Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FigaFago

Stosunek przerywany w dni plodne

Polecane posty

Gość FigaFago

Stosunek przerywany w dni plodne, jest duże ryzyko ciazy? Jak uważacie? Wydaje mi sie ze sperma sie nie dostała do środka bo wypływa coś ze mnie ale to raczej sluz plodny. Jak kochaliśmy sie "do konca" to czułam sperma która wyplywala, a dzis jest inaczej, mam mokro ale nie tak jak zawsze. Myślicie ze istnieje ryzyko ciazy?

Gość FigaFago
Słyszałam, ciaza nie byłaby u mnie tragedia. Zastanawia mnie jednak czy preejakulat czulabym ze ze mnie wypływa?

Gość A co jak kochalam sie w srode
I był stosunek przerywany,a wczoraj miałam szczyt sluzu plodnego?

Gość Ja chce ale narzeczony sie boi
No i dupa. Zastanawia mnie jak duże są szanse, czy pleminiki z preejakulatu czy kropelkowania są rownież tak zywotne jak te z ejakulatu? Tez żyją 3dni w sprzyjających warunkach? Sluz plodny miałam "ksiazkowy"jak nigdy.. :)

Gość Proszę niech
Ktoś odpowie..

No szanse są, są. Czy plemniki są mniej żywotne to nie wiem, ale szansa zapłodnienia była. Dlatego tak ważny jest kwas foliowy, tak jak pisałam wcześniej.

Gość gość
ze tez w 21 wieku ludzie stosuja te starozytna metode-dno

Gość gość
Mam pytanie 31.05 uprawiałam sex bez zabezpieczenia . Miałam wtedy dni płodne . Chłopak nie skończył we mnie . Po 2 tygodniach rozbolał mnie brzuch . Czy są szanse że jestem w ciazy ?

Gość gość
my z mężem stosowaliśmy stosunek przerywany przez 5 lat i nie zaszłam w ten sposób w ciążę,dopiero jak było do końca to była ciąża moi znajomi też od paru lat tylko tak się zabezpieczają, inni znajomi też no i nie było wpadki,jednak nie ryzykowałabym wtedy jeśli w żadnym wypadku nie chce się zajść w ciążę

Gość gość
Czy stosunek przerywany do antykoncepcja.Co to jest -w najlepszym momencie wychodzi z ciebie?Jest to tylko sport i kolejny trening kondycji.

dokładnie, przecież to chory sposób antykoncepcji", a jaki stresujący :P W życiu bym tak nie chciała i nie pozwoliła Mężowi

Gość gość
Tak istnieje możliwość ciąży. Stosunek przerywany jest dobry ale w dni niepłodne. Oczywiście wyznaczone PRAWIDŁOWO. Do tego celu służą testy i mikroskopy owulacyjne, choć lepsze opinie czytałam o tym drugim

Gość arbajt1976
Moje plniki żyją do trzech dni tak jak inne tez no moze poza jednym moim kolegą bo jego podczas ejakulacji sa trzy godziny martwe. Ale teraz do tematu plemniki z prejakulatu sa slabsze bo sa starsze a te kropelkowanie to chyba to samo co prejakulat. Jam mialem 20 lat to moja dziewczyna konczyla ręką i lecialo jej Aż na buzie ,bardzo jej sie to podobalo.Naukowo zecz biorąc to plemniki z drugiego orgazmu sa silniejsze bo świeże a ten prejakulat niemusi zawierać pkemnikow

Gość wera87
Stosunek przerywany nie jest skuteczna formą antykoncepcji. Statystyki pokazują, że co 4 kobieta zachodzi w ciążę, dlatego warto pamiętać o antykoncepcji po.

Gość gość
Zaczywając stosunek przerywany,należy skreslić lottka.Takie samo prawdopodobieństwo nie zajśc w ciążę jak wygrać milion.

Gość gość
Nie wiem jak można uprawiać seks przerywany. Przecież to nie daje żadnej przyjemności. Kiedy tylko robi się dobrze, trzeba przerwać. Lepiej się zabezpieczać np prezerwatywą, albo kochać do końca w dni niepłodne już wcześniej ktoś wspomniał o mikroskopie owulacyjnym, a ten jest skuteczny, bo sama taki posiadam

Gość gość
Też myślałam o takim mikroskopie i możecie mi polecić jakieś konkretnej firmy?

Gość gość
Jesli chodzi o mikroskop to ja mam Afrodytę. U mnie się sprawdza. Zresztą jest to chyba najpopularniejszy tester

Gość Cleo1976
Stosunek przerywany nigdy nie jest dobrą metodą antykoncepcji.A już zwłaszcza w dni płodne.Co roku od 8 do nawet 35 kobiet na 100 zajdzie w ciążę współżyjąc w ten sposób.Oznacza to, że może się "udawać" nawet kilka lat, a potem będzie...niespodzianka.Lepiej poznać dobrze swój cykl i w dni płodne zrezygnować ze współżycia (na rzecz pieszczot) lub użyć prezerwatywy.