Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moja wina, wiem

Czy w takiej sytaucji mąż ma prawo mnie znienawidzić?

Polecane posty

Gość to moja wina, wiem

1) Przed porodem ważyłam 70 kg (mam 178 cm), 8 miesięcy po porodzie ważę 93 kg 2) Od porodu nie było seksu. 3) Siedzę z dzieckiem w domu, mąż zarabia. Nie mam żadnych ambicji, pasji, znajomych, sprzątam, gotuję, jestem typową kurą domową. Nasrałam we własne gniazdo, nie? :(

Gość to moja wina, wiem
Tak myślałam :(

l ale to chyba nie tragedia skoro można to zmienić , posprzatać ..... ? l l

Gość a nie rozumiesz
przecież urodziłaś mu jego dziecko!! wie co jeszcze masz robić,oj wy pełne ambicji baby , dla was tylko kariera i pieniadze ,co za świat popieprzony,

Gość to moja wina, wiem
Myslicie, że da się to jeszcze naprawić? Od jakiegoś czasu zastanawiałam się, dlaczego mąż się tak zmienił, a nie zauważyłam, że to ja się zmieniłam. Na gorsze niestety :(

Gość w45t234
wszystko jeszcze można zrozumieć, ale pkt 2 ?! Dlaczego nie było seksu? To dziwne, i nie Twoja nadwaga a właśnie brak seksu może Twojego męża zmusić do zdrady.

Gość emyly
Nie ma prawa, przestan :) Harujesz w domu 24/7 zeby mu milo bylo, to ciezka praca. Mniejsza o niego, ale jak Ty sie czujesz? Lubisz siebie? Przejdz na diete, cwicz, spacery szybkie z dzieckiem w wozku, makijaz itp zastanow sie co sprawialo Ci przyjemnosc przed ciaza, zorganizujsie i znajdz 30min dziennie na hobby

poza tym siedzisz na kafe to znaczy że jakieś zainteresowania masz :D l l

Gość to moja wina, wiem
Nie chodzi mi o to, że mam pracować, bo to była nasz wspólna decyzja o tym, że on zarabia, a ja z synkiem w domu. Ale ja nie mam w ogóle żadnych pasji, tylko sprzątam, gotuję, zajmuję się dzieckiem.. Nie czytam książek, oglądam głupie seriale, nie spotykam się z koleżankami, bo nagle się okazało, że ich nie mam, niczym się nie interesuję, nawet o pogodzie czy polityce ciężko ze mną pogadać, bo nie oglądam nawet wiadomości... To jak ja mam być dla niego atrakcyjna i fizycznie i umysłowo? Dno totalne :(

Gość emyly
Zrob romantyczna kolacje, wystroj sie i z nim porozmawiaj ze potrzebujesz zmian, ze chcialabys byc atrakcyjna dla niego

Gość to moja wina, wiem
Dlaczego nie bylo seksu? Bo po ciąży został mi okorpny brzuch, sflaczały, pokryty rozstępami i się po prostu wstydzę. Każdą męża próbę po prostu odpierałam, a teraz on już nawet nie próbuje..

Gość to moja wina, wiem
No właśnie od kilku dni sama siebie nienawidzę! Jak dotarło do mnie kogo mój mąż musi znosić, że po pracy w domu czeka na niego "takie coś".

Gość to moja wina, wiem
Właśnie dziś rano postanowiłam, że pójdę na długi spacer z synem do lasu, że jak zaśnie w wózku to trochę pobiegam w kółko, wstaję, patrzę za okno, a tam leje. I się popłakałam :(

Osiem miesiecy bez sexu ? Skoro jeszcze nie uciekł to znaczy że jest ciągle za Tobą. Inna sprawa jeżeli ta wstrzemięźliwosc jest czyms podyktowana. l

Gość Dun Chill
gruba baba to tragedia mówi chanka patrzonc w lustro co wieczór ;-)) jak ja bym chciała tak jak mnie nikt nie chce jak tam chanka TW e zaloty w stosunku Ksyska? posuwasz się naprzód ? chuć cuś ciekawym czy mówisz jeszcze szybciej ...eghegege myśl wyprzedza cie prawą rekę ehehehe

nie zartuj , w nocy brzucha nie widać. Zresztą wątpię żeby mu aż tak bardzo to przeszkadzało. Każdy facet rozumie rakie zmiany. Wiecznie padać też nie bedzie. l

Gość to moja wina, wiem
Jest podyktowana moim wstydem :( Synek się obudził, później zajrzę.

Gość to moja wina, wiem
Jest też drugie dno - nie chcemy mieć na razie drugie dziecka, ja bez tabletek się boję, a tabletek nie mam, bo by je mieć muszę iśc do gina po receptę, a nim mi ją wypisze to najpierw musi mnie zbadać. I tego się boję :( wstydze się w takim stanie rozebrać przed ginem, przed kimkolwiek :(

Gość notabeneeeeeeeeeee
no to seks oralny, w czym problem? stety,niestety musisz porozmawiac z mezem,bo twoje malzenstwo sie sypnie. glowa do gory.

