Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avecezarjou

Obsesja na punkcie plastikowych kart, dokumentów, które można wyrobić

Polecane posty

Gość avecezarjou

Witam. Mam obsesję na punkcie różnych takich dokumentów. Odkąd dostałem dowód osobisty, prawo jazdy, karte do bankomatu, książeczke wojskową etc. chcę mieć tego jeszcze jak najwięcej ! Specjalnie wyrabiam sobie niepotrzebne dokumenty typu karta z allegro, karta tesco, wszystko. Wiem, że to brzmi bez sensownie, ale uzależniłem się od tego. Każdy dokument do kolekcji mi sprawia frajde. Tak więc czy możecie coś jeszcze polecić? Mam też już kartę dawcy narządów, szpiku, ostatnio wyrobiłem sobie specjalnie książeczkę sanepidowską. Piszcie co jeszcze można ;)

Gość mijmnjn
jestes nienormalny?:D Mozesz sobie wyrobic karte roznych drogerii, np. Superpharm, Hebe, Spehora

Gość jedną nogą w rowie
:D Nie wiem, nie znam się. Ale radzę się trochę powstrzymać, bo jak się do ciebie przypną banki z kartami kredytowymi, to źle skończysz :D

kiedys mialam karte do sklepu groszek i karte stalego klienta apteki. na orlenie chyba tez sa jakies karty. w media expert karty podarunkowe.

Gość etgertg
karta ICE

Gość jak odszukac
I okrągły dowód :) Możesz go wtedy schować w pudełku po kremie NIVEA :)

zainteresuj się polską ekstraklasą w piłce nożnej. każdy klub ma swoją kartę (wymóg PZPN), za 30 lat pewnie będzie można je odsprzedać pasjonatom za niezłą sumkę. PS: odpowiedź jak najbardziej poważna, choć myślę że autor robi sobie jaja.

Gość autorze!!!
JA mam to samo hahaha!! Wszystkie karty sprawiaja mi przyjemnosc,ja to nqwet nosze karty telefoniczne w portfelu,ciagle chce tego wiecej i wiecej....

Gość predators 7
Karta z chipem z danymi o twoim stanie zdrowia i wszystkimi bioinformacjami która można wykorzystać np na zachodzie albo w każdej sytuacji kiedy potrzebne będą tony danych o twoim stanie zdrowia, bioprzeszlosci a nawet można sobie zrobić badania różnych genów i wrzuca tam te dane

Gość etgertg
bus karta PKS-u

Gość Ciekawy nałóg masz :)
Polecam sklepy kosmetyczne - douglas i sephora maja karty stałego klienta, a także sieciówki ciuchowe - np. Orsay.

Gość etgertg
elektroniczna karta czytelnika biblioteki, mam jedną całkiem ładniutką

Gość jedną nogą w rowie
A ja myślę, że niekoniecznie. Ja sam mam różne dziwactwa i obsesje i wiem, że nie ja jeden.

Gość etgertg
karta ZHP, PTTK, National Geographic :D

Gość yyyKafeKrytykant
karta miejska karta ubezpieczenia zdrowotnego przydatna przy wyjazdach za granice rozne karty lojalnosciowe w sklepach, kawiarniach, legitymacja studencka

Gość avecezarjou
Temat jest jak najbardziej poważny. Mam frajde z tych wszystkich swoich dokumentów kart itp :D dzieki za odpowiedzi, wszystko posprawdzam :D Moze to sie wydawać nienormalne, ale chyba bywają gorsi :P

Gość makówka1111
możesz zbierać kalendarzyki (takie właśnie płaskie, formatu plastikowej karty), karty pay-back w Realu, nie wiem, może jakieś wejściówki do klubów itd.? :D, karty stałego klienta w salonach z odzieżą sportową, może jakieś karty uprawniające do zniżki na basen/siłownię, może jakaś legitymacja typu, że jesteś wolontariuszem.

Gość makówka1111
jeszcze mi się przypomniała karta pływacka albo załóż konta w kilku bankach, dostaniesz karty do bankomatów :p