Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość get in xp

Czy to prawda...? UK

Polecane posty

Gość też słyszałam PRACA JEST
Też każdy tutaj pisał,nie ma pracy,bez angielskiego nie ma po co itp. Wyjechałam,pracę znalazłam-bez angielskiego. Jak ktoś leń itp to wcale nie znajdzie,wystarczy chcieć. Dla mnie czasy ang się zaczynają :D

Gość gogo 3355
bez angielskiego haha dobre ciekawe gdzie?w burdelu chyba

Gość do alffreda 67 ...
gogo 3355 Walnięta jesteś? A uwierz prace typu:sprzątanie,fabryka itp są,i biorą bez angielskiego. Ale jak ktoś woli dupą siedzieć i narzekać,to nigdzie nie znajdzie!

Gość do alffreda 67 ...
Więc zgodzę się z pozostałymi,że bez angielskiego też można znaleźć,jak się chce. A w burdelu Panno może Ty dorabiasz i obcykana jesteś widzę w tych tematach :D HAHAHAHAHAHAHA

Gość NIE PRAWDA AUTORKO
DO PRACY TYPU ZMYWAK,SPRZĄTANIE,FABRYKA NIE WSZYSCY WYMAGAJĄ ANGIELSKI. I ZNAM SPORO OSÓB CO PRACUJĄ A NIE ZNAJĄ,JEDNA JAKO KELNERKA PRACOWAŁA W UK. DOŚWIADCZENIE JUŻ BARDZIEJ MILE WIDZIANE,ALE BEZ TEŻ MOŻNA ZNALEŹĆ.

Gość Doświadczenie będzie dużym +
ale i bez tego można spokojnie coś znaleźć. Choćby jest dużo fabryk i sprzątania. Co do angielskiego,to z tym różnie bywa. Są pracodawcy co wymagają,a sa i tacy co mają to gdzieś. Więc jak ktoś uparty to znajdzie bez angielskiego,doświadczenia.

Gość gigi gigi
skoro wam ten angielski taki niepotrzebny to świetnie - przecież nie ma przymusu, żeby go się uczyć - aha! i wiadomość z ostatniej chwili - w DHL w Thurrock parę dni temu zabroniono Polakom rozmawiać w języku polskim w pracy

Gość do gigi gigi ... 2
No wiesz, języka zawsze można się nauczyć, to nie jest [problem, jak się chce...

Gość ror ror
.

Gość gigi gigi
cały problem w tym, żeby się chciało chcieć!

Gość o kurcze ale biadolicie
Nie wiem po jaka cholerę siedzicie w tym UK skoro jest tak źle, tak strasznie, tak ciężko? Nie ma pracy, wszystko drogie, brzydka pogoda...Świat na UK się nie kończy Poza tym niektóre wpisy tutaj to bajki, praca jest i jak ktoś jest rozgarnięty, a nie jakaś niedorajda to sobie radzi i to nieźle... Juz nie dramatyzujcie, ze tak strasznie ciężko o prace, no ludzie...

Gość masz i popatrz
http://londynek.net/wiadomosci/%60Przez+imigrantow+rosnie+bezrobocie%60+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=17217&start=0&comment=#comment193634