Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magad564

Sposob na klienta ;)

Polecane posty

Gość magad564

Pracuje w banku i od pewnego czasu mam taka zabawe... Gdy klientem jest przystojny facet schylam się do szafek w ten sposób aby mogł zobaczyć, co mam pod spodniczka, lub odsuwam się w fotelu na kólkach w kierunku kserokopiarki i niby nieświadomie rozchylam kolana. Chodze w sluzsbowych mini i rajstopach, nie zakladam bielizny. Potem mam niezły ubaw jak facet jest tak zaskoczony i zamyślony że nie potrfi odpowiadać na proste pytania, a nawet nie potrafią się poprawnie podpisać . Fajna zabawa i myślę że dla faceta niezłe wspomnienia z wizyty w banku.

Gość Możekilent
w jakim banku pracujesz ;)

Gość albo alboo
heheh dobre usmiałam się

Gość Nie przyznam sie :D
No to ladnie sie zabawiasz w pracy:P

Gorzej bedzie, jak poczeka pod bankiem po godzinach Twojej pracy i Ty bedziesz miala niezle wspomnienia:D

Gość magad564
w banku nasienia

Gość sralalala43433
Ludzie wy to macie wyobraznię, zeby takie piedoly pisać. NIestety wiekoszsc na tym forum to gównażeria, co nie ma co począc z czasem i pisze dla jaj rózne dyrdymaly.

Gość magad564
Ostatnio mialam zabawna sytuacje jak klient ktory chyba za bardzo sie nakrecil juz po podpisaniu umowy meczyl mnie zaproszeniem na kawe, o obraczce na swoim palcu raczej zapomnial, mojej obraczki tez chyba nie widzial :)

Gość lalamidomila
Innymi słowy wciskasz za darmo przypadkowym facetom to, co inne sprzedają z dużym zyskiem :P

Gość lalamidomila
P. S. Co kasjerka bankowa robi w domu o tej porze? P. S. 2 - zmien miejsce pracy, bo to strasznie marny bank jeżeli nie obowiązuje w nim dress code. P. S. 3 nie martw się! W przyszłym roku na pewno dopuszcza cię do matury!

magad Ty podkrecasz facetow swoim zachowaniem:) Ale zaloze sie, ze Ciebie tez niezle to musi nakrecac:D Bezinteresownie tago nie robisz:P

Gość magad564
Z kolei mąż uwielbia, jak mu opowiadam o tym, w jaki sposób wyrabiam sobie premie, zawsze mamy po tym fajny seks :)

Gość cbhfzeiw
Ciekawy bank, a jeszcze ciekawsze pracownice:D

Gość magad564
Oczywiście, uwielbiam to. Jak widze ze facet nachalny to odpuszczam..najczesciej jak siedze w biurze to tak zeby klin od rajstop bylo widac..jak zobacze ze ktos obserwuje specjalnie podnosze spódnice wyzej Pod marketem jak pakuje zakupy do auta to zawsze sie wypinam..zeby mi bylo widac stringi spod spodni lub pupe jak jestem w kiecce Idac po schodach tez zwalniam specjalnie jak ktos fajny za mna idzie..dlugo by wyliczac..zreszta kazda laska to robi podswiadomie..tyle tylko ze nieliczne sie przyznaja

Taaa..Uwielbia

O... To nie jest to juz tylko zabawa. Ciebie to normalnie podnieca;) Sama mysl, ze to facetow podnieca, sprawia pewnie, ze robisz sie wilgotna:P

pomijając że to nieprawda, to chciałbym dowiedzieć się co o tobie sądzą współpracownicy (zwłaszcza rodzaju żeńskiego) :D

Ciekawe co to za bank, że służbowo karzą chodzić w mini :P Chyba bank spermy :P