Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjanna8585

pomagam facetowi finansowo ale wydaje mi sie ze on nie jest mi wdzieczny

Polecane posty

Gość gracjanna8585

moj facet ma chwilowe problemy fonansowe, jest mi go zal, wiec pomagam mu jak moge, tankuje, robie zakupy jak jestem u niego w week, kupuje pokarm dla zwierzat, ale on nigdy nie powiedzial, ani nie napisal slowa dziekuje. jedyne co kiedys mi powiedzial, ze nie ejstem jego sponsorem, ze za duzo juz na niego stracilam, ze on tak nie chce, a jednak sobie na to pozwala, tylko czemu nigdy nie podziekuje...

Gość gigi gigi
a czemu nie weźmie się w końcu do roboty?

Gość gracjanna8585
bo jest zajęty czyszczeniem mi piździoszki

Gość gracjanna8585
on pracuje, tylko mial niestetyn zone, na ktora bral kredyty a ona uciekla gdzies w swiat z innym i mimo ze miala to splacac nie robi tego...

Gość gigi gigi
.

Gość gigi gigi
no to on niech pracuje na żonki kredyty, a ty go dalej utrzymuj - świetlana przyszłość przed wami!

Aj głupiutka Ty. Nie podziękuje bo znaczyło by to że musi się pogodzić z myślą że jest tak. Po 2 - nie podziękuję bo wierzy że Ty nie oczekujesz jego wdzięczności. A może się nie myli i potrzebuje ? Życzysz sobie tego od niego ? On nie da Ci tego bo martwi się o swoja własna psychikę. Stąpasz po kruchym lodzie autorko. Uważaj.

Gość heloiza999 - ta od mieszkan
Czym jest zajęty?

Gość Dxcxdc
Jestes dobrym czlowiekiem, a on skoro tak gada nigdy nie zrobilby tego samego dla ciebie, po prostu przeinwestujesz sie, on tego bigdy nie doceni, i wiekszosc ludzi jest taka jak on, nie lodz sie

Gość Dxcxdc
Potrafia tylko brac, nie potrafia sie poswiecac , uratujesz mu zycie a on nigdy nie doceci wagi tego czynu

Gość nfldsmv
frajerka jestes dajesz sie wykorzystywac, jesli nawet nie podziekuje to uwaza ze mu sie to nalezy

Gość gigi gigi
.

Gość xsantrypa
noooo i teraz ty musisz splacac te dlugi po jego ex- ktora ruszyla w swiat, wiec bierz sie do roboty bo masz na kogo ROBIC !!!

Gość gracjanna8585
kochani ja nie splacam jego dlugow, poprostu jestem z nim juz ponad rok, wyniknela pewna sytuacja, on ma mieszkanie placi na nie, ja zrobie jakies zakupy, kupie karme dla zwierzakow bo mi go zal... no uslyszalam od niego raz dziekuje, jak zostalam z nim jak byl bardzo chory-grypa i goraczka, ale nigdy jak pozyczylam mu kase, czy zaplacilam za niego, zrobilam zakupy itp naprawde zle robie??

Gość nununnuuu
bo faceci nie lubią tego. żeby kobieta była główną. Nawet jeżeli to jest jego żona ale widziała jego bledy może potem rzucic je.

Gość nununnuuu
bo faceci nie lubią tego. żeby kobieta była główną. Nawet jeżeli to jest jego żona ale widziała jego bledy może potem rzucic je.

Gość nfldsmv
szkoda tych zwierzaków, jak sie z nim rozstaniesz to zabierz je do siebie bo inaczej ciężki los je czeka :(