Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cipka

Fantazje erotyczne, jakie macie?

Polecane posty

Gość Cipka

Zastanawiam się właśnie nad tym jakie fantazje erotyczne macie, co lubicie robić z partnerem i co w nim was najbardziej kręci. Ja uwielbiam sex oralny, podczas figli uwielbiam go całować, ssać, pieścić go ręką lizać jajeczka oraz mówić do mojego partnera jak wielką przyjemność mi to sprawia. Co lubicie? ;)

Gość Cipka
Kręci mnie też seks w miejscach publicznych, samochodzie, lesie, przebieranki udawanie, że się nie znamy. Uwielbiam to i ostry mocny seks. A wy dziewczyny jak to robicie? Co lubicie?

Tydzien wolnego ja i dwie laski na ludeczce u mnie

Gość belg dcm gs
Ja fantazje o tym że do mojego męża dobiera się jakąś dziewczyna on jej ulega i się kochają.....na samą myśl robi mi się mokro

Gość Pad14
Na poczatku calucie cie,lize szyje,sutki,coraz nizej,w koncu robie ci minete,jedna reka masuje twoje cyce druga wkladam do twojej buzi bys mi je ssala,masujesz swoje piersi i lechtaczke,potem ty obciagasz mojego,u: http://bobdoc864.blogspot.com/ ,potem biore cie na pieska,ciagne za twoje wlosy bym mogl cie lizac po szyi,karku,nastepnie,rozgwiazda,spirala,na jezdzcalyzeczka69nahiszpanaispustdobuzi

Gość jfjfjdks
Pad pozwole sobie wkleic druga czesc twojej nawijki i cie wyreczyc Biore cie na jezdzca,ujezdzasz mego kutasa,przyspieszasz az w koncu oblewasz moje cialo swoimi soczkami,ja poslusznie wylizuje twoja c*pke,zmiana na spirale,wskakuje sz na mnie bym mogl zaladowac ci w pipe,trzymam cie za d**e zebym cie podtrzymywal i pozwalal na glebsze pchniecia,nagle biore cie na stolkuchenny,rozkladasz szeroko swoje nogi a ja wchodze w ciebie az do spodu,na koniec spust dobuzi