Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calina123

Czy mogę wykluczyć ciążę w 100%?

Polecane posty

Gość calina123

Czy mogę wykluczyć ciążę w 100%? - Stosunek przerywany w środku dni płodnych - Negatywny test 2 dni przed spodziewanym okresem - Negatywny test w dniu spodziewanego okresu - Bolesny okres z silnymi skurczami w dniu, w którym miał przyjść, widoczne dość duże kawałki złuszczonej błony macicy (samo krwawienie troszkę krótsze niż zwykle jednak calość okresu trwała tyle ile powinna - niewielkie "brudno-brązowe" krwawienie - Negatywny test po odbytym okresie - Negatywny test 5 tygodni po odbytym stosunku - Brak typowych oznak ciąży opisywanych w tym czasie - brak bolesności czy powiększenia piersi, dodatkowo w dniach cyklu 12-18 śluz rozciągliwy na przemian przezroczysty, kremowo przezroczysty, z malutka kreseczką krwi, szyjka raz w polowie uniesiona, raz całkowicie, po tych dniach jednak ogromna suchość, szyjka opuszczona, sluz gesty biały, teraz z kolei szyjka podniesiona sluz kremowy, nierozciągliwy (14 dni przed spodziewanym okresem) Skąd mój niepokój? Ból brzucha ok 1,5 tyg przed tamtym okresem - lekarz stwierdził ze to ból owulacyjny i ze za 2 tygodnie od tego momentu dostanę okres... po chwili jednak zobaczył że okres 'właśnie przyszedł", na usg jajniki w porządku, chociaż nie do końca ufam temu lekarzowi.... Tydzien po okresie ciągły ból w podbrzuszu, najpierw nad/w okolicach lewego jajnika - coś twardego nad nim, następnie przeniosło się nad prawy jajnik - czy możliwe jest to aby to był problem z jelitem? Bolało mnie jednak całe podbrzusze, stad też pytanie jak powyżej Czy mogę być spokojna, że nie jestem w ciąży??? Proszę o wypowiedzi :)

Gość calina123
???

Gość ghfghfh
moim zdaniem jestes w ciazy, mi test pokazal dopiero druga kreske w 8 tygodniu

Gość calina123
Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kompetentny?

Gość markarona
Zero sznas na ciąże!!! Nie martw sie!!