Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zszokowana28

zostawiona w ciąży

Polecane posty

Witam,pisze tu bo juz nie radze sobie z tym wszystkim. 2 i pół roku temu poznałam wspaniałego chłopaka,zakochalismy sie w sobie,było wspaniale,wspolne mieszkanie ,zaręczyny juz po pół roku. Przyszło wspólne życie,a co sie z tym wiąże-problemy głównie finansowe.Wiadomo jak to jest w zwiazku,na poczatku fajerwerki a pozniej normalne zycie ale cały czułam od niego wsparcie. Caly czas zapewniał mnie ze mnie kocha i czułam to,zaplanowalismy dziecko,Pierwsza ciąza zakonczyła sie poronieniem,po 2 miesiacach udało sie za pierwszym razem.Po miesiacu od zajscia w ciaze miała miejsce awanura,po korej moj ukochany oznajmił mi ze on juz nic nie czuje,ze sie wypalił.Było to dla mnie szokiem,niby chcielismy to naprawic ale on jednak zadecydował o rozstaniu.Po około 2 tygidniach przez przypadek dowiedziałam sie ze ma dziewczyne,a co mnie zszokowalo jeszcze bardziej-okazało sie że ona jest tancerka erotyczna,tanczy w klubie przy rurze itp. Nie sądziłam ze on mogłby spotykac sie z taka kobieta,tym bardziej ze mnie nie chciał nawet puscic na zwykła dyskoteke. Szok.\Co tym myślicie???

Gość za glupote sie placi
poza tym kiepskie prowo.

Głupotą jest chęc posiadania dziecka z mezczyzna ktorego sie kocha? To nie jest zadne prowo tylko problem z jakim sie borykam.

Gość pattinson
też bym chciał mieć tancerkę erotyczną. Takie są ogniste, mało jest facetów którzy by im nie ulegli. A poczynanie dziecka przed ślubem jest bez sensu.

Gość xxx200xxx
co zrobić, dupek...

Gość xxx200xxx
dbaj o siebie, idź do sądu i zapytaj jakie dokumenty złożyć by zlożyć pozew o alimenty na siebie, a potem na dziecko. Za coś trzeba zyć. Pytasz, czy głupotą jest mieć dziecko... nie, to nie Twoja wina, że jest nieodpowiedzialny.

Gość prowo 1/10
Autorko, niestety przegięłaś z tą tancerką erotyczną, zresztą reszta też do bani :) Musisz poćwiczyć :)

Gość trasasa
kobiety same powinny odpowiadać za to, wkońcu to ich ciało i powinny wiedzieć jak się najlepiej zabezpieczyć.

Gość Takiego sobie wybrałaś faceta
nie, to nie Twoja wina, że jest nieodpowiedzialny. xxxxxxxx Ona na takiego poleciała więc to jej wina, że takiego wybrała.

Gość nbmjm
no cóż...trzeba sie bylo zabezpieczac... teraz juz tylko alimenty i żal pozostanie