Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co znowuuuuuu????!!!

Co znowu się stało z tematem co żonaci myślą o swoich kochankach?

Polecane posty

Co bardziej inteligentny, po przeczytaniu regulaminu wie, że moderacja może wszystko.:P

Gość co znowuuuuuu????!!!
nie czytałam regulaminu, szkoda mi na to czasu zwyczajnie.

Gość hernan C
Żyleta ma racje, pokazujcie cycki i penisy a temat na pewno nie zniknie.

To ja Wam teraz powiem. Nie sprawdzałam, ale jeśli faktycznie temat Kochanek/kochanka z internetu przepadł, to bardzo dobrze. Wiem, że wiele osób pisało maile z proźbą o jego usunięcie. I bardzo dobrze się stało, bo przecież łatwo było dojść, kim naprawdę są główny bohater i jego żona. Natomiast jeśli chodzi o dwa pozostałe (pisałam sporo w ciągu dalszym) to również nie rozumiem. Rozmowa miała dość wysoki poziom. Nikomu nie ubliżając, pomyślałam jednak sobie to samo, co Ty, jasne że brnąć...

Gość hernan C
Wysoki poziom dyskuzji nie licuje z poziomem tego forum, więc nic dziwnego, że temat usunęli :D

co bardziej zorientowany wie że nikt z moderacji nie napina się na forum bo nie musi :D ;) czasy kiedy modzi pisali jawnie między nami minęły 😭 a szkoda :(

Gość laandryynkowa mija
Dwwa razy zakladalam na redakcji kafeterii temat z zapytaniem dlaczego moje tematy zostaly skasowane i czy naruszaly jakas czesc regulaminu i dwa razy zostal usuniety bez odpowiedzi.Więc prawdopoidobnie powodem jest czysta zlosliwosc i brak szacunku do uzytkownikow.

Gość ninnin
nie mówiłem?:O pierdolenie o szopenie:O 2. stronę bełkoczecie o tym "a czemu?" niech was znowu wyrzucą bo tylko forume zaśmiecacie

Gość laandryynkowa mija
Przypuszczam ze ktos boi się ze zostanie podanych zbyt wiele jakichs szczegulow czy danych,co dziwne bo nie pojawialy się nawet inicjaly.

Gość laandryynkowa mija
Tak myslisz?Ze to jest powod?Okej...