Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaska199418

Opuchnięte kostki

Polecane posty

Cześć. Dziś od rana mam strasznie opuchniete kostki u stóp, są tak opuchniete że po wewnętrznej stronie nóg nawet ich nie widać. Pierwszy raz mam coś takiego. Kontaktowałam się z lekażem i stwerdzil że to nic takiego. Jak myślicie co to może być ?

Gość nic takiego ?
nie mozna tego bagatelizowac, mozemasz problem z nerkami ? ja akurat w pracy sobie nadwyrezylam lewa noge, bolaly mnie obie przez dwa dni trzeciego dnia apuchla mi jedna noga a za sdwa dni nastepna , od tamtej pory bola mnie nogi wokol kostek, stwierdzili zapalenie stawow :/ ale szczerze ? sami nie wiedza co mi jest.. :(

Gość rozwaliło mnie to zdanie
masz coś z nerkami i musisz szybko do lekarza

Kiedy ja byłam wczoraj i powiedział ze to nic takiego i przepisał mi diosminex. Mam 19 lat a moje stopy w okolicach kostki wyglądają jak balony.

Gość tralala xxx
To sa nerki , lub silna anemia brak witaminy b .Musisz koniecznie isc do lekarza a ile wazysz ?Zdrowo sie odzywiasz ....jak to lekarz powiedział ze nic takiego ha ha zmień lekarza bo Ciebie wykonczy

Ważę 60 kg przy 165 cm, jem normalnie, obiady takie jakie mam, jakies zupy warzywne, jajka, mięso, nie jem fast foodów a czasami czekolade. Unikam bardzo tłustych rzeczy. Ale mięso jem.