Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczkow :)

Poratujcie :)

Polecane posty

Gość bimut
a to daleko odemnie?

Gość 090-0
Monika, jest międzynardowe albo Anna

oj Skarbie, nie jestem przekonana czy donosisz do 38 tygodnia ;) choicaż życzę oczywiście, zebyście wytrwali. Ale mnogie ciąże z regoły są wcześniejsze tzn. porody są wcześniejsze.

Laura i Celina maja identyczna pisownie po polsku i angielsku. O Hannie chyba juz pisalam. A to imiona dzieci moich polskich znajomych: Maya, Amelia, Julia, Sophie, Dominik, Stanislaw, Emilia.

Gość erf
Tomasz, Krzysztof, Adam (bo może będzie trzech chłopców) i dla dziewuszki: Aleksandra

Gość adddddeerrty
up

Sorki ze zniknelam,ale musialam obiad upichcic. kokoszka123 NO ja wiem,ze ciaze mnogie moga sie wczesniej zakonczyc,lekarz tez mi tak powiedzial,ale jesli nic nie bedzie sie dzialo zlego(odpukac) to wlasnie w 38tc planuja cc.Ja to bym chociaz do tego 36tc chciala dotrwac,a potem to juz niech sie dzieje co chce oby maluchy zdrowo na swiat przyszly. bumit no kawal drogi mamy do siebie

A imie Piotr? dla 3 ewentualnego malucha? Adam-David- Piotr... Jak Wam sie widzi? Dla dziewczynki ta Monika tez mi sie podoba.Mamy dlugie nazwisko wiec imiona nie moga byc zbyt dlugasne.

największa fanka Ale widze,ze nadrobilas brak blizniakow ;) Powiedz jak dajesz sobie rade z taka gromadka,bo na pewno lekko nie jest co? Ale fajnie miec taka duza rodzine,to takie cos za cos prawda?

Gość gość
autorko jak nazwalas swe pociechy??;)

Gość gość
10 temat ten sam, na jednym wymysliłas ze dasz dzieciom na imie Maksymilian, Marianna, i chyba Maja. Drugi temat założyłaś 2 dni pozniej ze Syn ma miec Maksymilian na imie, a dziewczynki mają mieć na imię jedna zaczynające się na K a drugie na L . Teraz już 3 temat. Jesteś nienormalna.