Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria_nka

ciąża

Polecane posty

Gość kafeteria_nka

witam, od dłuższego czasu (a dokładnie od pół roku) staramy się o dziecko i nic:( mój ginekolog stwierdził, że jestem zdrowa i w pełni gotowa na ciążę. a tu dalej nic. przed każdą @ doszukuję się jakiś objawów, ale za każdym razem przeżywam rozczarowanie. ile starałyście się o dzidziusia?

Gość zuzka1151
hej, u mnie było dość szybko, 2 cykle celowaliśmy w owulacje, ja siebie obserwowałam i nic, w trzecim cyklu powiedziałam sobie, że co ma być to będzie, na dziecko jeszcze czas (mam 27 lat) i wrzuciłam na luz i się udało :) może zbyt bardzo się przejmujesz i stresujesz? pschika też niestety swoje robi

moja przyjaciółka (27 lat) stara się o dziecko ponad 2 lata i nadal nic. Wszystkie badania zarówno jej jak i jej męża wskazują że są zdrowi. Teraz takie czasy, że młode dziewczyny starają się latami o 1sze dziecko. Pół roku to bardzo mało czasu, biorąc pod uwagę co sie teraz dzieję. Oczywiście są wyjątki...i niektóre dziewczyny zachodzą w 1szym cyklu.

Gość kafeteria_nka
w sumie masz rację... za bardzo chcemy mieć już dzidziusia... jesteśmy 2 lata po ślubie i zdecydowaliśmy że już czas... ja mam 26 lat, mój mąż 28 lat... mój ginekolog też powiedział, że powinniśmy przestać o tym cały czas myśleć i po prostu cieszyć się sobą i już. Poza tym, za niedługo jedziemy na wczasy, także będziemy umieli się wyluzować i przestać naciskać na siebie... najważniejsze jest to, że jesteśmy zdrowi, bo najpierw myślałam że z naszym zdrowiem jest coś nie tak...