Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko ja nie widzę postów?

Boże, jakie wy tu wszystkie infantylne i tępe jesteście. Są małe wyjątki

Polecane posty

Gość czy tylko ja nie widzę postów?

ale jest ich tak niewiele, że szok. Zadajecie takie pytania, piszecie o takich rzeczach, używacie takiego słownictwa, że głowa boli. Nie mogę uwierzyć, że siedzą tu dorosłe kobiety, a nie banda nastolatek niewiedzących na jakim świecie żyje!! Co drugi temat to jakaś porażka po prostu. Czy wy się chociaż przez chwilę nad sobą zastanawiacie w momencie, gdy dodajecie jakiś topik czy post? Bo czasem mam wrażenie, że mamy tu wiecznie panujący Prima Aprilis :o:o

Gość princessaofpersia
a ktos ci tutaj każe siedziec i czytac? sa inne fora, moze tam poszukaj odpowiedniego dla siebie poziomu:D twoj topik zasadniczo jest jeszcze głupszy i gorszy nawet niz te "czy jestem w ciazy bo calowalam sie z chlopakiem":D

Gość podaj przykład
np.jakie tematy? pewnie wynika to z tego,ze panuje jedna wielka anonimowosc i ludzie uzurpuja sobie prawo do zadawania debilnych pytan i zachowywania sie jak bydlo tez,ublizanie itp....ciekawe czy na zywo byliby tacy odwazni

Gość ale masz problem z doopy
masz rację! ale ja nie cierpię też ludzi piszących "że szok" :o 90% tematów zakładają te same osoby, które je wymyślają z nudów, bo są bezrobotne, mają mniej niż 25 lat i nie mają co zrobić z czasem w ciągu dnia.

Gość same idiotki
zgadzam się w 100%, banda niedouczonych idiotek, które pewnie ledwo podstawowke skończyly pewnie

Gość Jbn lekko n
Urzekla mnie twoja historia :p

Gość folacyna intense
a ty autorko lepsza jestes? wyjechalas z topikiem, gdzie juz w samym temacie obrazasz i wyzywasz:O chyba sama sobie swiadectwo wystawilas ps. a moze popros męża zeby cie bzyknąl od czasu do czasu to sobie troche jadu upuscisz i nieco obnizysz poziom frustracji:D