Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakibut

jakie buty na egzamin ??????!!!!!

Polecane posty

Gość jakibut

Czy w balerinach takich skorzanych plaskich z 1cm obcasem (w sumie nawet mniejszy ten obcas) moge isc na egzamin praktyczny na prawko?????? Do tej pory zdawalam w zimowych takich botko kozakach i pozniej w adidasach ale ugotuje sie w nich i wole boso w balerinach... Pare lat temu jak robilam kurs jezdzilam w balerinach i bylo mi dobrze wiec jesli o wygode chodzi to powinno byc ok. Tylko nie wiem czy wpuszcza mnie w takich??? Nie mialam egzaminu w lato zadnego to bedzie pierwszy wiec nie wiem czy w akich zdaja. Ostatnio dwa tyg temu na egzaminie bylo chlodnawo i wszyscy byli w adidasach lub botkach wiec nie mam pojecia czy w takich mozna??? Czyvmusza byc pelne jakies wiazane itd... Nie chce oblac na obuwie...

Gość wraz z początkiem dnia
ja tam na jazdach zawsze jeździłam na obcasach. egaminu jeszcze nie miałam, ale to będzie mój debiut na płaskim. możesz w balerinach

Gość tatajtataj
idz w gumiakach.

Gość jakibut
Nie moge zabrac bo nie chce tego taszczyc ze soba. Jade busem a potem tramwajem. Czyli mnie nie obleja za buty???? Zdawala ktoras w balerinach????

Gość Boze co za problem dziewczyno
Pewnie w 12 cm szpilkach egzaminator by krzywo patrzył, ale co moze miec do balerin? Weźżesz wyluzuj.

Gość Ukłkl
Ha Ha Czy kogoś oblali za buty... Idź w balerinach przecież to normalne obuwie...

Gość przejsta nc
najwygodniej balerinki

Gość przejsta nc
a ja bylam w klapkach i nikt się nie pluł

Gość jakibut
Pomozecie?

Gość jakibut
Za szpilki i japonki czytalam ze podziekowali na wstepie i balam sie ze o balerinmy moga robic problem ale ok w takim razie smigam w baletach dzieki !!!