Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SashaSasharova

ej no bo już nie czaje tego faceta....

Polecane posty

Gość SashaSasharova

spotkałam się z nim kilka razy z czego polowe czasu przeszło na pocałunkach i minął tydzień a on jakby nic, nawet nie da znaku życia. hmm no nie wiem, to ja cos moglam zrobic nie tak czy poprostu czasem faceci tak maja?

Gość Sama na wakacjach
kurcze, bez sensu sie zachowuje!!!! to jest pewne. niawidze jak oni tak robia

Gość SashaSasharova
no to ze bez sensu to wiem tylko sie zastanawiam dlaczego? moze nawet lepiej ze tak wyszlo bo specjalnie nie widzialabym nas razem czy cos ale lubi znac przyczyny

Gość czekaj aż on się
odezwie, a potem awantura

Gość SashaSasharova
nie odezwie sie, a nawet gdyby to i tak mu nie zrobie awantury no bo w sumie nie mam o co, nie zoobowiazywal sie no i jakos bym nie potrafila go wyzwac

Gość pytajaca kafweteiananaka
trzeba było już tak od razu się całować? jeśli chciałby znaleźć drogę do ciebie to by ją znalazł. moim zdaniem tak nie zachowuje sie facet ktoremu zalezy. na pewno pisze na boku z innymi. odezwie sie jak zadna inna nie bedzie chciala sie z nim umowic

Gość dziś na pomarańczowo
skoro połowę czasu z kilku spotkań spędziliście na pocałunkach, ale bez seksu, to nie dostał, czego chciał i poszedł precz. tak ciężko zrozumieć?

Gość SashaSasharova
pytająca no tak jakos wyszło i tyle, a pozniej no to juz bylo normalne. no juz sama nie wiem, po co mi glowe zawracał?

Gość SashaSasharova
nie było okolicznosci do seksu, jakby tak tylko o to mu chodzilo to jakos pewnie by to inaczej zoorganizował

Gość gdgfbd
poczekaj aż napisze,a Ty mu wtedy powiedz, że myślałas, że o Tobie zapomniał bo Ty już to dawno zrobiłaś! sorry, ale koles jak mu zależy to tyle nie milczy. Pewnie to jakiś podrywacz i działa według grafiku :D

Gość ajshdasdhasdj
a ja bym napisala pierwsza:)

Gość SashaSasharova
nie, juz do niego raz napisalam i starczy. no a nawet jesli mu nie zalezy, bo to jest bardzo prawdopodobne to po co sie spotykał?

Gość gdgfbd
napiasalas i on nawet nie raczył odpisać? ech nawet bym nad nim nie rozmyslala :/ jeśli się jeszcze odezwie to go olej, ale znajac życie ucieszysz się i dalej będzie mógł mieć Cię za nic.. musisz znać swoją wartość i nie pozwól by gnojek się Tobą bawił i pisał kiedy wszystkie inne opcje się wyczerpią.

Gość SashaSasharova
mnie, nie! jak napisalm to odpisal i wogole, pozniej czas mijal ja sie spotkallam z nim i od tamtego czasu nic

Gość SashaSasharova
a kij mu w oko i tak był dziwny

Gość gdgfbd
może stwierdził, że za łatwa jesteś , a on takiej nie chce.. nie żebym uważała, że calowanie to coś zlego :D

Gość SashaSasharova
wydaje mi sie ze jest dosc szybki wiec gdybym byla za latwa to czemu mialby nie skorzystac. z tym pocalunkiem to wyszlo tak bardziej wbrew mnie no a pozniej jak juz sie widzielismy no to jak juz mielismy to za soba no to juz poszlo...

Gość pewnieee
pewnie już się nie odezwie, burak!

Gość SashaSasharova
a najlepsze (czyt.najgorsze) ze w tym czasie olewalam drugiego na czecz tego pierwszego i tamten drugi tez juz se chyba dal spokoj no bo co...

Duża ilość mężczyzn tak ma...a czym to jest spowodowane?hmm trudno rozszyfrować;-)

Gość SashaSasharova
no nic, przynajmniej wspomnienia fajne ; ) nie ten to inny