Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka 31

pytanie do mam po cc w uk?????

Polecane posty

Gość ciezarowka 31

kochane jak dlugo sie lezy w szpitalu po cc w uk????

Popoludniu mialam ciecie i wieczorem nastepnego dnia wyszlam.

Gość bardzo kocham siebie
jedna kolezanka miala po poludniu w poniedzialek, a we wtorek po poludniu juz ja wypuscili, druga miala dzisiaj rano i powiedziala, ze do domu wyjdzie najwczesniej w sobote...

Gość ciezarowka31
kobietki a napiszcie mi jeszcze mialyscie ze wskazaniem czy na zyczenie??

mnie trzymali po 3 dni - nie wiem czemu;) cesarki z konieczności

Gość 2 doby
Po emergency c section Tu nie ma czegos takiego jak cesarka na zyczenie

Gość fgty67arash to pers -qa nie
dzziewczyny?a mozliwe jest c cna zycznie?w uk czy irlandii?

Gość upupupupup222
Up

Gość fgt56o
skrobanka to wiemy, ale c c to rozne bywa

Gość ciezarowka31
oczywiscie,ze jest cc na zyczenie wprowadzili ja w listopadzie 2011 dlatego was o to pytam.

Gość ciezarowka31
oczywiscie,ze jest cc na zyczenie przynjamniej u mnie w hrabstwie Cheshire wprowadzil ja rzad w listopadzie 2011 roku....

Gość giinnniaz worsow78
aw irlandiii?? a ile placicie za cc?

Gość ! Terenia !
Skrobalam sie dwa razy w uk. Bez problemu. cesarke tez robia na twoje zyczenie.

Gość ciezarowka31
a w irlndii to nie mam pojecia jak jest bo mieszkam w uk bede miala cc 28 czerwca na zyczenie za darmo. namawiali mnie na sn ale ja nie chce i koniec mam podjac ostateczna decyzje do 30 maja wtedy mam podpisac wszelkie dokumenty i dopelnic formalnosci zwiazane z cc

Gość upupupupupupu22222
up

Wprawdzie nie w uk ale chyba wszedzie 'na zachodzie' jest podobny system wiec mialam w srode w poludnie a w czwartek rano do domu, cc planowane

Gość 23ee
ja miałam emergency cc,w piątek wieczorem mi zrobili,a wyszlam do domu w niedzielę wieczorem,z tego co wiem,to drugi poród możesz sobie wybrać,czy naturalny,czy cesarka.ale przy pierwszym nie ma na życzenie.przynajmniej u nas-w Staffordshire.

Ja mialam na zyczenie. Wczesniej byl tu watek podobny i wszystko szczegolowo opisywalam tam.

Gość ciezarowka31
23ee byc moze masz racje ja bede mama drugi raz dlatego zdecydowalam sie na cc. moj pierwszy porod zostal wywolany po 13n dniach przenoszenia wody plodowe zielone skurcze straszne a rozwarcie tylko na 3 cm doktor mnie rozciol i uzyl proznociagu mam straszna traume dlatego tym razem chce miec cc.jestem tylko ciekawa co sie stanie w sytuacji gdy moj porod rozpocznie sie wczesniej czy mi zrobia cc na zyczenie czy mi odmowia oto jest pytanie:P

Gość ciezarowka31
liliiii a powiedz mi bo ja tez chce cc na zyczenie a co jesli porod zacznie sie wczesniej np tydzien maja prawo mi odmowic??? czy nie??? bo do 30 maja mam podjac decyzje i nie wiem jak to jest boje sie zeby mnie w karolka nie chcieli zrobic z ta cesarka strasznie sie boje

Gość ciezarowka31
a pytankoooooooooooooooooooooo kochana to TY :):) TO JA zaczelam panikowac bo to juz niedlugo i szukam znow tu informacji pozdrawiam buziaki

jesu, przecież już miałaś podaną informację na talerzu? tak - jesli będziesz miała uzgodnioną cesarkę na życzenie to jak się akcja zacznie wcześniej to Ci zrobią, chyba, że za szybko pójdzie i będzie już na nią za późno, ale małe szanse... mam nadzieję, że ojca dziecka tak nie zadręczasz;)

Gość ciezarowka idz na skrobanke
Ale wulgarna przyszla matka z ciebie. Pamietam jak zakladalas inny topik niedawno i tez przeklinalas i wyzywalas inne dziewczyny. Potem sie rodza takie Madzie z Sosnowca. :o

Gość ciezarowka31
skoro pamietasz moje inne posty sposrod milionow uzytkownikow to oznacza ze siedzisz tu cale dniem nierobie wspolczuje nudnego zycia oj naprawde wspolczuje .................................

Gość ciezarowka31
nie mam zamiaru sie tu z nikim klocic i tlumaczyc sie za kogos osobie,ktora sie za mnie podszyla zycze udanej zabawy i radochy z wlasnej glupoty debile nawet na forum o cc wchodza zalamka

Gość ciezarowka idz na skrobanke
Pamietam twoj post bo byl bardzo wulgarny a przy tym twoj nick jest dosc charakterystyczny i zapamietalam go. Pewnie wygladasz jak ciezarowka i stad ta inspiracja? ;) No coz... milego porodu zycze i mam nadzieje, ze przy dziecku nie bedziesz tak rzucac miesem 🖐️