Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleczek24

problem w zwiazku

Polecane posty

Gość aleczek24

witam , potrzebuje pomocy. jestem z chlopakiem 4 lata, z mala przerwa 1 miesieczna. wtedy wyprowadzilam sie od niego. chodzi o jego zachowanie. olewa mnie calkowicie a jak wraca z pracy to siedzi przed komputerem. odbylismy ze soba 3,5 roku i mieszkalismy ze soba ale nie ukladalo sie nam i wyprowadzilam sie ale od grudnia znow razem jestesmy i mieszkamy razem. w nowy domu , zaczelismy wszystko od nowa. przed tem wyprowadzilam sie bo mnie olewal i znalazlam jego konto na portalu randkowym ,potem przepraszzal chcial wrocic i stalo sie tak ze znow razem jestesmy, powiem szczerze ze naprawde ciezko mi znow jemu zaufac. boje sie , wiec czasem sprawdzam te konta zeby sprawdzic czy ma jeszcze jakies..ostatnio tez nieuklada nam sie w zwyklych relacjach , ja przychodze z pracy a on zawsze znajdzie jakis powod zeby krzyczec. typu gdzie jest jakis kabel od kompa itd..nie robi nic , nie pomaga mi w obowiazkach domowych wszystko robie ja i chodze do pracy czasem na 10 lub 11 h.. czasu ze mna nie spedza nawet w weekendy , czuje sie jakbym mieszkala ze znajomym..nie wiem co robie mial sie poprawic ale nic z tego jest tak samo jak przed tem ..obraza mnie , czasem przesadnie , a ja w emocjach podczas klotni tez obraze jego.. kocham go , ale nie wiem czy on kocham mnie .. tak mowil ale czy tak jest.. co mam zrobiec???????????????? jest wychowany w inny sposob , kobieta ma sprzatac gotowac, prac itd a jesli prosze go o pomoc jakokolwiek to zawsze klotnia...pomozcie ..

Gość ror ror
rozumiem, ze to jego dom?

Gość aleczek24
nie ,, wynajelismy go razem , wspolnie ,,

Gość Pani Miodkowa
Jak widać twój chłopak nie chce się zmienic i wygląda na to,że mu nie zależy na tobie-kłóci się o byle co,nie spedza z tobą czasu,scedował na ciebie wszystkie obowiązki.Chyba chciał po prostu gosposi...KŁÓTLIWYM,LENIWYM GBUROM MÓWMY "NIE"!:)Nie wiem,co kobiety trzyma przy takich...

Gość Na pozór Wesoła
Jeśli masz dokąd iść-idź, nie marnuj życia póki jesteś w stanie jeszcze coś z nim zrobić, nie powielaj błędów wiiieeeelu Polek-że kiedyś się zmieni.... Nie warto!!! Jeśli nie macie dzieci, kredytów i zobowiązań uciekaj ia z czasem życie ułoży się z kimś innym , z kimś kto będzie Cię szanował i dbał o twoje uczucia.

Gość aleczek24
co sie nie stanie lub zepsuje to o wszystko mnie obwini nigdy swojej winy nie widzi, olewa mnie , robi to co chce ne pytajac mnie o zdanie.. zawsze musi byc tak jak on powie.. nie wiem co mam robic..

Gość aleczek24
ale tak bardzo ciezko jest .. juz raz sie z nim rozstalam i bylo mi cholernie ciezko. nie moglam sobie z tym poradzic... ale wiem i mysle ze chyba macie racje. musze cos z tym zrobis bo juz ak dluzej nie moge... ile mzna wytrzymywac cos takiego

Gość aleczek24
tak mi ciezko , naprawde,uwierzylam ze sie zmieni, ze bedzie lepiej teraz sama jestem zla na siebie ze dalam mu druga szanse,,, moglam juz wtedy skonczyc z nim ten zwiazek i teraz bylo by po wszystkim a tak to cierpie drugi raz.. przechodzi przez to samo