Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klodia_tv

Bardzo skąpa miesiaczka

Polecane posty

Gość klodia_tv

Witam! Mam problem... zawsze miałam bardzo długie (pełne 7 dni) i bardzo obfite miesiączki... w tym miesiącu było jednak inaczej... miesiączka nie pojawiła się rano(tak jak zazwyczaj), tylko w południe. Co prawda trwała 7 dni ale krwawienie już w pierwszych dniach było tak skąpe jak zazwyczaj jest 6-7 dnia... Teraz powiem trochę obrazowo... zazwyczaj od 1 do 3 dnia tampon wyjęty po 3-4godz był przesiąknięty i to mocno , tym razem może połowa była zabrudzona. Raz zupełnie zapomniałam o nim... a kiedy wyjęłam po prostu trochę plamek na nim... w tej chwili jestem tydzień po "okresie" i od 2 dni w bardzo dziwny sposób boli mnie brzuch... odczuwam a to kłucia jajników (raz jednego raz drugiego) a to mam takie wrażenie jakby w podbrzusze wetknięto mi balon i on by mi tam doskwierał... nie wiem co może mi być stosuje tabletki antykoncepcyjne do tego prezerwatywa a jak nie mamy to do końca się nie kochamy.... czy któraś z was miała podobnie??? Moja pani ginekolog jest na urlopie dopiero w następnym tyg będzie dostępna... a nie wiem co mam robić... niby wiem, że nie możliwe bym była w ciąży ale te objawy...

Gość klodia_tv
zapomniałam dodać że jeszcze przed okresem w śluzie zauważyłam kilka razy "strużki krwi" nie duże ale jednak a to nigdy wcześniej mi się nie zdarzało...

Gość klodia_tv
ogólnie biorę tabletki od 5 lat z jedną przerwą półroczną i jedną 3 miesięczną tzn styczeń-marzec odstawiłam i od kwietnia zaczęłam brać z powrotem z tego względu, że bez tabletek nie jestem w stanie znieść owulacji, a i miesiączki są dużo boleśniejsze... Wczoraj pół nocy doskwierał mi ten brzuch... tylko że to nie jest ból niedowytrzymania, bardziej taki ćmiący ale boli wtedy podbrzusze, jajniki a ból przenosi się aż na boki i okolice nerek(tylko to nie nerki bolą)

Gość mezatka__
Mój ostatni okres też był bardzo skąpy, kłują mnie jajniki od tamtego czasu a dostałam ten okres 16 kwietnia. Robiłam test i negatywny wyszedł więc ciążę wykluczam - wczoraj zrobiłam jeszcze dla potwierdzenia test. Nie wiem co było tego przyczyną. Mam też wrażenie, że mam twardsze podbrzusze i jajniki. Ale ciąża jest niemożliwa skoro test negatywny i poza tym żadnych objawów.Myślę, że pewnie u Ciebie też to nie jest ciąża, skoro stosujesz tabletki i prezerwatywę. Jak dla mnie przy takim połączeniu to na ciążę masz znikome szanse.

Gość aguśśkowa
Chyba powinnas wybrać sie do lekarza, bo jesli coś Ciebie niepokoi to jednak warto jest po prostu poradzić sie specjalisty.

Gość klodia_tv
tak tylko mój lekarz wraca za tydzień, a wiecie jak to jest... jak masz jednego gina ciężko iść do kogoś innego... po prostu myślałam, że może ktoś miał podobną sytuację i wie co to może oznaczać... mimo wszystko dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi 🌻

Gość wacccoska
Dokładnie sie z Wami zgadzam. Dlatego miedzy innymi ja wybrałam tego lekarza w Krakowie http://neomed.pl/

Gość gość
Własnie, najlepiej w takiej sytuacji jednak jest sie trzymac jednego lekarza bo na pewno to szybciej pomoze nam dojśc do zdrowia.

Gość gość
Ja też uważam ze dobry specjalista to skarb. Sama ma dobrego lekarza w Krakowie www.neomed.pl i naprawde szczerze polecam jesli chodzi o specjalistę ginekologa.