Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretna ona

Prawo przyciagania-nie zmienia sie nigdy!

Polecane posty

Gość sekretna ona

Czy wiecie, ze istnieje prawo przyciągania?To takie samo prawo jak grawitacji i nigdy się nie zmienia.Cale nasze zycie to obraz naszych myśli i uczuc, poprzez myśli przyciągamy wszystko do naszego zycia. Zaczelam zyc zgodnie z tym prawem i kontroluje swoje myśli i uczucia, moje zycie zaczelo się zmieniac na lepsze. Warto podzielić się tym faktem i zmienić swoje zycie. Kiedy nieustannie myslimy "jestem chory, choroba mnie wykańcza"albo"zycie jest takie trudne, ciagle mam pod gorke" przyciągamy poprzez myśli wlasnie takie obrazy w naszym zyciu. Powinnismy kontrolować własne myśli i myslec pozytywnie, kontrolujemy myśli poprzez uczucia, jeśli myslimy pozywnie, powinnismy czuc się dobrze, jeśli czujemy się zle a wydaje nam się ze myslimy pozytywnie, dostajemy sygnal, ze myśl jest negatywna, trzeba ja koniecznie zmienić, myśli jest pozytywna tylko wtedy gdy uczucia sa dobre.

Gość sekretna ona
Warto zacząć zyc zgodie z prawem przyciągania, a nasze zycie zmieni się na lepsze.O prawie przyciągania dowiedziałam się z książki "Sekret", która otrzymałam w prezencie, kiedy moja sytuacja zyciowa stala się bardzo trudno.Przeczytalam ksiazke wiele razy, praktycznie zawsze mam ja przy sobie, nawet w pracy.Po zastosowaniu prawa przyciągania moje zyie stało się piękne. Chce się tym podzielić z innymi, może pomoga komus zmienić swoje zycie na lepsze.

Gość sekretna ona
Chetnie odpowiem na Wasze pytania i podzielę się doświadczeniem.

Gość hdytretwdis
Czytalam ksiazke "Sekret" na początku starałam się zyc według tych zaleceń o których piszesz, ale z czasem ksiazke odstawiłam i zaczelam zyc jak dawniej, mysle, ze warto zacząć jeszcze raz,kiedy stosowałam prawo przyiagania czułam się lepiej.Dobrze ze zaistanil taki temat,moze w grupie będzie latwiej zyc z tym prawem,ja chętnie sprobuje jeszcze raz:)

Gość gość
rany jak masz takie jazdy na dzieci to weź zaadoptuj zamiast popadać w chorobę psychiczną sorry ale dla mnie instynkt macierzyński, zwłaszcza taki przerośnięty to czysta abstrakcja

Gość gość
tobie bardziej by sie przydał słownik ortograficzny, a nie dziecko, analfabetko :O