Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o poradeee .....

jestem głupia i naiwna łatwo dałam się wkręcić, co teraz?

Polecane posty

Gość gargantuaa
Też bym się nie odezwał do tak niezrównoważonej i rozhisteryzowanej panienki. Facet oszczędza sobie kłopotu. Jesteś nienormalna. Na fb nie napisał, ale wysłal sms - dla ciebie oznaka olewania, bo przecież z wywieszonym ozorem musi odpisać na fb i to natychmiast. Uważasz ,że się z ciebie nabija, bo jakieś koleżanki itp... - zero podstaw do takiego stwierdzenia, ale powieszać na nim psy można, prawda? I to za nic a raczej za twoje chore obawy i urojenia. Uciekałbym od takiej dziewczyny jak ty na koniec świata. Mężczyźni nie lubią wariatek, które nie dają żyć a całym ich ubożuchnym światem jest fb i to, czy ktoś odpisze, czy nie. Albo to, co jakieś koleżanki moga pomyślec albo zrobić. Jesteś żałosna.

Gość glistaludzka111111
Najpierw piszesz, że jesteś nieśmiała, skryta, zakompleksiona, jesteś outsiderem, po czym piszesz, że lubisz imprezy i masz dużo koleżanek, pisałaś coś tam że jest pasztetem, a teraz 'wydał ci się niebrzydki', zaprzeczasz, że się zadurzyłaś, a przeżywasz jak mrówka okres i piszesz, że tęsknisz... Ty musisz mieć nieźle zrytą banie :D Jeśli na serio już nie napisze do ciebie na fejsie to zapisz się na jakąś terapię dla ludzi po rozstaniach, bo jak ty to zniesiesz biedaczko :D

Gość kichowata
masakra,co Ci w tej glowce siedzi?przeczytaj sobie Twoje wypowiedzi pokolei i przemysl,czy to,co piszesz ma sens? jestes przegiecie paly.Daj sobie spokoj z tym chlopakiem,bo nawet,jakbyscie kiedys stworzyli zwiazek,to oszalejesz przy kazdej jego nieobecnosci,bo bedziesz sie zastanawiac,czy Cie nie zdradza? Jestes znak zodiaku waga? Z jednej strony w..wiasz,a z drugiej szkoda Cie,ze masz tak narabne

Najpierw piszesz, że jesteś nieśmiała, skryta, zakompleksiona, jesteś outsiderem, po czym piszesz, że lubisz imprezy i masz dużo koleżanek, pisałaś coś tam że jest pasztetem, a teraz 'wydał ci się niebrzydki', zaprzeczasz, że się zadurzyłaś, a przeżywasz jak mrówka okres i piszesz, że tęsknisz... Ty musisz mieć nieźle zrytą banie Jeśli na serio już nie napisze do ciebie na fejsie to zapisz się na jakąś terapię dla ludzi po rozstaniach, bo jak ty to zniesiesz biedaczko - to wszystko prawda! jestem ogolnie niesmiala itp. a to,ze od czasu do czasu lubię imprezy to inna sprawa, ale jestem introwertyczką, na imprezach wiadomo, wszyscy są otwarci, tańczy się, pije... a co innego ...sama nie wiem czy sie zadurzylam, nie wiem co o tym myslec, juz minelo pare dni i sie zdystansowalam, ogólnie mam dewizę 'jak nie ten to inny', fajnie jakby wyszlo, jak nie to trudno, dzisiaj mowie tak jutro inaczej, kobieta zmienną jest! :P

nie pamiętam na czym stanęło, on się odezwał po 4 dniach milczenia,że jest już po pogrzebie, czy nadal aktualne spotkanie napisałam mu,że tak. Jeszcze krotka rozmowa i ...cisza. Olał mnie. Tydzień się nie odzywa. Nie zrozumiem facetów.

Gość Xenia26
nie przejmuj się, palanci są wszędzie! A tamtymi - jak nie mają nic lepszego do roboty... to znaczy, że ich życie naprawdę jest nudne! Fajne porady są równie na stronie astrologia.com.pl/

Gość Xenia26
www.astrologia.com.pl

Gość Karmmmaen
nie przejmuj się i olej całą tę sprawę. Nie wiem po co ludzie (on i jego koleżanki) tracą czas i energię na takie głupie rzeczy - ale jeśli to robią świadczy to tylko o ich pustocie i barku innych, ciekawszych pomysłów na siebie i życie. Ich sprawa - ich życie. Głowa do gór!!! A jak chcesz możesz sobie sprawdzić horoskop na przyszłość pod http://www.astroenter.com/horoskop-przyszlosciowy i tam sprawdzić kiedy coś interesującego się wykluje. A na pewno się to stanie!!!