Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eulalia senna

co oznaczaja moje sny

Polecane posty

Gość eulalia senna

zna sie ktos na tym? czesto snie ze gdzies sie wybieram ze znajomymi, cos robie i po drodze zauwazam ze nie mam na sobie butow lub spodni (a czasem nawet i majtek). Bardzo sie wstydze i staram sie zeby nikt tego nie zauwazyl. Jednoczesnie rosnie we mnie panika, gdyz wiem ze jeszcze sekunda i wszyscy beda to widzieli...zawrocic we snie nie moge.. bardzo czesto sni mi sie cos takiego..co to moze oznaczac? szukalam w sennikach ale tam sa tylko ludowe glupoty do znalezienia

Gość ertrg
to znaczy ze jest coś co ukrywasz przed swiatem i gnebi cie to we snie.ja tez tak mialam.moj przyjaciel tak mial.nie chcial zeby dowiedzieli sie ze jest gejem,przez kilka lat to ukrywal ale mial w koszmarach ze to odkryja.w koncu sie przyznal

Gość NO BEZ PRZESADY
masz jakieś nieuświadomione kompleksy, jesteś zależna od opinii innych

a ja mam tak samo tylko ze szykuje sie na wlasne wesele i nagle okazuje sie ze nie mam na sobie polowy garderoby, albo ze sukienka badziewna, albo ze za godzine slub a ja latam po sklepach aby ja kupic....:O

przepraszam ze sie wtracam w temat, ertrg znasz sie na snach? moglabym napisac tutaj moj? bo mi spokoju nie daje, a sni mi sie ten scenariusz juz od lat, tyle ze w innych okolicznosciach

Gość pogody_NKA_
Ludzie dajcie spokj z tematem gejow jest to mdle .

Gość tak to widzem
Myślę,że sen ten nie ma żadnego metafizycznego znaczenia, lecz ma psychologiczne, które może sprowadzać sie do tego, że boisz sie, iż coś co ukrywasz ujrzy swiatło dzienne.

Gość weronikaweronik
Najlepiej nie szukać po sennikach, bo to okultyzm i naprawdę można sobie zrobić krzywdę.

jako ze nie mozna wklejac linkow bo sa traktowane jako spam to wkleje to co znalazlam nieco okrojone Kiedy we śnie widzimy siebie nagim w miejscu publicznym i odczuwamy wstyd, albo jesteśmy tam wbrew własnej woli to oznaczać może lęk przed krytyką, chęć ukrywania tajemnic, obawę przed ich ujawnieniem. Pozytywne odbieranie nagości z pewną swobodą w towarzystwie kogoś innego to oznaka zaufania, otwarcia, a może i intymności.

Gość kiiuu
ja tez mam takie sny.ze musze isc do szkoly ale wychodze z domu 10 min wczesnie wiec nie dochodze na czas albo kraze gdzie schocaz mam zamiar isc do szkoly itd.nie mam nagle zeszytu wwracams ie itd.to moze oznaczać że nie jestes przygotowana do slubu i w ciagu najblizszych 2 lat nie wezmiesz go albo co gorsza.kiedy bedziesz brala kiedys slub cos nagle zapomnisz i on sie nie odbedzie!

Masz lęki przed czymś i we śnie to również wychodzi.

przed wczoraj np snilo mi sie ze zmarl moj tata, jego cialo zostawilismy z mama na balkonie, nastepnego dnia cialo bylo totalnie zmasakrowane, moj pies odgryzwal mu noge, plakalam strasznie, nie wiem jak to sie stalo ale po kilku dniach zmarla moja mama, bylam przerazona, bo zostawili mi mieszkanie, ja nie wiedzialam jak mam sie nim zajac, jak placic rachunki, nie mialam prawka, pracy, nie potrafilam sobie bez nich poradzic - widzialam ich jako duchy, plakalam czemu mnie ze soba nie zabrali, pamietam ze w tym snie rodzice ( duchy) uczyli mnie jezdzic samochodem, moja babcia ktora zmarla jakis czas temu byla zywa w tym snie (ona ogolnie czesto mi sie sni, choc ja tego nie chce, chcialabym by mi sie dziadek przysnil.. nie babcia) Ja zmarlam w tym snie w wieku 27 lat, obudzilam sie o 6 rano zalana lzami o o Czesto sni mi sie smierc bliskich, od lat mam takie sny, ale ten byl przerazajacy.. do tej pory widze to cialo zezarte przez zwierzeta i czuje ten smutek ktory mi towarzyszyl

Gość kiiuu
ja tez mam z sennika : Nagość we śnie powiązana z poczuciem w wstydu np. kiedy we śnie stoimy nago przed innymi ludźmi może oznaczać, że jest coś co chcielibyśmy ukryć. Może to być coś czego się wstydzimy lub czego nie lubimy w sobie i nie chcemy aby dostrzegli to w nas inni.

nie wiem czy to komu pmoze, ale jak juz mi sie sni ze ktos umiera to zawsze pierwszy jest moj tata

Gość ertrg
do lady love: to znaczy ze jestes bardzo zwiazana z rodzicami nawet jesli tego nie widzisz.Wczesnie umra od ciebie zostawia wszystko ale ty nie jestes przygotowana na ich odejscie! jestes niesamodzielna naprawde! nie poradzisz sobie z tym wszystkim ze smiercia ze spadkiem.Zmarły sie sni bo chce ci przypomniec ze ludzie ktorzy kiedys z tobą żyli juz odeszli,taka kolej rzeczy.ze musisz sie usamodzielnic,wziac za siebie.

Gość eulalia senna
hm.. tak miedzy nami anonimowo- nie mam jakis straszliwych tajemnic, jakis sekretow

Gość eulalia senna
ale moze bardziej oznacza to wlasnie zahamowania, kompleksy...jestem zakompleksiona i niesmiala..mam tez straszne problemy z moja seksualnoscia

jestem strasznie zwiazana ze swoimi rodzicami i to fakt ze ciezko bedzie mi gdy przyjdzie ich czas, pewnie sobie wizyty u psychologa zamowie ( mowie powaznie ) jezeli o babcie chodzi, czy ja wiem czy ona chce sie przypomniec, raczej cos przekazac Liczba 27 tez musi cos oznaczac, dokladnie w 27 urodziny umarlam

czesto tez snia mi sie kataklizmy, np powodzie, ale nie deszczowe, tylko np wylanie, wielkie fale oceaniczne, sni mi sie ocean w srodku pokoju, snia mi sie samoloty ktore bombarduja ja wyciagam rece na przeciw a one sie rozpadaja przede mna, sni mi sie ze uciekam przed woda, powodzia, lece do klatki pukam do drzwi moich rodzicow, ostrzegam wszystkich, szukam ich, slysze krzyki ludzi, sni mi sie ze ktos we mnie strzela a ja staram sie uciec

glupias, pisze o tym co mi sie sni i chce otrzymac odpowiedz, bo z moim snow mozna zrobic niezly scenariusz do filmow, sa tak popierdzielone ze glowa boli, napewno cos oznaczaja, a ja bym chciala wiedziec co

Gość eulalia senna
znalezione w necie Buty odnoszą się do sfery seksualności, choć nie jest to jedyna interpretacja. Chodzenie bez butów i towarzyszące temu uczucie strachu lub zawstydzenia - symbol zepchnięcia do podświadomości i ocenzurowania swojej seksualności, jako czegoś grzesznego oraz wstydliwego, w tym wypadku bose stopy są symbolem nagości.