Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latafajnychetny

Jak będąc żonatym poderwać ekspedientkę?

Polecane posty

Gość 32latafajnychetny

Jak będąc żonatym poderwać ekspedientkę? Nie chcę ściemniać że jestem rozwodnikiem, samotny itp. Czy ze szczerą gadką to możliwe żeby poderwać młodą kobietę w wieku 25-33 lata pracującą w sklepie?

Gość a po co ci ekspedientka
co ona jakaś miss

Gość a po co ci ekspedientka
czy ma zadek fajny

Gość Bede facetem alfa
expedientki sa sexi :)

Gość nikno
dajcie przykład szybkiej bajery żonatego do seksownej ekspedientki w sklepie

Gość stylish29
jak to jak? normalnie. bajerujesz tak samo jak bys byl kawalerem. tylko nie zapomnij POWIEDZIEC, ZE JESTES ZONATY. bo nie kazdej a w zasadzie to mniejszosci kobiet chce sie zadawac z kims kto moze jej tylko zaoferowac potajemne spotkania. musisz wiedziec ze jesli zataisz fakt, ze masz zone moze to sie odbic na twoim malzenstwie np dziewczyna sie zakocha i zechce zniszczyc twoje malzenstwo albo wyda cie zonie zlosliwie. ja bym tak zrobila gdyby mnie ktos oklamal. wiec graj w otwarte karty. nie zycze powodzenia bo nie popieram dzialania na 2 fronty.

Gość max338e
normalnie czyli jak? Ja nigdy nie odważyłem się bajerować ekspedientkę. Jak będzie mi oferować produkt to mam zapytać o numer telefonu?

Gość Gienek Łaska
To proste jak ruchanie. Gdy da Ci paragon, to powiedz, że brakuje na nim jej numeru telefonu :classic_cool:

Gość skad ty masz ta zone
jak zagadac nie potrafisz,stad?:-D Koles nie badz dupa,chodzisz tam czesto pewnie? Jakby inaczej jak napalasz sie na nia. No to mogles sobie albo zacznij przygotowac grunt,od razu to nic ni ma:-P Kilka usmiechow jak robisz zakupy,jakas mala gadka, nie wiem o czyms co przyjdzie do glowy w danym momencie,nie spinaj sie i nie badz nachalny i mow pewnie,nawet jak walniesz glupote. Po kilku dniach takich gadek rozmowa juz bedzie sie kleic o byle czym powinienes wyczuc czy jest szansa, wtedy zaproponuj spotkanie.

a tak w ogole to nie ma schematow kazdy i kazda jest inna,my jej nie znamy

po co pało zakladasz temat jak znikasz? i po chooj sie naprodukowalem chcac sluzyc rada? przepeos mnie teraz za stracony czas chociaz:-D

dobra jednak ja jestem idiotą bo to wczoraj bylo,myslalem,ze max338e z dzis to tez ty,sory:-P

Gość lody srakatella
Jeśli ekspedientka nie waży ponad 100 kg, a ty nie jesteś chuchrakiem, to powinno Ci się udać. Skok za ladę i do góry ją! Jeżeli to jakiś supermarket, to uważaj tylko na ochronę ...