dla ktorego rodzina bedzie wartoscia.

Gość Pablo 83
Wszędzie pytanie tylko czy będzie dla Ciebie interesujący i czy Ty go zainteresujesz. Ważne jest też na ile jesteś w stanie sama popchnąć znajomość do przodu lub go zachęcić.

Gość wartosciowy menszczyzna
po twoim teksie o przejechaniu sie na przystojniaczku powiem spadaj trzeba bylo od razu myslaec o norlamnym facecie a teraz juz za pozno zaden porzadny facet nie bedzie zasteptwem bo z przystojniaczkiem nie wyszlo

Gość Agnieszka...24...
A co ma do tego ze byl przystojny? wcale nie polecialam na wyglad tylko na charakter ktory niestety okazal sie klamstwem

Gość rzęsyyyyy
Porządni na pewno nie są ci spod znaku bliźniąt i wagi :P Sprawdzone, potwierdzone wielokrotnie

Gość Agnieszka...24...
Więc gdzie ci mężczyzni? Prawdziwi mezczyzni? co jeden to lepszy o0szust i klamca,

Gość alllllice
Co to znaczy, przejechałam się? Musiał Cię strasznie zawieść skoro masz taki uraz do facetów...

Gość cvb85
Skąd jesteś Agnieszko ? Wydaje mi się że jestem tym kogo szukasz, mam 27 lat.

Gość Tak z ciekawości.....
Agnieszka skąd jesteś?