Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tryczka

Jakie ubranka dla noworodka lipiec/sierpień? HELP.

Polecane posty

Witam, pomóżcie proszę. Może sprawa banalna, ale ja naprawdę nie wiem. Rodzę na przełomie lipca i sierpnia. Także gorąco będzie. Jakie ubranka dla takiego malucha na taką pogodę?? Pierwsze dziecko rodziłam w grudniu to kaftanik i śpiochy czy pajac i polecieli, ale tu? Co kupować? Body? Rampersy? Dodam, że mieszkamy w mieszkaniu od południa, więc mimo pootwieranych okiem jest bardzo gorąco. Czy może sama koszulka i pampers? Jednak nie wiem czy to nie z malutkie dziecko na gołe nóżki. A może przykrywać wtedy pieluszką tylko? Raaaany, ot problem...

Gość violka fasolka)(
ja rodzilam pod koniec lipca.mialam duzo rampersów idealne na spacery w tak cieple dni pozniej to juz same body zakladalam bo upaly byly straszne. A w domu na poczatku ubieralam pajacyki takie cienkie i polozna powiedziala ze jest ok

Gość violka fasolka)(
no i obowiazkowo musisz zawsze smarowac kremem przeciwslonecznym,u mnie sie sprawdzil ten z nivea baby 30 niby gesty i trudniej sie rozsmarowuje ale nigdy jej nie opalilo po nim. Aaaa no i na spacerach tez jej przykrywalam nozki pielucha lub cienkim kocykiem,to zalezy od pogody .

Dziękuję za odp, potrzebowałam opinii, bo najprościej w świecie zgłupiałam.