Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersowa mama

POMOC Z PAMPERSAMI

Polecane posty

Gość pampersowa mama

Witam Czy pampers acviteBaby 3 nadaja sie dla niemowlaka?

niemowlaka tak noworodka nie Całkiem przyzwoite pieluchy.

Gość pampersowa mama
tfu wlasnie na noworodka a nie niemowlaka :P o czym innym myslalam co innego napisalam przepraszam. pytam poniewaz kupilam 3 paczki w promocji i teraz zaluje ze za duzo bo jedna paczka liczy 150 sztuk

Gość leticiaa
3 paczki po 150 sztuk? w jakim rozmiarze? tym najmniejszym?

Gość pampersowa mama
Gość jak wyżej...
czemu nie?

Gość pampersowa mama
pytam bo dopiero sie ucze wszystkiego. moja pierwsza ciaza i troche nie dosiwadczona jestem... moze to glupie ale na logike dziecko rodzi sie okolo 3 kg wiec mysle iz activebaby 3 bedzie akurat a ze pampersow dosyc sporo na dzin idzie to skusilam sie na promocje...

Gość pampersowa mama
a teraz zaluje ze moga byc za duze na pierwsze dni :(

Rozumiem ze masz noworodka a kupilas za duże pieluchy tak? Jesli tak, to spokojnie je wykorzystasz pozniej

Gość princessaofpersia
jesli to rozmiar 3 to super,dokup tylko z 1-2 opakowania najmniejszych newborn 2-8 i na poczatek wystarczy :)

Jezu;-) Rozmiar "3" to dla wagi dziecka od 4 kg do 9. Zwykle tego rozmiaru schodzi najwięcej więc pewnie swoje 3 paczki zużyjesz. Ale na początku zdecydowanie lepiej kupować "2" chyba że dziecko wyjątkowo duże się urodzi.

Gość a ja tak mam ho ho
powinnas kupic 1 a nie 3 te cyfry to rozmiary obok rozmiary masz napisane od ilu kilogramow do ilu.... mysle ze za duze na noworodka co sie dpoiero urodzi beda 3 moja ma 6 miesiecy i nosi rozmiar 3

Gość Bambaryla147
Jak sama nazwa wskazuje, sa to pieluchy dla dzieco bardziej aktywnych, a nie niemowlat. W re pieluchy to bedziesz mogls xalego dzieciaka opatulic.

Gość pampersowa mama
no wlasnie noworodka JESZCZE nie ma :P kompletuje wyprake a ze byla okazja to lepiej jest mi kupic 150 sztuk za 80 zl niz za 120 ;/

Gość pampersowa mama
nie znam sie dlatego zasugerowalam sie waga dziecka. skoro rodzi sie okolo 3600, 3500, 3400 itd to pampersy na 4 kg beda w sam raz :(

Gość cóż......
Mój synek urodził się z wagą 3200 i używałam pampersów jedynek, one są od 2 do 5 kg. Te bym poleciła na początek, no ewentualnie dwójki.

Gość cóż......
ale czytać chyba potrafisz?

Gość pampersowa mama
no to widze ze troche doopy dalam z tymi pampersami...

Gość zonaKraka
Czym się martwisz? Jak na moje oko, będą za duże ale przecież spokojnie poczekają, zużyjesz je tak czy inaczej przecież, więc nic nie szkodzi. A są fajne, nie przeciekają, tyle że mojego uczulały na samym początku, ale potem było ok i 3 już używaliśmy.

Gość zalezy jaki bedzie dziecko
My 3 zaczelismy w 5 tyg. Maly urodzil sie 4 kg.nosil neborn,potem krotko 2. Teraz ma 8 tyg i poszlo nam 100 pampersow activebbaby wlasnie z tej megapaki i teraz lecimy z huggisami z promocji,pampersy zostawiam na noc. Jednak sa lepsze od hugissow,lepiej chlona wilgoc. Po huggisach jak rozpinam to skora taka jakby rozgrzana,odpukac nie odparzona,przy pampkach tego nie ma. Ile zaplacilas za ta megapake?

Gość zalezy jaki bedzie dziecko
O juz widze ile kosztowaly,nie wyswietlilo mi postow. zta waga to nie do konca tak,liczy sie tez wielkosc dziecka. U nas dziecko bylo duze i duzo wazylo,ale przy 5 kg jak juz 2 byly za male,to 3 zdarzalo sie ze przeciekaly,dopiero ok 5;5 kg pewnie byly akurat.

Gość pampersowa mama
no miejmy nadzieje ze sie przydadza, jeszcze zaopatrze sie w 2 w razie wu. a sluchajcie jak to jst z ubrankami i z pieluchami dla dziecka do szpitala ? przeciez oni tego pozniej nie zwracaja wiec dloaczego ja mam dawac swoje ubranka na wieczne nie oddanie i z tymi pampersami jak to jest ile sztuk potrzeba na narodziny do szpitala ?

Gość bueheheheheheheeh
my gdzieś z tyle trójek zużyliśmy ale najpierw 1 i 2 szły. Nie zmarnują się pod warunkiem, że dziecko nie będzie miało uczulenia. Ale nie kupuj aż tyle na zapas, ja obecnie mam do sprzedania jedną paczkę 50 sztuk i 3 po 62 sztuki razem 236 sztuk i próbuje sprzedać, a taniej niż kupiłam nie puszczę-nie opłaca mi się :)

Gość pampersowa mama
no wiecej chomikowac juz nie bede :P