Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama7287222

czy nadać dziecku drugie imię? Czy zestawienie jest ok

Polecane posty

Maria MAgdalena brzmi dobrze. O niebo lepiej niz te wszsytkie amelki itd. A co, do zestawien imion to znałem kiedys dziewczyne o imieniu Anna Maria MAgdalena. To dopiero mix heh

Gość michalina- brzydka twarz
daj Maria Matylda :p

Gość lubelska zurawinowka
ja mam jedno imię :-) i sobie chwale, tym bardziej, ze jest mniej pierdolenia się z dokumentami i urzędnikami

Znam Marię Magdalene, reaguje wymiennie i na marysię i na magdę. Ja mam 2 imiona i uważam to za dopust boży. więcej z tym kłopotu niż pożytku, a koleżanka ma na imiona: Katarzyna Małgozata i 10 literowe nazwisko. Kleła na matkę całą szkołę, bo się w ramkę w dzienniku nie mieściła ;)

Gość fhgthtr
a po co 2 imiona??

Gość fhgthtr
ej przecież w dzienniku wpisuje się 1 imię, bez znaczenia czy ktos ma 2 wiec przestan fantazjowac

Gość kawa czarna ale z mlekiem
bardzo ładnie brzmi, super!

no nie wiem, u nas wpisywane były zawsze dwa imiona ;) a jak jest teraz to nie wiem.

Gość taka z krakowa
mnie się podoba i to nawet bardzo

Gość mam 2 imiona
używam jednego, chyba że w urzędach i oficjalnych dokumentach. ale dziennik szkolny oficjalnym dokumentem nie był - wpisane miałam wyłącznie imię pierwsze. Maria Magdalena jest ok, podejrzewam że też będzie posługiwała się jednym i mało kto będzie wiedział że ma jeszcze jakieś inne imię ;).

Gość odwrotnie mam imiona
Ja mam z siostra odwrotne imiona. :) Ja jestem Magdalena Joanna a siostra Joanna Magdalena i jak ktos sie dowiaduje to mowi, ze super :) Nie kazdemu oczywiscie moze sie podobac. Autorko nie zwracaj uwagi na innych i jak chcecie dajcie 2 imiona. Ja nie mam problemu z dwoma imionami i pewnie nie mialabym problemu z jednym. Generalnie jest mi wszystko jedno.

Gość skmd;
,m , , b ,b

Gość , , , , , ,
,m . n. . .

Gość bueheheheheheheeh
jak dla mnie super!!! My też mieliśmy opcję na dziewczynkę Maria ale na drugie miało być Katarzyna, po naszych babciach :] I wiesz co, nie patrz czy zestawienie ładne, nie pytaj nas, nie pytaj koleżanek itp. Masz męża, to z nim rozmawiaj. To jest Wasza decyzja :] a koleżanek zapytaj: a co Wam do tego?

Gość bueheheheheheheeh
a i mam koleżankę, która ma 1 imię, zawsze zazdrościła tym co mają 2 :P więc na bierzmowaniu wzięła Maria Magdalena :]

Gość kd0tdpapmt00
Ja mam dwa imiona Justyna Małgorzata, mąż Rafał Maciej. Ja mam drugie po mamie, a mąż bo tak się podobało teścią. Nasza córka ma Aleksandra Justyna, a jakby był syn to był by Dawid Rafał. Drugie imię daliśmy bo my mamy więc czemu nasze dzieci mają nie mieć.

Gość kd0tdpapmt00
Moja koleżanka miała 1 i zawsze nam zazdrościa że mamy dwa.

Gość djtdtmtd
Daj dwa imiona. Śliczne są.