Gość Daj se luz.....
Masz male dziecko i teraz jest czas na bycie kura domowa aby dziecko odchowac.Taki czas w zyciu ma kazdy z nas. Dojdziesz do siebie z waga,schudniesz napewno i nawet dobrze ze nie chudniesz za szybko bo glodowki i szybkie chudniecie nie pozostaje obojetne dla organizmu. Nie siedzisz w domu od lat.Masz malutkie dziecko. Nie jestes potworem,ale swierza mama.Nie macie seksu bo pewnie ty masz blokade ze wzgledu na wage i nie dajesz sie dotknac a maz to podswiadomie wyczowa.Daj sobie spokuj z dolowaniem siebie samej.Zadbaj o siebie,czerp radosc z tego ze masz zadbany dom dziecko i meza i ze ty to wszystko starzasz.Potem przyjdzie czas na schudniecie,znalezienie pasji jak dziecko bedzie wieksze i bedziesz miala na to czas,pojscie do pracy jak maluszek bedzie juz mogl isc do przedszkola............Teraz spelniaj sie w tym ze dbasz o maluszka,dom i meza.

Gość emyly
Masz skakanke? Poskacz w domu to jak bieganie. Prace domowe.jak odkurzanie, zmywanie podlug itp zrob za jednym razem tak zeby sie zgrzac itp, przysiady, cwiczenia mel b sa 10minutowe, krok po kroku. Zrob cos milego dla meza, on pewnie czuje ze masz go w dupie dlatego tak Ci pkwiedzial

Gość wiśnióweczka
spokojnie, przecież wszystko możesz sobie spokojnie poukładać; najważniejsze, że widzisz problem, że chcesz coś z tym zrobić.

Gość wiśnióweczka
Spójrz na siebie inaczej, pozytywnie - jesteś młodą, na pewno ładną kobietą. Twoja nadwaga to kwestia czasu, zacznij na razie małymi kroczkami od diety. Zadbaj o siebie, zacznij się uśmiechać. Nie czekaj z seksem, przecież możecie zabezpieczyć się prezerwatywą, a w międzyczasie umów się po tabletki.

no Twój mąż jest opryskliwy bo 8miesięcy bez seksu zrobiło swoje, nie sądzisz? Dla mnie Twoje zachowanie jest nienormalne! I nie mówię tu o tym, ze masz głodować, zeby schudnać- ale na boga, dziecko ma OSIEM MIESIECY, to nie noworodek!!

Nikt nie ma prawa nikogo nienawidzić, to normalne że po ciaży ciało się zmienia, no ale nie możesz siedzieć z założonymi rekoma i nic nie robić.Po pierwsze rozmowa z meżem wieczorem na spokojnie, po drugie ćwiczenia na brzuch ;)

Gość to moja wina, wiem
Najpierw byłam zła na męża, że już mu się odwidziała rola męża i ojca, że jest tym zmęczony, że to go przerosło i stąd to jego zachowanie. Ale że kij ma dwa końca to zaczęłam główkować, że może ja się też do tego przyczyniłam no i jak krowie na rowie wyszło mi, że to ja i tylko ja jestem tego wszystkiego przyczyną. Bo jaki facet chciałby mieć taką babę w domu? Ani to się taką pochwalić, ani gdzie się z taką pokazać, pogadać też nie ma o czym... Wiecznie te same spodnie, włosy wiecznie w tego samego kucyka związane, paznokcie wiecznie krótkie i wiecznie w jednym kolorze.. A w nocy w koszuli ciążowej nadal śpi. Masakra, co ja z siebie zrobiłam?!

Gość to moja wina, wiem
Nie wiem czemu, ale zawsze się bałam prezerwatyw, że są zawodne... Dwa razy nam pękła. A tabletki przez 6 lat brałam i było dobrze.

Gość a znienawidził cie?
Prawo ma, nie masz wpływu na jego uczucia. Nie rozumiem po co tak się zachowujesz? Nie zależy ci na meżu? Nie masz potrzeby przytulic sie, pokochać z nim? dziwne.

Gość to moja wina, wiem
Kurczę, w ogóle to dzięki wielkie! Byłam pewna, że wszyscy mnie tu zjadą, a tu tyle słów otuchy :) Dzięki :) Macie racje, nie ma co siedzieć i pitolić, od tego się piękniejsza nie zrobię.

Gość .wredna jędza
Zacznij małymi kroczkami, rewolucja drastyczna udaje się niewielu osobom. Może zacznij na start od zumby - można znaleźć na youtube. Piosenki trwają 3-4 minuty, więc na początek jedną. Potem dwie. I po kolei. Nie masz hobby? A co lubisz robić?