Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana99

Mój facet mnie okrada...?

Polecane posty

Gość zdezorientowana99

Cześć. Jestem w związku od 2 lat. Mieszkamy u moich rodziców, oboje studiujemy. Wprowadzajac: w moim domu od lat mamy w rodzinie taki cichy układ, że nawet jak pieniądze leża na stole to nikt niepowołany ich nie weźmie. Tymczasem niedawno zniknęło w 1 dzień ponad 300 zł, wcześniej drobniejsze kwoty z kieszeni. Jedną osobą poza rodziną jest właśnie mój chłopak...Ufam mu nad życie ale wiem, że on doskonale potrafi kłamać a na twarzy ma poker face w nawet najtrudniejszych chwilach. Niedawno też zamknął się w moim pokoju pod moją nieobecność I w pokoju obok było słychać jak przesuwane są u mnie drzwi szafy I co chwilę odgłosy spadania monet jakby przeszukiwał mi spodnie. Co powinnam zrobić? NIe spytam przeciez "Kochanie, okradasz mnie może?" :( To naprawdę trudne...

Gość mozliwe, ale w jesli to prawda
to nie wroze wam zwiazku podpusc go powiedz ze widzialas tyylko nie unos sie

Gość ffgghhgjhjh
co to w ogole za patologia mieszkac z obcym chlopasem bez slubu u wlasnych rodzicow? ty sie nie wstydzisz przed rodzicami, że dajesz dupy chlopasowi bez slubu za scianą? ja bym sie chyba spalila ze wstydu.

Zostaw w domu kamerkę i będzie wiadomo czyja to sprawka,że giną Ci pieniądze.

Gość Pan z kafee
Ufam mu nad życie ale wiem, że on doskonale potrafi kłamać... zaślepiona jesteś aż miło...kłamca i złodziej Ci sie trafił.