Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorka1339

CZY KAŻDY FACET TO EGOISTA?

Polecane posty

Gość Dorka1339

PYTAM POWAŻNIE, BO NIE WIEM CZY Z KAŻDYM FACETEM SĄ TAKIE PROBLEMY, CZY JA MAM TAKIEGO PECHA, ŻE TRAFIAM NA EGOISTÓW?

Gość oasssis
trafiasz?? :D:D:D takich sobie wybierasz, głupia gęsio!!

Egoizm dotyczy zarówno mężczyn jak i kobiet. to Twój problem że na tyle słabo poznajesz drugą osobę i ją do siebie dopuszczasz.

Gość tertium non datur.
Hmm ... zawsze jak wchodzę ze swoją połówką do łózka to z nastawieniem by miała przynajmniej jeden orgazm ... to takie minimum, w sumie sam się ścigam ze sobą ile razy ją zadowolę. Raz miała 5 dni blokady, nie mogłem jej w żaden sposób zadowolić nawet ten najprostszy - pamiętam że chodziłem poirytowany i wkurzony na siebie ;/ Więc chyba nie każdy jest egoistą ? ;/

Gość Dorka1339
No ogólnie chodzi o to, że ja mam szczęściedo takich, którzy to wielce twierdzą że bardzo o mnie myślą, że jestem dla nich całym światem i cokolwiek robią to z myślą o mnie. Problem w tym, że z natury, z charakteru sa egoistami i niektóre rzeczy robią tak automatycznie w egoistyczny sosób.Jejuuu........ Ogólnie egoista, a jak sobie przypomni to wielce sie zgrywa, ale na codzien mysli tylko o sobie. i nie przetlumaczysz