Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka 31

pytanie do mam po cc w uk?????

Polecane posty

tak właśnie - siedzę tu całe dnie i zakuwam posty na pamięć szerloku:)

Tak zrobia Ci wczesniej jesli masz w dokumentach wpisane cc. No chyba ze juz nie bedzie mozliwosci wyjecia dziecka przez brzuch bo zejdzie tam w dol to nie da rady juz cc. Wiem to bo jakos 3 tyg przed martwilam sie czy mi wody nie ciekna i na obserwacji zostawili i powiedzieli ze jesli to wody to robia natychmiast cc.

Gość ciezarowka31
upupup zaloze sobie tych tematow tyle il bede chciala a Tobie nic do tego:D co do mojego wygladu niejedna chcialaby wygladac nie bedac w ciazy jak jaa wygladam w 33 tygodniu:P zreszta co ja wam sie bede pustaki tlumaczyc.... liliiiii dziekuje slicznie za odpowiedz jeszcze mozna trafic na normalnych ludzi

Gość upupupupup222
No wlasnie nie, nie bedziesz zakladala tyle tematow ile bedziesz chciala, bo TROLLUJESZ I ZASMIECASZ FORUM. Nie lepiej byloby ci sie udac na dzial ciazowy? Tam mozesz sobie siedziec, paplac o CC, spuchnietych stopach, cellulicie i rozstepach :) Tutaj jestes znana z wulgarnosci, wiec nikt cie juz powaznie traktowac nie bedzie. Dziekuje za uwage 🖐️

Gość ciezarowka31
upupupup nie masz takiej wladzy zeby mi mowic co mam zakladac i gdzie szaraczku:P a skoro debilku nie potrafisz sensownie zrozumiec pytania to Ci wytllumacze to jeszcze raz pytanie dotyczylo cc w uk a uk to jest to forum debilku malutki:D nie bede sie wdawala w dyskusje z jakims tepym pustaczkiem:P:P:P